Presunutie umývadla oproti bytovému jadru

Profilova fotka
Dobryyyyy.... Chcema vas poprosit o radu...chystame sa vyhodit jadro, a vymurovat kupelnu, a taktiez upravit kuchynu... Kedze tam mam malo miesta, a velmi sa mi paci ked byva umyvadlo pod oknom, tak sa chcem spytat, ci sa to nahodou neda urobit aj v byte. myslim, dorobit na protilahlekj strane, nabytok, atd. Pochybujem sice, ze by to slo, ale skusam, ci nahodou...Okno mame oproti jadru, a este mame dvojo dveri z obidvoch stran kuchynskej linky, takze, ak by sa to aj NAHODOU dalo, tak ako??? Je to 3 izbovy byt s komorou a so spajzou, neviem to najst na nete, takze hadam niekto pomozete aj bez toho.Prosim, budem rada za kazdu radu. ;-) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa to len potrebujete čerpadlo a kopu eur.Sú na to original čerpadlá. http://voda.tzb-info.cz/7648-novinky-...
Odpovedať
Profilova fotka
@silvinka85 Alternatíva http://www.cerpadla-zavlahy.sk/sololi...
Odpovedať
@gogolapalo ona myslela kuchynu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, myslela som to tak, ze by som chcelapresunut kuch.linku na opacnu stenu, protilahlu, kde je okno, a ci by sa dala natiahnut voda aj na opacnu stranu, teda pod okno...no, problem je, ze z oboch bocnych stran mame dvere, tak ja som laik, "hlupak" z toho, a neviem, ci sa to da nejako nad dvere, ale to by som asi chcela vela, ze? :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@gogolapalo inak, krasna kupelna, nieco take chceme aj my....jednoduche, ciste....fakt krasne...a dakujem za info, aj to sa zide, lebo si to tiez chceme premiestnit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bujdo dakujem pekne...musim to dat pozret kompetentnym :-) nerozumiem sa tomu, ale tak ta cena...je to dost, ale zase, robime to raz, tak nech to je poriadne, a cakala som, ze to bude aj viac, takze....porozmyslame, mame cas, aj tak budeme robit jadro, atd. az nabuducu zimu....dakujem za info ;-)
Odpovedať
dat by sa to dalo, len bude treba presunut radiator s pod okna, a pritiahnut tam vodu a na odcerpanie odpadovej pouzit take cerpadlo,a tahat to v podlahe. pripadne pozriet ci by bolo dostatocne vyspadovanie keby sa to taha porpi stenach, ale to by sa musel jeden dverovy otvor zamurovat.
Odpovedať
my sme tahali odpad skoro 4m. a dal sa vyspadovat v podlahe. zalezi aj od stavby podlahy. mozno,keby sa spytat dakeho statike, ze ako to mas presne urobene by si zistila,ze ani cerpadlo netreba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?