Je možné v paneláku premiestniť WC?

má niekto skúsenosti s premiestnením WC v paneláku? Potreboval by som ho presunúť asi o 1,5 metra, navyše oproti rozvodom vody a odpadu. Je to technicky možné v bytovke?
Odpovedať
skus tuto temu hodiť na http://www.e-filip.sk/Default.aspx?co... asi ti tam chlapi skôr odpovedia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj máme to, funguje to v pohodě. Záchod máme na původním místě koupeny a koupelnu místo záchodu:-)) . Záchod je propojený s koupelnou (schovaný bokem) a je tam takový malý stupínek cca 10 cm, právě kvůli většímu spádu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj ide to v pohode prerobit :) sused ma prerobene a zachod ma o 10-15 metrov dalej od povodneho meista a kupelnu asi 10 metrov od povodnej :) a povodne zrusil a ma vacsiu kupelku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Technicky sa to asi da, ale neviem, ci to nie je proti predpisom. Podla zakona treba zachovat povodne stupacky... My sme premiestnovali wc na druhu stranu stupacky, museli sme otacat odpadovu ruru, aby sme mali priame napojenie odpadu z wc... Nasi mili susedia nas "udali", ze robime zmenu dispozicie, tak sme mali kontrolu z MU, odbor zivotneho prostredia, verdikt bol v nas prospech, pretoze sme zachovali povodne stupacky... Takze treba len verit, ze mate dobrych susedov, ktori sa nebudu starat, co v byte prerabate... :-x
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?