Zapáchajúca omietka. Ako sa zbaviť smradu?

Pred 2 rokmi sme natahovali v detskej izbe steny a pouzili sme fainputz. Ja si nemozem pomoct,ale tie steny nam strasne smrdia. Vedel by mi niekto poradit ako sa toho smadu zbavit. Ked je otvorene okno necitit to ale pri zatvorenom okne je citit smrad ako blato.
Odpovedať
Profilova fotka
čo ste ten feinputz miešali blatovou vodou?
Odpovedať
Profilova fotka
Od ktorej spoločnosti je Fein putz?Väčšinou nepáchne omietka ,ale farbivo s ktorým sa prifarbujú farby.V tomto smere sa evidentne robia obrovské podvody u predajcov farieb.Zrejme na to nieje žiadna kontrola.Pravidelne s týmto bordelom prichádzam do kontaktu a sám som už zvažoval podať podnet na hygienu.Osobne si myslím ,že predávajú neurčitý Čínsky bordel.Je to problém posledných 5-6 rokov a je to fakt katastrofálny smrad.Ak je to tak tak treba kontaktovať hygienu.Môže to byť zdraviu škodlivé. Ďaľšia vec môže byť to ,že ste namaľovali vodonepriepustnou farbou nevysušenú novostavbu.Prípadne ste novou maľovkou prekryli staré plesňami narušené omietky a maľovky.
Odpovedať
Profilova fotka
Fein putz je vyrobok Baumitu. Mylsim ze omietka bude v poriadku. Podla mna bude problem vo farbe,alebo vam vlhne niektora zo stien. Mozno za skrinou, alebo od spodu za postelou.....atd. Treba poodtahovat vsetok nabytok a skontrolovat ci mate steny suche. Ak ano, tak bude problem na 99% vo farbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?