Koľko ste platili za omietky?

Profilova fotka
Jednoduche a strucne: 1) Plocha omietok v m2 2) Druh, sposob (rucne, strojove - sadrove, cementove) 3) Komplet cena (vratane materialu, spaliet konecna cena...) Zacinam.... mame ponuku na 430m2 strojove sadrove 3900eur
Odpovedať
Profilova fotka
material si zabezpečuješ sam, alebo si to nechal na robošov? inak takáto téma tu už je, len nie v tejto štruktúre.
Odpovedať
Profilova fotka
7eur za m2 strojové cementové
Odpovedať
4 tisic e...strojove sadrove, robili nam ich madari z Komaromu a Komarna...10mm omietka, plocha 560m2
Odpovedať
Profilova fotka
1/ 608 2/strojove sadrove 3/ 4560€ poviem ti to zjednodusene - my sme platili 7€/m2 - ale robil mi to kamarat, co sme spolu chodili do tanecnej :-D tvoja cena za m2 je cca 9€ co je dost, ale vzhladom k tomu, ze ja som stavala z Ytongu a ty z tehly, co znamena - horsie v pripade omietok, je to dobra cena, co si dostal :-) ale niekoho stiahnes aj na 8 - skusaj :-)
Odpovedať
1. 420 m2 2. strojeve vapenno-cementove 3. 6,5 e/m2 za vsetko 1 pozn. 9 eur za sadrove omietky ak je to cena aj materialom je dobra cena 2 pozn. material nedodavaju "robosi" ale realizator alebo dodavatel,mozno,nie kazdy moze byt IT alebo nieco ine
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ja som staval z ytongu mam strojove sadrove 5.5 eura za m2.
Odpovedať
my budeme omietat 700m2, stavane z tehly, a cenu nam dal panko aj s materialom , 26zlotych co jest podla kurzu tak 5,5...skusenosti s tymto pankom veeeeelmi dobre omietal uz vela domov u nas v okoli aj po rodine. my ideme inak robit sadrove su velmi jemne a kvalitne..ale panko P robi aj cementove ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
andrejkak ahoj napíš mi do IP odkial je ten panko a aj tel. kontakt. alebo príp. ak je aj foto prace :-) ďakujem a je v tej cene aj sietka lepidlo rohovniky či len čisto sadra?
Odpovedať
1. 360m2 2. vapenno-cementove na ytong (H+H) aj so sietkou 3. cenova ponuka bola do 2600e ..... (7,2e /m2) Ideme s toho dovodu do sposobu lepenia SDK na steny (bez konstrukcie)
Odpovedať
Profilova fotka
sorry že som sa vam sem vtrela :-) viete mi poradiť ako sa rataju v m2 steny pre omietkarov?nam vyšlo inak a im tiež inak...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
1) cca 860m2 2) strojove, cementove 3) 6,30eur/m2 vratane vsetkeho materialu a vratane stropov (mame tehlovy dom) chlapi nam to urobili fakt kavlitne, super rovne, hlavne strop v garazi bola obrovska vyzva, aby to dali do roviny.., boli skvela particka. nam ratali plochu tak, ze odratali okna, ale priratali spalety
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Mam YTONG vsetky steny. Strojova sadrova omietka (realizacia september 2010) zn. Rigips: 374m2 * 8,3€/m2 nadspotreba sadry 1030kg * 0,25€/kg (chcel som cca 15mm hrubu) sietka 15m * 1€/m doprava 130€ Su v tom zahrnute rohove listy, APU listy, penetracia. Maximalna spokojnost s kvalitou prevedenia. Boli dvaja bratia a trvalo im to tyzden. Mam radsej hladke steny (trochu reliefu sa da ziskat pri farbe podla typu valceka). Akakolvek oprava vapennocementovej omietky je z principu vidiet. Sadrova sa da krasne kedykolvek opravit a nerozoznate, kde bola stena opravovana. Sadra vie lepsie regulovat teplotu a dovolim si povedat, ze je pocitovo na dotyk teplejsia. Aj malovanie na hladku stenu je o kusok lahsie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@rudlo niekoľko poznámok k niektorým tvojim perličkám: "Sadra vie lepsie regulovat teplotu" - to ti zas kto nahovoril? Alebo si chcel napísať vlhkosť? to je tiež otázne, sadra vie akurát "nasať" vlhkosť, vyrobiť ju už moc nevie, či? "malovanie na hladku stenu" - už si maľoval sadrové omietky/stierky? prečo je potom toľko tém aj tu na MS ohľadom problémov s maľovaním sadrových omietok?
Odpovedať
Profilova fotka
380 m2 Sádrove -strojove 2550
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?