Cena práce za vnútorné omietky

Ideme robiť vnútorné omietky. Iba vrchnú "pucovku". Ručne-nie strojovú. Podklad máme už nahodený. Máme dve možnosti, čo sa týka ceny práce. Jeden murár pýta 5 Eur na hodinu. Druhý 4 Eurá na m2. Co si myslíte o cenách. Nemám šajn, nakolko doteraz robil všetko muž.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/omie...
Odpovedať
nám v Nitre robili za 2,70€ bez DPH, plus materiál - ten si zabezpečili (prerábali nám jadro) a s omietkou som spokojná.. tento rok máme v pláne ďalšiu izbu a dáme ju spraviť tým istým... 4 - 6 € na m2 je celkom štandardná cena
Odpovedať
@pkubekova toto je 4 Eurá tiež bez papiera a materiálu.
Odpovedať
Profilova fotka
mne davali sanacnu omietku, kleber, sietku a rimano + malovka a brali 11€ za m2...je to vela za pracu?
Odpovedať
@staronova ale ked sme hladali niekoho len na omietku, tak sa tie ceny pohybovali 4-6€ bez materialu a papiera... tito sice robia standardne za tolko, ale vacsinou je to ako sucast prerabky... samotnu stierku idu niekomu spravit len v pripade, ze nemaju nejaky vacsi projekt rozbehnuty
Odpovedať
Profilova fotka
Chcem sa spytat, ze ci do tejto ceny za vnutorne omietky uz ratate aj finalnu upravu steny alebo len hrube omietky?
Odpovedať
Profilova fotka
ak máte najakých dobrých a lacných majstrov na omietky, pošlite kontakt, brat potrebuje do RD v stupave
Odpovedať
@andrej7602 Ale kde? Ked mi povedali, že pod 4 Eurá sa im neoplatí. A nepoznám nikoho,ktorého prácu som videla....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
je tych 11€ vela ci nie? Za pracu? Viete mi niekto povedat?
Odpovedať
Profilova fotka
@andrej7602 Nie, ja mam na mysli vyspravovanie omietky - dodatocne vyrovnavanie nerovnosti a pod. (ktore sa vacsinou robia po natere bielou farbou, aby sa lepsie videli).
Odpovedať
My sme davali robit striekane omietky. Vychadza to 7EUR za m2 aj s materialom. Omietky 100% kvalita a fakt perfektna praca. Dvaja chalani urobili 240m2 za 3dni.
Odpovedať
@petronellynka 11eur za aku pracu?podla toho o aku pracu ide....
Odpovedať
Profilova fotka
@vlad3331 ako som pisala vyssie : zoskriabali staru malovku a sierku,davali sanacnu omietku, kleber, sietku a rimano + malovka a brali 11€ za m2 za pracu...material som si hradila sama.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@thomasepd a vies mi poslat kontakt na tych tipkov, pripadne webstránku, kde by som nasiel nejaké informácie o nich?
Odpovedať
Profilova fotka
prosím Vás ked idu robiť vnutorne omietky, patri do ceny aj sieťkovanie? nám si zaratali zvlášť 350m2 za sieťkovanie a potom zvlašť 350m2 za rimano(omietky)..mne to pride ako nezmysel..ved sieťkovanie patri k omietkam nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@roses13 ... nám majstri rozpísali každú jednú položku zvlášť
Odpovedať
SIETKOVANIE JE JEDNA POLOžKA A RIMANO DRUHA POLOžKA KEBY STE SI DALI STROJOVE MATE TO V JEDNEJ POLOžKE .ALE MALI VAS INFORMOVAT O POSTUPE A PLATENI .
Odpovedať
takze iba zapucovat fainpuzom ako som spravne pochopil?vieme ti to spravit za 3.30eura bez materialu ak mas zaujem napis mi a kde sa praca bude konat a kolko metrov toho je
Odpovedať
Profilova fotka
@petronellynka za škrabanie starej omietky neviem kolko sa bere, ale moj muž berie za sieťku 3,30em2(strop3,70em2), stierku 3,50em2 (strop 4e-m2) a jeden nater bielou malovkou 0,50e na m2. ;-)
Odpovedať
ahojte, hladam omietkarov pri prerabke domu 72m2, okres Pezinok, poslite cenove ponuky na mail avance@centrum.sk resp. tel cislo 0904/945695.
Odpovedať
kolko metrov je natiahnut tej pucovky a aky je podklad ci nieje hrbolaty.budu sa natahovat aj stropy?poslite mi odpoved a dam vam vediet ale bude to lacnejsie ako 4 eura.a kde sa dana praca ma konat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@thomasepd Ahoj, vies mi dat na nich kontakt???
Odpovedať
My realizujeme strojové omietky, sme z Popradu, ale realizujeme okolie Prešova a Košíc a taktiež stredné Slovensko. Ak máte nejaké otázky alebo záujem o nacenenie prác, budem rád,ak ma kontaktujete.
Odpovedať
Nam robili strojove vapennocementove za 6,5€. Komplet material, praca,doprava
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@tominohorvath viete mi prosin vas niejto poslat kontakt na niekoho kto robi lacmo strojoce omietky pripadne ak niekto pozna partiu chalanov z povazskej bystrice-maju dobre refetrncie a nemam na nich kontakt. Dakujrm
Odpovedať
Nikto nic?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?