Výrobcovia okien verzus profili - drevohliníkové

Profilova fotka
Výrobcov okien je na Slovensku veľa, ale profily sa asi všetky dovážajú. Zaujímajú ma najme drevo-hliníkové. Zatiaľ som sa dopátrala ku firme http://www.aluron.pl od nich berie profily na "Gemini Passiv" http://www.eurookna-kunaj.sk. Potom http://www.propassivhausfenster.net od nich má zasa profily pre "smartwin" hoblina.sk. Pátrali ste niekto po tom takmto spôsobom?
Odpovedať
ahoj, skus autokovolak Ivanka pri Dunaji, slovenski vyrobcovia hlinniku na okna, ja som to uz davnejsie riesila, dobra exkurzia po firme, su vynikajuci podla mna, mne na drevohlinik nevydalo, tak este cakam po zime, ze by som uz nasetrila :-) alebo je este gutmann nemci, ale ti su moc drahi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@rolandik hoblina od nich neberie profil, ale vyrabaju si ho sami,,,,kupuju hranoly a tie profiluju na dielni,,,, hoblina ma vyrobnoobchodne zastupenie smartwin pre CZ a SK ;-)
Odpovedať
hlinikove profily sa kupuju, tie robia najlepšie nemci, maju to premakane. nie je to len o profile aj aj o sposobe uchytenia atd... u nas asi najviac rozšireny gutman. polske su viditelne tenšie a biednejšie ale lacnejšie. oknary si potom daju dreveny profil aky chcu, samozrejme aby im pasoval s hliníkovými profilmy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?