Vchodové dvere Hormann - skúsenosti

Profilova fotka
DOBRý den vsetci ! kto ma skusenost s vchodovými dvermi Hormann napiste ako ste spokojni. ideme teraz kupovat na dom dvere a nevieme sa rozhodnut resp. na stranke su same chvaly ale to asi kazdy pochvali svoje :) DAKUJEM za vas cas. velmi pomozete
Odpovedať
@ankakovacova Máme tyto. Jsme velice spokojeni.
Odpovedať
Profilova fotka
@aneri53 Dakujem moc su super
Odpovedať
@aneri53 veeľmi peknučké dvere..presne tieto som poslala nášmu majstrovi, že takéto chcem:))
Odpovedať
@aneri53 ešte otázka-aa nemáte v chodbe tmu?? lebo majster ma presviedča na celosklenené dvere-mliečne sklo, lebo vraj niet nad denné svetlo v chodbe..
Odpovedať
@adkakk nespekuluj s masjtrom nejakym,nikdy ti neurobi na kolene take ako predava horman,imho toto je hlinik nie osb doska ;-)
Odpovedať
@adkakk My máme zádveří. Mezi zádveřím a chodbou máme kvůli světlu celoskleněné dveře. Takže je to v pohodě.
Odpovedať
@creator dakujem za odpoved..aj my budeme mať hliník-okná aj dvere..aale ešte neviem firmu..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@creator takze hovoris zwe tie hormann su dobre? dakujem
Odpovedať
@ankakovacova ked si porovnas cenu kvalitu napriklad nejaku od gava plastu a pod. tak prides nato aj sama ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@creator jednoznacne doporucujem tieto dvere, su to dvere ocelovo hlinikoveThermoPro s hrubkou kridla 46mm a hlinikovou zarubnou, ale porozmyslal by som nad modelovou radou ThermoPro PLUS nakolko je to najnovsia generacia HORMANN ThermoPro dveri s hrubkou kridla 65 mm. Bezne ich montujeme oba typy a nie je s tym technicky najmensi problem. Je vyslovene treba ich velmi presne vo vahe osadit a zaroven doporucujem pouzit kompletny profesionalny montazny system.
Odpovedať
@zuscik_brany_dvere ja mam od hormanu, chcel som len poukazat nech si porovna a pride nato sama ze plast sa s hlinikom neda porovnat ked si ich da nacenit od hormanu vidu lacnejsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hormann, je hormann. ja som na ne vtedy nemala, hladala som alternativu, tak mam hlinikove dvere a do nich osadenu krasnu hlinikovo-sklenenu vypln od gavaplastu. tie dvere ma pred 4 rokmi stali iba o malicko menej ako hormann. a vysledok? Ta krasna a draha vypln mi prepusta vodu !!!!!!! takze ked silno prsi a fuka vietor, na zem do chodby musim dat zakazdym osusku. a ze preco nie reklamacia? bez blocku, ziadna sanca. kedze to bolo bez dph. ;-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@aneri53 ahoj prosim ta mozem sa opytat kolko vas vysli tieto dvere? Prosim IP dakujem ;-)
Odpovedať
@aneri53 cau kde ste kupovali tie dvere a kolko stali co su na obrazku (sklenene interierove ) ?
Odpovedať
@blacknigga Stavěli jsme "na klíč", ale jsou to dveře STYLUS, dodávala myslím f. VV SKLO. Mají krásnou vzorkovnu v Křižanově.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@aneri53 možem vedieť koľko vás stáli dvere?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
My mame negativnu skusenost :-( Dvere sme oblepili paskou pri robeni fasady a ked sme pasku dali dole, odtrhla nam aj kusy farby z dvier. Bolo to nasou vinou, paska ma byt nalepena max 3hod (co sme bohuzial nevedeli). Mali sme ju 2 tyzdne, podotykam 2 zamracene, dazdive, studene tyzdne. A bola to paska na lepenie na omietky, ktora na stene vobec nedrzala, je na nej malo lepidla so slabou prilnavostou (no smejdova paska). Tu farbu to strhlo ako nic. Ked to videli majstri, cudovali sa, ze co je to za dvere, ked ta farba tak slabo drzi. Ani som radsej nehovoril, kolko dvere stali, asi by si klopkali po čele. Mozem ale povedat, ze dvere ako take su paradne, sme s nimi spokojni, su vyrobene fakt kvalitne, ale na povrchovu upravu pozor, nelepte maskovacie pasky dlhsie ako na 3hod. ! Hovorim, je to nasa chyba (a neznalost "zakona" neospravedlnuje), ale ked si spomeniem, co vsetko sme kedysi lepili ako decka napr. na chladnicku a po rokoch to pracne skrabali dole a chladnicke nic nebolo, tak neviem.
Odpovedať
@nororo No ja ti nevím Karle - ale ja mám na dverách nalepenú pásku už niekoľko mesiacov a ked som ju dával dole, tak v pohode. Treba vedieť, akú pásku použiť. Ja som dal takú žltú, tá ide pekne dole.
Odpovedať
@chrobak7 taku istu pasku (vzhladovo) som pouzil aj ja. len to bola tusim zn.Storch. Nikde nehovorim, ze paska isla dole zle alebo tazko. Isla pekne lahko ako tebe. Ale nam zobrala na niektorych miestach aj farbu. Ako hovorim, na vsetkom drzala slabo, na rinach celkom dobre. Ale ani z tych polskych rin nedokazala strhnut farbu, zato z nemeckych dveri ano :-| Vidno, ze necitas prospekty od Hormannu, kde je uvedene max.3hod nalepena paska. Ja som sa to tiez dozvedel az pri reklamacii.
Odpovedať
@nororo Aj tak nechápem, aká to je potom farba na tých dverách, keď páska ju strhne dole.
Odpovedať
@chrobak7 To sa aj ja pytam. Najprv som bol sklamany z pasky, ktora na omietke vobec nedrzala. Tak som ju pouzival, kde sa dalo, len aby som ju minul. Zo vsetkych materialov isla bezproblemov dole. Az na tie dvere.. Bol to šok, ked som ju odlepil a zbadal som ocel.plech.. Beriem to ako moju chybu. Oficialne mala byt paska nalepena max.3 hod. To som nedodrzal. Mozno je to aj tym, ze dvere su akciove Renodoor a teda lacnejsie ako ine Hormanny. Aspon to pomoze dalsim ludom, aby neurobili rovnaku chybu pri fasadovani. Čus.
Odpovedať
Radsej kupim po rokoch viac dveri..ako jedny Horman za 1500e a viac:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte .Ja mám dvere take isté ako su hore na fotke len v inej farbe.Dvere stáli 2000 eur a som sklamaný.Majstri tu boli už tri krát a nič neodstránili,Totiž to komplet dookola dveri mi pretahuje okolo tesnenia.Neviem čo robiť volať ich štvrtý krát tak to ich asi zbijem pri dverách. ]-( ]-( ]-( ]-( .Radšej dvere s obi za 250 eur ako má brat a má pokoj :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@ankakovacova Nekupovať::::: 8-) 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nororo reklamovali ste to? Pokiaľ sú dvere v záruke, tak toto by malo byť uznateľné. Ak ste to naozaj veľmi ťažko nestrhávali... To, že ste tomu "pomohli" neznamená, že to bolo dobre nastriekané. Mal by prísť reklamačný technik a vyhodnotiť danú situáciu.
Odpovedať
@gavaplast_vchodove_dvere Samozrejme, reklamoval som. Kedze som napisal pravdu (2 tyzdne nalepena paska na dverach), tak ma hned odmietli (aj slovenske zastupenie aj nemci). Nikto sa na to nebol pozriet. Paska isla lahko dole (aj farba :-D ). Sranda, ze bolo vidiet surovy ocelovy plech, ziadnu zakladovku alebo niekolko dalsich vrstiev farby. Prislo mi to, ako keby bola pouzita len jedna vstva farby priamo na ocel.plech. Divne. Asi fakt je nizsia kvalita na Renodooroch. Vtedy sme boli nestastni z toho, dnes uz nad tym mavneme rukou. Ale sklamanie so zn.Hormann zostalo. Aj slov.zastupenie nic moc, mohli prist urobit aspon obhliadku, taky prozakaznicky pristup im chyba. Co uz. @benyovski Mne tiez tahalo okolo dveri na strane zamku, musel som sa naucit nastavovanie a uz je to ok.
Odpovedať
Nastavovanie naučiť?Veď to nevedia ani sami luďia od Hormana😃😃😃😃
Odpovedať
Zabudol som napísať,že dvere mám 4 mesiace😃😃😃
Odpovedať
Profilova fotka
@benyovski treba na majstrov a Hormann do nemoty tlačiť kým neskúsia všetky možnosti až do samotnej výmeny dvery... Mal som to isté...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?