Sú lepšie plastové okná s dvoj alebo trojsklom?

Kupujem byt v radovej zastavbe, orientacia je V/Z, mám si dať plastové okná s dvoj alebo trojsklom od firmy fenestra alebo incon?
Odpovedať
určite trojsklo - vráti sa skôr než dvojsklo, minulý rok som to počítala pre cenu tepla v byte na juhu SR Ug najviac 0,6 ! obe spomínané firmy sú OK, rozhodnite podľa ceny a podľa referencií pobočky tam u vás, dosť veľa zaváži montážna partia
Odpovedať
My mame fenestra trojsklo 6 komorovy profil a spokojnost. Seriozna firma.
Odpovedať
Mne bolo povedane, ze do bytu uplne staci 2-sklo, do domu je lepsie 3-sklo
Odpovedať
Dobrý den pořádí oken podle kvality : 4. místo rám bez skla ( zde nezáleží na kvalitě montáže ) 3. místo zasklení jednou tabulkou ( zde také nezáleží na kvalitě montáže ) 2. místo zasklení dvojsklem ( zde záleží na kvalitě montáže ) 1. místo zasklení trojsklem ( zde obvzvlášť záleží na kvalitě montáže ) Na čem nezáleží, jestli se jedná o byt nebo o dům. Takže to jsou babské kecy, čili plky. S pozdravem Laďa
Odpovedať
3sklo. 2skla su uz "OUT", okrem odovodnitelnych pripadov - bazirovanie na vacsich otvaracich oknach (vaha kridel, zataz na kovanie), alebo koli cene u velkych ploch (francuzske alebo terasove tabule). U beznych okien je uz cena +/- rovnaka. + Ako je spominane vyssie - zbytocne vyhadzovat peniaze za kvalitne okna, ak sa montaz odfusuje.
Odpovedať
Pozrite sa na rozdiel v cene, ten je na byt tak 100 eur. Dvojskla sa fakt uz neoplatia. O tom, ze by ste nedali pasky, ani neuvazujte. Okna sa sice daju vypenit, ale vydrzi im to tak par rokov, potom pena degraduje a tesnost je fuc. Vidim to na nasom byte, pred 7 rokmi sme dali na tu dobu spickove okna (dvojsklo), kvalitne prevedenie montaze. O paskach sme ani nechyrovali. Este pred 2 rokmi bolo vsetko OK. Teraz nam pod parapetami citelne prefukuje - jednoducho montazna pena uz nefunguje.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja uz by som riesil stvor sklo :-p Nie nie srandujem ale su... A poliaci maju Ug 0.3 :-p A @ladajaskva najlepsie napisal 4 3 2 1 haha Ja by som takto: 2 sklo = 3cm hruby polystyren 3 sklo = 6cm hruby polystyren Co je lepsie mat v diere cez ktoru svieti slnko.. 3cm polystyrenu, alebo 6cm polystyrenu? :-p Odporucam REHAU GENEO fenestra http://www.pasivnydom.net/fenestra/
Odpovedať
trojsklo, ak bude stavba kvalitne urobena a okna tiez spravne osadene, vrati sa ti vyssia cena investovana do trojskla v podobe mensich vydavkov za kurenie oproti dvojsklu. ;-)
Odpovedať
Po komunikacii s clovekom,ktory sa venuje plastovym oknam 7 rokov som pochopil jedine:2-3 sklo je mytus...uplne postacuje 2 sklo a zalezi na odvedenej robote,ale hlavne jedolezite dat pasky a nie iba PUR penu!
Odpovedať
Profilova fotka
soudruzi v NDR uz maju dvojsklo ktore nahradza trojsklo-u nas este zatial astronomicka cena za tento pokrok. Medzisklenna vypln je vakum. Takze buducnost firiem v okennom priemysle nebude vymena celich okien za nove,ale trojskla za dvojsklo.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme HESTU 3sklo a su super! Len svokra k nam nechce moc chodit na navstevy bo nepocuje o com sa na ulici bavia:-))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja si myslim ze kludne stacia okna aj s dvoj sklom ... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?