Ste spokojní s hliníkovými oknami profil Cortizo?

odporúčate?máte? ste spokojní? ďakujem
Odpovedať
No ja mam drevo ... ale brat ma na ten svoj supermoderny dom :D objednany tento profil - vyrabany je na slovensku. Vyraba to dcera tej spanielskej firmy, kde pracuje kamarat a bol som s nim vo vyrobe ked sme este riesili okna ... Nemas co riesit co sa tyka kvality :) Od koho ides objednavat?
Odpovedať
Nema este niekto skusenosti s tymito profilmi?Alebo vie odporucit kvalitne hlinikove okna za normalnejsiu cenu?Dakujem
Odpovedať
pozdravujem v prípade záujmu kontaktujte firmu JUST SK - Slažany , vyrábajú okná a dvere z profilu CORTIZO www.just-eurookna.sk .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Skúste oslovit aj firmu Melico - v Topolčanoch - dlhoročný výrobca plastových a hliníkových okien z nemeckého profilu SALAMANDER a CORTIZO, Ponzio (nakupujte priamo od výrobcu)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, hladam skuseneho predajcu na hlinikove dvere i okna Cortizo. Po dlhom premyslani sme sa rozdhodli pre hlinikove profily, len hladam naozaj skuseneho predajcu, ktory garantuje i spravne osadenie hlinikovych okien a dveri do domu. Cortizo maju krasny dizajn, uplne nas ocaril a preto chcem, aby osadenie bolo 100% a vyzeralo to v konecnom kontexte super. Dalej ma zaujima, nakolko chceme mat hlinnikove vchodove dvere ako je to s bezpecnostou. Co viem, vacsina ludi riesi vchodove dvere bezpecnostnymi, len ako je riesena bezpecnost hlinnikovych dverami. Su tam tiez nejake bezpecnostne body alebo ako to je? Ak viete niekto poradit, budem velmi vdacna, dakujem pekne. Gitka.
Odpovedať
V dome nie je potrebné riešiť bezpečnostné dvere, ak nevojde zlodej dverami vojde ktorýmkoľvek oknom, mám skúsenosť s hliníkovými oknami a dverami od Slovaktualu, majú systém Heroal.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Odporúčam firmu OKENNÉ CENTRUM KOšice máme od nich hliníkové okná Cortizo ,sme spokojní. Montáž nám robili na pásku ISOBLOCO . Všade sme dávali trojsklá. Odporúčam
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?