Škrabance na oknách

Dobrý deň, muž robí fasádu, žiaľ urobí pred tým ako nalepí igelit škrabance na oknách, keďže to odmieta kvôli postupu zalepiť. Ako mám riešiť tieto škrabance výmenou skiel alebo nejakým leštením cez firmu? Ako prosím. Ak niekto existuje ako si s tým poradiť nech sa ozve, rada by som to riešila. Ďakujem krásne za odpovede
Odpovedať
zvyknes si, casom kopu skrabancov narobis aj ty, ked ich budes umyvat
Odpovedať
preco tam odmieta dat igelit?
Odpovedať
No tak pokiaľ to nie sú nejaké extra hlboké škrabance možno by sa našla firma ktorá by ich nejako dala do poriadku. Inak neviem či sa vám oplatí výmena.
Odpovedať
vymenu by som neriesil, to vie byt dost nakladne. ta oprava by skor pripadala do uvahy. vsak ked vedia opravit aj celne na aute, tak hadam by sa mali dat spravit aj okna nejak. skusenost vsak nemam. len nerozumiem, preco sa tie okna nezabezpecili pred pripadnym poskodenim.
Odpovedať
@nasta55 Škrabance na oknách nevyleštíš, len to ešte viac pokazíš. Pokiaľ to nie sú brutálne škrabance, alebo škrabance na veľkej ploche okna, tak to nechaj tak. Sklená tabuľa sa dá vymeniť - treba uviesť rozmer tabule a vyrobia ti akúkoľvek. Mne menili tabuľu na HS portáli cca 1,6 x 2 metre. Tabuľa s trojsklom stála cca 200 €.
Odpovedať
Akoze slak by ma trafil pokial by islo o nove okna, ale presne ak to nie je az take strasne a da sa cez ne normalne pozerat, tak to nechaj tak a uvidis casom.
Odpovedať
nechapem trocha tomu, co mu branilo dat na tie okna igelit. casom si ako nejaky ten skrabanec spravis aj umyvanim, no takto na fungel novych oknach, tak to by ma nastvalo tiezc
Odpovedať
@dam768 škrabanec umývaním nevyspravíš. len si naň časom zvykneš proste.
Odpovedať
tak ak myslela tak, ze aj ked mas skrabanec na celnom skle nejaky maly a vie ti to firma ,,vybrusit" a nic tam neostane, tazko povedat, inak to asi nechat tak, nemas fotku tych okien?
Odpovedať
akurat som sa na to chcela opytat, ze fotka by velmi dobre pomohla. ono nemusi to byt az take zle ako sa ti vidi, no aj atak nechapem tomu, ze sa na ochranu len tak vykaslal
Odpovedať
Profilova fotka
@nasta55 to by som chcel vediet ako urobil tie skrabance? zaspinil ho a zacal to drhnut? inac si to neviem predstavit
Odpovedať
Tak to je uz asi jedno, ci to bolo sposobene takto alebo nejak zaskrabol niecim do toho okna alebo co. Co sa tyka prebrusenia toho celneho, tak to je ine sklo ako bezne okenne, mozno aj v tom je rozdiel.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?