Rolety do okien s pripravami na vonkajsie zaluzie, je to mozne?

Je mozne dat vonkajsie rolety do okien s pripravou na vonkajsie zaluzie, aj s kolajnicami? resp. treba nejake specialne?
Odpovedať
Profilova fotka
Nemalo by to byt jedno, ze co tam potom das? Nie je to tak, ze ta priprava je taka neutralna vseobecna?
Odpovedať
@janaigor Nie je to jedno, lebo rolety majú koľajnice bližšie k oknu, kým žalúzie majú koľajnicu vedúcu zo stredu kastlíka. @radoslavc Nerozumiem dobre otázke. To akože chceš dať teraz rolety a potom to zmeniť na žalúzie? Či teraz chceš dať rolety a k nim ešte aj žalúzie? Skús upresniť, čo tým myslíš. A čo myslíš tými "špeciálnymi"?
Odpovedať
@chrobak7 bolo to povodne urcene na zaluzie...lenze teraz sme sa rozhodli tam dat rolety, tak ci je mozne tam dat rolety, ak je priprava urobena na zaluzie (zaluzie uz nechceme). A ta priprava je skryta v stene..
Odpovedať
@radoslavc Bez toho, aby to videl dodávateľ rolety ti nikto nepovie. Treba si nájsť firmu a nech to prídu pozrieť, či je to realizovateľné. A prečo chceš dať rolety? Nie že by neboli vhodné, ale tiež sme sa rozhodovali medzi žalúziami a roletami a nakoniec po analýze pre a proti sme dali žalúzie. Čo bolo rozhodujúce pre rolety?
Odpovedať
@radoslavc Ahoj, asi to nebude možné, lebo roletovy box je väčší ako pre žalúzie. Riešili sme nedávno tento problém, ja som chcela rolety, aj to bolo povedané projektantovi, bohuzial ten ale pri projekte nedomyslel, že podomietkovy box pre rolety, ak sa má preklad ošetriť proti tepelným mostom, sa nezmesti do navrhovaného zateplenia. A to som si overovala viacero firiem a nakoniec sme museli skončiť pri žalúziach. 😒
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsie by bolo, keby sa na to prisli z firmy, od ktorej budes to tienenie objednavat, pozriet. To mas proste istotu a budes vediet, na com si. My sme si davali robit vonkajsie tienie do spolocnosti Lomax, ked sme aj branu davali robit, ale to je teraz vedlajsie. Oni tam aj dost poradili pri vybere, ked sme boli neisti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?