Poraďte vonkajšie žalúzie

Dobrý deň, poraďte prosím dobré vonkajšie žalúzie. Okolie PB, prípadne kdekoľvek na Slovensku.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Valzam.Myslim,ze su zo Svedernika.Velmi slusny pan majitel.
Odpovedať
@petrika141 Ďakujem.
Odpovedať
@ada96 ja mam motorické od firmy rolvex na dvoch nehnuteľnostiach a veľká spokojnosť. Rýchle jednanie kvalitné prevedenie a 5 ročná záruka. Sú z Malaciek dovoz majú 50centov za km.
Odpovedať
@neutrino Ďakujem.
Odpovedať
...sam som kusok od PB,a mne robily z Neta Hor.Kočkovce,odporucam pán Bačuvčik ..dal som na 5okien Z 90,a aj cena naj s 5tich ponùk.
Odpovedať
@radusko01 Ďakujem.
Odpovedať
@ada96 posielam foto... ...jedine co som sa cudoval,bolo ukotvenie vodiacich(zvislych)lìžin,u mnna je tà konštrukcia celà ukotvenà v obvodovom murive na hmoždinách(...fasàdnici šalelyi kým to poobkladaly polysterenom 😄) Sused má jednoducho vyrezanu drazku v polysterene.Ma ich v nej prilepene penou,to by bolo jednoduchsie riešenie,ale zasa??...ci ta pena casom nezvetrá a nebude to volne?
Odpovedať
@radusko01
Odpovedať
@radusko01 My by sme chceli tak, aby boli pod omietkou skryté.
Odpovedať
@radusko01 tie listy sú pekné 🙂 len pod ne niečo málo ísť koli tepelným mostom. Kov sa ma dat bud na styrodur alebo aspoň na nejakú gumu a nie priamo na tehlu.
Odpovedať
@radusko01 žalúzia má nejakú šírku napr. 9cm a podľa fotky vidno že múr okolo okna nemá dostatočnú šírku na to aby žalúzia vošla a neškrabala okná z vonkajšej strany. Môj laický názor.
Odpovedať
@radusko01 @ada96 Ja som ich riešil s pánom Bučom z Bytče. https://mbzarosie.sk/ Spravili mi to isté s rozdielom 1300e oproti pánovi Bačuvčíkovi za to isté žalúzie climax, podomietkové kastlíky plechové v tváre Ú farbené z oboch strán vo farbe okna. Žalúzie sú Z90 s motormi somfy WT.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jana85946 Áno, zaslúžia má 9cm. Ale uchytenie má v strede TJ 4,5cm. Od kraja žalúzie. Minimálna šírka kastlíka je 14cm tak sa ráta z každej 2,5cm.
Odpovedať
@007tomams Ďakujem. Skúsim požiadať o cenovú ponuku. 🙂
Odpovedať
...ja som vtedy o židnom p.Bučom nepocul,tak som to porovnaval len v ramci,tych ktorych som oslovil. ...a 1300€rozdiel Tommas to si bral zalizie na celu bytovku cico?????
Odpovedať
@radusko01 práve nie, iba na dom 😄 6 okien a 7 motorov. 3x 2,3x2m 1x 2,3x3m delené na dve časti a 2x 1,3x1,5m. Ostatné ponuky čo som mal boli o cca 500-600e viac ako som zaplatil.
Odpovedať
prosím vás ako udržiavate vonkajšie žalúzie na poschodí? to jediné ma odrádza umývať to v 9m výške z rebríka :/
Odpovedať
@007tomams ...s rozdielom 1300€,nie je 500-600€🙄 ...veď preto...
Odpovedať
@radusko01 zjavne si nepochopil. Prvá ponúka bola pán bačuvčik. Najvyššia. Potom som mal ďalšie tri. Jedna bola najmenšia. Ďalšie dve robili rozdiel 500-600e voči zaplatenej. Čo je na tom nepochopenie?
Odpovedať
...zjavne by to čo si napisal nepochopil ani dr.cSc. ..Spravili mi to isté s rozdielom 1300e oproti pánovi :TOTO
Odpovedať
@radusko01 to by som netvrdil. 😉 všetko je to písané s určitou postupnosťou.
Odpovedať
Profilova fotka
@ada96 ahoj, my mame exterierove zaluzie Zetta 90 znacky Isotra, spokojnost z nasej strany. Pozri si na ich stranke predajcu, ktoreho mas najblizsie a chod sa poinformovat. Viac toho vybavis ako tu 😎
Odpovedať
@robco_99 Ďakujem. Skúsim pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@ada96 za malicko 😎 Ak by si mala nejake otazky, tak kludne napis, rad poradim 😎
Odpovedať
@robco_99 ahojky, mozem sa spytat, ci mate tie exterierove zaluzie priznane alebo skryte? ak skryte, tak aky je postup? co treba mat, aby nam to pekne skryli a nebolo to vidiet? prerabame starsi dom a chceli by sme aspon na niektore okna dat vonkajsie tienenie. budem rada, ak mi odpises, dakujem.
Odpovedať
@slavka7_7 staci zateplit ca 16 cm polystyrenom a mate to skryte.
Odpovedať
@jozefsv 16 cm bude na to stacit?? a vlastne najprv zateplime a potom nam tam oni namontuju ten potrebny mechanizmus, aby to fungovalo? netreba tam nejaky otvor robit alebo nieco take?
Odpovedať
@slavka7_7 je tu toho na fóre pomerne dosť ... Kastlík na žalúzie, do ktorého sa "zaťahujú" a kde je aj ukrytý motor má najmenej na hrúbku 14 CM ... Takže 16 CM EPS stačí (aj ja mám 16 CM a je to v pohode) ... Firma Vám zameria žalúzie. Tu je dôležitý parameter, aké budú vysoké ... Podľa toho vedia vypočítať veľkosť "nábalu" = tj miesta, kam sa tie žalúzie schovajú. Namontujú Vám nad okno hlinníkový kastlík ... Následne sa normálne zalepí a aj na ten kastlík sa nalepí 2 cm EPS a tak sa dorovná na okolité 16 CM zateplenie ... Lepidlo, sieťka, fasáda ... A následne žalúzie namontojú od spodu do pripraveného otvoru ...
Odpovedať
@lubk0 super, dakujem ti velmi pekne za take podrobne vysvetlenie, presne toto som potrebovala vediet. dakujem este raz!
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka7_7 ahoj, my mame skryte, kedze sme hned od zaciatku vedeli, ze chceme exterierove tienenie a ze nechceme, aby bolo vidiet kastliky. Ale mame to tiez len v polystyrene schovate, nedavali sme tie specialne preklady. Pozeram, ze postup ti tu uz bol napisany, tak sa nebudem opakovat 😎
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?