Okná do nízkoenergetického domu

Dobrý den všetkým, rád by som sa spýtal kolko vás stáli izolačné okná s 3sklom pre bungalov (plastové alebo aj hliníkove, či drevohliníkové) máte niekto taký cca rozpočet kolko môžy stáť do bungalovu bez strešných. :) vdaka
Odpovedať
@cvoky8 Dobrý den. To je naprosto nesmyslný dotaz.. Kolik mě stály okna nebo kolik stály souseda přece není závislé na typu domu, ale na počtu, velikosti a typu oken, včetně doplňků. Chce to vzít místní noviny a v každých bude asi tak 10 nabídek oken od různých firem. Napište si o cenový návrh, kde uvedete počet oken typ oken, požadované zasklení, případně montáž a doplňky a jedině tak můžete něco porovnávat. Vy klidně můžete oslovit i firmy z Česka ( AZ okna Veselí nad Moravou, RI okna Bzenec, Decro Bzenec a pod. Případně Macek Dubňany, nebo Okna Pražák Milotice - toto je absolutní špička - také tomu odpovídá cena ). Takže bez konkrétních počtů, rozměrů a kusů je dotaz naprosto zmatečný. :-p :-p :-p :-p :-p S pozdravem Laďa
Odpovedať
a samozrejme to zavisi aj od typu skla. ci chces len "3-sklo", alebo mas (ty alebo projektant) konkretnu predstavu o kvalite skiel. nas vyslo 12 okien s 3sklom + 2x dvere + 3x 2sklo cca 16tis € s danou. najidealnejsie je ak si najdes niekoho, kto ti to bude vediet dat povedzme "bez dane".
Odpovedať
@cvoky8 My teda nemáme bungalov, ale na tom nezáleží. Ide o plochu okien. Máme 17 m2 okien a 2 m2 vchodové dvere. Tu sú cenové ponuky za drevené okná: http://pasivnydom.blog.cz/0909/cenove... . V plaste je cena uvedená len od jednej firmy, kuk komentáre pod článkom. Orientačne sme za 1 m2 plochy dali 325 €. V plaste by sme dali 160 €/m2. Vynásobte si svojou plochou okien+dverí a budete mať orientačne predstavu.
Odpovedať
@ladajaskva ja viem ja viem ja viem... tiež ma to napadlo že som v podstate napísať totálne blbú otázku. Ale chcel som len tak orientačne vedieť od čoho sa vlastne cena odvíja a ako sa vlastne vypočítava.. :-)
Odpovedať
@ladajaskva
Odpovedať
@ladajaskva tak neviem či by toto pomohlo.. ;-)
Odpovedať
@blacksr presne takúto nejakú predstavu som chcel, dakujem velmi pekne.. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?