Montáž okien pomocou kompri pásky Iso Bloco One

Má niekto skúsenosti s montážou okien na Iso Blocko One pásku? A všeobecne, keď sa robí montáž na kompri pásky, akým spôsobom sa rieši detail ostenia smerom do exteriéru a interiéru? Okná budú osadené na vonkajšiu hranu obvodového muriva (25 cm ytong P 4-500) a okná rámov prekryté aspoň 3 cm vonkajším zateplením (25 cm šedý polystyrén). Ďakujem za postrehy a odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
kukni technicky list a instruktazne video. http://www.youtube.com/watch?v=h3hsdM...
Odpovedať
musíš mať vyspravené ostenia aj keď je to Ytong, zrovnané do roviny a vystierkované drážky, škáry a diery v murive. Tieto pásky sú dimenzované na určitú šírku škáry napr. 15 mm a toto by si mal dodržať s minimálnou toleranciou plus mínus 1 mm. Na fotke je Illbruck.
Odpovedať
@43jarko otvory budú vyspravené nalepením styroduru o hrúbke 2 cm po celom obvode. Skôr ma zaujímalo, či má ešte význam lepiť na okenný rám komprimovanú pásku ( 1-1,5 cm širorkú) ako poistnú proti zatečeniu vody medzi polystyrén a okenný rám. Alebo sa rám prekryje len polystyrénom a ten sa pomocou apu lišty presieťkuje a natiahne omietka
Odpovedať
Môj názor je dať pásku na rám ak bude okno drevené určite, pri plastovom je to na zváženie...z tej paropriepustnej pásky by niekde mala para odvetrať a to sa jej cez apu lištu a polystyrén nepodarí.
Odpovedať
@43jarko Kým sa bude nahadzovať vonkajšie zateplenie, času dosť, ešte to prešpekulujem. Dík za názor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?