Máte skúsenosti s firmou Ri okná z Nitry?

Ahojte, mate niekto skusenost, ci uz dobru alebo zlu, s firmou Ri okna, konkretne predajca AS okna z Nitry? Dostala som od nich najlepsiu ponuku. Za kazdy nazor a postreh vopred dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vivi1279 my mame Ri okna, ale z inej firmy. este nebyvame, ale okna su krasne a vraj aj kvalitne, kovanie po celom obvode okna, salamander profil. to nezistis kym okno neprepilis, tak preto len "vraj" :-N . ale moj manzel mal tu cest zdvihnut male okno z kupelne a mal co robit, bolo tam citit veeela kovu :-)
Odpovedať
mam RI okna, z inej firmy ako pises.. s dodavkou, montazou a hlavne s pristupom som bol maximalne spokojny... kvalita okien sa ukaze az ked budem byvat, ale podla prveho a druheho pohladu som spokojny... (nepoznam od koho mas tuto ponuku, ale tiez som mal nacenene RI okna od ineho predajcu... zo zvedavosti som siel k inemu predajcovi, a dokazali ponuku vyrovnat.. a svojim pristupom, podmienkami a informaciami tuto ponuku preskocili o dalsich niekolko percent)
Odpovedať
@danula_ch to som rad ze ste spokojni. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevo a ved uvidime o par rockov ;-) :-D
Odpovedať
@danula_ch super ste kupili, to je iste, viem co predavam. ;-)
Odpovedať
dakujem za vase skusenosti, musim to zvazit, ponukaju mu profil salamander /nemecky/ alebo prima/vyrabaju cesi, vraj to odkukali od salamandru/, ten cesky je trosku lacnejsi, ale zase ja pozeram aj na to ako vyzeraju, kedze chcem hranate profily a ten salamander je krajsi ;-) navyse, ze je teraz akcia 7komorovy za cenu 5komoroveho...
Odpovedať
@zahradnik prosim ta z akej firmy mas tie ri okna, pls do IP, nech nerobime reklamu... ;-)
Odpovedať
@danula_ch mate okna s trojsklom? bojim sa, ci to nebude velmi tazke na otvaranie, otvaraju sa tie okna v pohode? jedna kamoska mi hovorila, ale ma okna z fenestry, vraj ma co robit, ked chce otvorit vyklapacku, ma trojsklo... lebo ja nie som velmi silne ziena :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vivi1279 su take dost masivne a aj tahsie na otvaranie, urcite su tahsie ako 2-skla. ale zase az take tazke to nie je. uspora energie za to stoji ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
My sme od nich tiež objednávali Salamander 3D Luxus s trojsklom. Dávali sme si robiť aj inde cenové ponuky, ale u nich nás presvedčil práve ich individuálny a profesionálny prístup.
Odpovedať
ahoj my mame Ri okna z Nitry ale ako sa spol.volala to si nepamatam :-| zatial spokojnost,zo zaciatku sme mali problem s otvaranim/zatvaranim na par oknach ale dosli to nastavit a zatial v poho...mame trojsklo,salamander a vobec sa mi nezda ze by boli tazke...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?