Máte okná od KS plastik?

Rada by som sa vas opytala ci mate niekto skusenosti s firmou KS plastik Krušovce - plastové okná a dvere. Ako ste s nimi spokojný s kvalitou, kovaním, so sklami.... no celkovo. Rozhodujeme sa medzi ponukami a tato sa mi pozdáva len sa chcem spýtať aké mate skusenosti. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pozor na montáž.majú dobrých aj mizerných montérov.
Odpovedať
antonmesaros prosim ta a kvalita okien je aka? a nevies mi odporucit kto je dobry a kto mizerny monter aby sme to nepotentovali. Inak moc dakujem za reakciu
Odpovedať
dobrých aj mizerných montérov ma asi každá firma a aj ten najlepší monter može urobiť chybičku:-) preto sme ludia a kto robí aj pokazí..ak si spokojná s CP tak to ber a zabezpeč sa tým že si tam dáš človeka na jeden deň ktorý bude pri nich a na všetko bude dávať pozor.
Odpovedať
Ja mám KS plastik, sivé okná zvonku aj zvnútra, montérov som mala dobrých, ale tie okná som už videla aj lepšie. tí čo m i ich montovali povedali, že sú to okná z tých lepších, ale neviem či ma chceli len upokojiť. na každom okne niečo nájdeš, moja mama má z PL a zdaju sa mi lepšie. Napr. tie krytky z vonku na spodu okna mi odpadávajú, a 3 fixné okná mi začali po 4 rokoch vo vnútri černieť - taká pleseň akoby na spodu. Včera mi to boli zrovna pozrieť tí montéri a povedali, že sa to dá urobiť, že sa to stáva = nevysvetliteľné fyzikálne zákony. Ale ako celková spokojnosť ok. Ja som nemohla zohnať za rozumnú cenu sivé aj zvonku aj zvnútra a táto firma bola taký priemer medzi tými čo som mala vo výbere.
Odpovedať
Vdaka za vase odpovede, no tak uz len zostava na manzelovi ako sa rozhodne. Ked tak nech s nimi je cely den manzel aby to robotnici nepotentovali, mas pravdu dano13.
Odpovedať
@candracka trosku sa tu miesaju jablka a hrusky. Aj najkvalitnejsie okno na svete bude zle, ked bude zle namontovane. Takze odpoved cislo jedna- okna ako take su v pohode, pouzivaju kvalitny nemecky profil Gealan, kovanie Siegenia Titan, cierne tesnenia, sklo beru od f Vanco- Krajcovic,Izoglobal, Nitra sklo= vsetko overeni vyrobcovia. Takze v podstane neni co pokazit na okne ako takom. Odpoved cislo dva je samotna montaz. Ako su okna osadene, ci su pouzite tesniace pasky alebo pena, ako je to cele spravene. Mnoho detailov, ktore mozu kvalitne okno uplne zdegradovat.....
Odpovedať
cubicomp dakujem za odpoved, mas pravdu presne to co pises. Len problem je v tom ze ja ako laik neviem presne na co si mam dat pozor. Ono presne to co mi pises mi povedali uz viacery ze okna su v pohode, kvalitne. Len asi by som sa mala spytat na to na co si mam dat pozor pri montazi aby mi ich nepotentovali. Neni majster ako majster, preto ak mi mozes poradit na co si dat pozor budem ti povdacna.
Odpovedať
@candracka tazko sa to vsetko pise, ale pokial bude vsetko vo vodovahe, okno umiestnene na stred otvoru, spravne ukotvene tak by to malo byt ok. Neviem ci ti budu robit aj spalety alebo len osadzat samotne okna, ci to budu davat na penu alebo pasky... to su prave tie veci, ktore sa velakrat podcenia. Osadit okno vie uz hadam kazdy montaznik ale spravne vyplnit medzeru, osadit parapet to uz kazdy nevie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ak ma niekto zaujem o okna z ks plastik, mam zlavu, kt. sa moze u nich vyuzit.. napiste do ip,ak mate zaujem ju vyuzit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@eluma mamina má odkiaľ tie okna je stale spokojná boli lacnejšie ak môžem poprosiť kontakt budem rada dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mikella ano, máme ich stále, spokojní, treba pozrieť ich stránku, je to už 5 rokov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?