Má niekto okná od Slovaktual Hlohovec?

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či má niekto okná od Slovaktualu, najlepšie pobočka Hlohovec. Pri osadzovaní okien Vám montovali aj parapety, alebo nie? A ak áno, bolo to pri platení súčasťou ceny montáže okien, alebo montáž parapatov je ako zvlášť položka na faktúre a nie je to samozrejmosťou, že pri osádzaní okien Vám osadia "zdarma" aj parapety?
Odpovedať
Ahoj, my máme okná od Slovaktualu (Piešťany), v montáži sú zahrnuté parapety, sitá, žalúzie......parapety máme namontované hneď ako oszádzali okná a sieťky a žalúzie nám prídu ešte "domontovať" keď sa budeme sťahovať....... to je vštako zahrnuté vo faktúre ako montáž.....nie zvlášť na parapety atď........ Mali ste montáž parapiet narátanú ako zvlášť položku?
Odpovedať
bedovci1: ahoj. no nám montovali okná asi pred 2 týždnami. v kancelárii ked sme okná a parapety objednávali, nám ani nenapadlo, že by bolo treba montáž parapetov nadiktovat, brali sme to ako samozrejmost. ked k nám prišli montovat okná, tak chceli namontovat aj parapety ale povedali, že nemáme ešte omietky a tak, je to iba holá tehla a tak že by bola montáž parapetov vhodná až ked budú omietky. tak som išla do kancelárie, aby nám vratili peniaze za montáž parapetov a ona že to nemáme v cene, že keby nám montovali aj parapety, tak si to na mieste vyúčtuju. to mi prišlo zvláštne. a tak teraz zistujeme ako to je. a zatial každý nám povedal, že to nediktovali v kancli a že im to aj tak namontovali bez účtovania na mieste... a čo máte uvedené na faktúre? len montáž, alebo sú tam dve položky: montáž a montáž parapetov? nám povedali, že sa to píše na faktúru oddelene. a my tam máme uvedené len montáž.
Odpovedať
Ahoj. My mame okna od Slovaktualu (Pravenec). Pri montazi okien nam automaticky namontovali aj parapety (vnutorne aj vonkajsie) aj ked neboli este omietky. Ale ja som to takto dohadoval priamo u nich v kancelarii. Teraz som si nie celkom isty ale tusim na fakture boli polozky za montaz okien a montaz parapiet oddelene.
Odpovedať
mazuk, prosím ta a mohol by si sa prosim pozriet, či to máš naozaj na tej fakture ako dve položky?
Odpovedať
aknomis, tak som to pozeral, prve ponuky co som od Slovaktualu dostaval tak tam boli dve položky: 1. osadenie okien do pripravenych otvorov, 2. montáž parapetov Ale ako sa pozeram na tu najposlednejšiu ponuku na základe ktorej som objednával okná, tak tam je napísaná už len položka: osadenie do pripravených otvorov (bez murárskych prác, bez montáže parapetných dosiek, bez likvidácie okien/dverí). Ale tusim prirátali cenu za montáž parapiet do celkovej montáže. No ale ako som uz napisal vyššie popri oknách mi namontovali aj parapety 5x vonkajší, 1x vnútorný (čiže moc sa nenarobili :-)) V každom prípade sa na všetky detaily pýtať priamo u obchodného zástupcu. osobne som mal spísané všetky dotazy ktoré na neho mám a s tým som išiel za ním do kanclu a vypytoval som sa. prajem vela šťastia pri výbere.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zdravým , my sme mali tiež nemilú skúsenosť z pobočkou v Hlohovci ale netýkalo sa to okien ale dverí. Tiež nám tvrdili , že máme len osadenie do otvoru a pritom sme žiadali celkovú montáž. Nehovoriac o tom ako nás mesiac naviac naťahovali z dodávkou. Nakoniec sme si dvere obvolávali až cez Pravenec. A tam sme sa dozvedeli , že nám dvere ani neobjednali. Ale podotýkam , že sme dvere celé vyplatili - takže nie len zálohu. Jednanie p. Dadu bolo také že mi nedvýhal telefón a do dnešného dňa som jeho hlas nepočula ani jeho samého nevydela. A na pobočke mi len rozprávali ako maju veľa objednávok a nestíhaju vyrábať. Ale konečne sú dvere doma. Slovaktual sa mi síce ako firma páči ale obchodne zastúpenie v Hlohovci je na zaplakanie.
Odpovedať
slovaktual nikdy 8-( ich spravanie je presne take ako pise andrea391 max. neserioznost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@andrea391 @andrea391...ale aleee..pani Andrea391...zabudli ste napisat ze ste dostala financnu kompenzaciu za oneskorenu dodavku a nie malo,,tak ked uz idete opisovat skusenosti tak ich opiste cele a nie vytahovat z kontextu...tak sa zamyslite o Vasej serioznosti.. :-(
Odpovedať
@ada32 pani Adka,,aku mate zlu skusenost so Slovaktualom??....
Odpovedať
absolutne arogantne , drze, neprijatelne spravanie zamestnancov. opakujem slovaktual nikdy. nie som Adka ale nevadi.
Odpovedať
@ada32 teraz mam dovod si mysliet ze ste z inej firmy a len sa snazite poskodzovat meno Slovaktualu v Hc..Majitej zastupenia v Hlohovci ma za desat rokov posobenia v Hc viac ako 6900 zakaznikov a myslim ze je medzi nimi drviva vacsina spokojnych zakaznikov.A kto nepečie tak nepripali....takze co k tomu dodat ked nekonkretizujete Vas problem...
Odpovedať
Profilova fotka
?ôžem sa pridať. Slovaktual okna mozno ANO, ale nie z pobočky Hlohovec. Pán Dado možno jedná seriozne ale jeho zamestnankina zavadzala a klamala. Kazdy den nieco ine. Objednali sme si okno, klasicka objednavka, vyplatena zaloha. cakal som myslim 4 tyzd. (pohoda). Montaž prebehla, parapet nepriniesli, vraj asi zabudli nalozit. Ze zajtra, zajtra bolo o 3 dni. o tri dni ze o tyzden. Po tyzdni ze za tyzden. Potom naozaj prisli..a priniesli iny parapet, ine rozmery a inu farbu, vraj sa uz montaznici hambili sa vyhovarat tak aspon zly priniesli :-/, Vraj nebol ani objednany.... cakam dalsie dva tyzdne - spolu 4tyzdne. Volam stale nec - same vyhovorky. Po dvoch mesiacoch si zhanam parapet sam u konkurencnej firmy- na pockanie. Montujem sam, osadzam. po 3 mesiacoch mi vola panicka ze doplatit zalohu, vravim , s nou uz komunikovat nemienim, ze zavadza a klame. O dva dni na to volal p. Dado ... vysvetlil co sa stalo a ze nemienim doplatit zalohu, nesplnili dohod. podmienky (nevravim, kolkokrat som si bral dovolenku, co mali stale prist) ospravedlnil sa a povedal ze v poriadku. Tolko Slovaktual HC a moja skusenost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@komentujem je mi uplne jedno co si o mne myslite. nemam styri prispevky ako vy plus ste sa registrovali 3.jula, takze by asi bolo na mieste priznat sa ze ste priamo zo spominanej firmy a prisli ste sa sem obhajovat a atakovat slovne nespokojnych zakaznikov tak ako ste to prave urobili so mnou. netvrdim ze mate "drvivu vacsinu " spokojnych zakaznikov ale potom su aj taki ktori tvoria mensinu. v prispevku o 8:25 som vyjadrila co mi konkretne vadilo. absolutne arogantne , drze, neprijatelne spravanie zamestnancov .
Odpovedať
@ada32 pokial viem,,nepouzil som ziadny atak na Vasu osobu,,len som vyjadril moj nazor..Ano,,je pravda a za tym si stojim ze pisete o niecom co nema konkretnu podstatu..Nikdy som sa nezmienil ze v tej firme nepracujem..pravdou je ze som pracoval a bolo x y zakaznikov ktorí boli naozaj spokojní a pri to kvante ludi sa najde par zadrhelov...a to hned musi niekto komentovat a robit zle meno ...Chcel by som vidiet Vasu dokonalost v praci a bezchybny pristup...Je to na smiech no Vas nazor Vam neberiem...
Odpovedať
@komentujem to, ze je niekto nespokojny este neznamena, ze to nemoze napisat verejne. Presne ako si napisal, drviva vecsina zakaznikov je spokojna..... a ten zvysok co? Ten ma drzat hubu a nekazit firme meno ? Ci ako si predstavujes spravanie nespokojneho zakaznika?
Odpovedať
@komentujem po tom ako ste zareagovali na moju nespokojnost si asi kazdy urobi zaver o tom ci klamem o arogantnom spravani Vasich zamestnancov.predpokladam ze ste konatelom firmy ked tak citlivo reagujete. Budete sa divit ale v nasej firme keby sa ktokolvek spraval ako Vasi zamestnanci, leti na hodinu. Mozno Vam su nespokojni zakaznici na smiech ale tak asi to o niecom vypoveda.. mam pravo vyslovit svoju nespokojnost na verejnom fore a kludne to urobim.
Odpovedať
my sme objednavali cez Slovaktual v PN a uplna spokojnost,cista profesionalita.Naproti tomu v jednej pobocke v BA zbytocne natahovanie casu dodavky,takze s tymi pobockami je to rozne .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Takže naša skúsenosť s p. Dadom, je taká, že je to bezcharakterný človek, ktorý sa Vám dokáže pozrieť do očí a zároveň ošklbať aj o to posledné. Je to človek bez chrbtovej kosti, oklamal vo svojom zastúpení v pobočke v Hlohovci viac ako 40 tých "spokojných klientov", obral ich o stotisíce eur, je na neho podaných niekoľko desiatok trestných oznámení. Urobte si obraz o takomto človeku sami. Ja len dúfam, že nedokáže spať a že sa v najbližšej dobe obesí, ak to neurobí, myslím, že ho tí "spokojní oklamaní klienti" budú prenasledovať. Ja verím, že si ho títo ľudia podajú, aj my sme to boli riešiť, no je nás málo na to, aby sa vyľakal. Pre tých oklamaných: Tento chudáčik býva vo vilovej štvrti v Pravenci, súpisné číslo 465 a skrýva sa, nereaguje na telefóny, smsky, úradné zásielky. Je zavretý ako pes, za žalúziami. Má taký dom, o akom my mnohí môžeme len snívať. Však ho má z čoho financovať. Dúfam, že p. KOMENTUJEM teraz sklapne!!! Chválabohu, že už nikoho neoklame, jeho kancelária je z technických príčin zatvorená. Gratulujem Vám k skvelému zvyšku života za mrežami. Nech sa Vám darí, užite si peniažky, kým môžete!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Z mojej skusenosti Vám mozem povedat,ze dva roky máme okna od p.Dada. okna máme namontované, na sietky sme cakali 1,5 roka. Doteraz nemáme sietku na okna. Dado nereaguje na moje otázky kde máme sietku na terasu, ktoru mám dva roky vyplatenu. Dnes som mu podala SMS a nereaguje. V minulosti sa vyhovaral, ze nemá dobrých a spolahlivych zamestnancov s on ma zdravotně problémy. Bolí ho chrbtica tak nemoze zdvihat telefon. Podala som na policii trestné oznamenie. Odpoved policajtov je aby som to podala na sud. AK ma niekto problém s panom Dadom navrhujem podat hromadné trestné oznamenie. Moje t.c.0904443156. Skratka p.Dado je PODVODNIK
Odpovedať
Este chcem dopisat či bude p. Dado somnou riesit problém ked sa zastavíme na firme s televiziou JoJ? AK je niecio v TV vtedy sa to riesi. Čestné prehlasujem, ze v mojom prispevku su pravdivé informacie.
Odpovedať
Este chcem dopisat či bude p. Dado somnou riesit problém ked sa zastavíme na firme s televiziou JoJ? AK je niecio v TV vtedy sa to riesi. Čestné prehlasujem, ze v mojom prispevku su pravdivé informacie.
Odpovedať
@aknomis Máme okná od Slovaktualu a som spokojná.Nepáčilo sa mi privysoké účovanie za murárske práce,ale v konečnom učte som mala velkú zlavu za platbu vopred. Montáž parapetov bola v cene montaže okien rozpísaná ako položka,,,asi pre kontrolu.Jediné čo sme si možno neporozumeli,bola montaž balkonovýchsietových dverí .Ono sa to zameriava a vyrába až po urobení vonkajšej fasady,aby bol presne osadený pánt a neodieral sa potom o fasadu. Chovanie s akým ste sa stretli v Hlohovci ma prekvapuje, lebo my sme sa v Senici stretli s nadmieru slušným a ochotným personálom.Zamestnanec v Hlohovci bude asi čiernou ovcou vo firme.
Odpovedať
@eevapa aknomis riesila okna v novembri 2009!
Odpovedať
@vlado35 :-D :-D :-D
Odpovedať
Firma Slovaktual ma viac distributorov, v kazdom meste. V Senici su podla vašich slov normal. ale p. Dado v Hlohovci co predával je podvodník a co som sa dnes po telefonate dopocula ma velké problemy. Dufam, ze spravodlivost ho dozenie aj ked na Slovensku nie je.
Odpovedať
P.komentujem. co je zadrhel? ked zoberie peniaze bankovky prevodom a tovar nedodal, co sté mimo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@bubu8 pan dado spinkava celkom spokojne. Zije si v byte v lazanoch pri prievidzi, a podla jeho tvrdeni zaraba 3000 az 5000 euro za mesiac. Klame kade chodi, co zakaznik to nespokojna osoba, ma stavebnu firmu teda robi stavebne prace. Robi ich zo svojim kamaratom z hlohovca panom benkovicom.
Odpovedať
Aby som nezabudla: tu mate aktualne cislo na toho podvodnika a chrapuna +421908358212
Odpovedať
V pripade zaujmu dodam aj adresu. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?