Kto robí kvalitné vonkajšie žalúzie?

Ahojte ,chcem sa spýtať, či by ste my vedeli odporučiť nejakú kvalitnú a spoľahlivú firmu na vonkajšie žalúzie? Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
11
Ahoj, skus Markob Prešov alebo po novom m-tech.
Odpovedať
@lubica76, ahoj, nam robil jas nitra, sme spokojni... a cenu nam dali podstatne lepsiu ako markob.. tak neviem...
Odpovedať
@lubica76 ja som mal velmi dobru cenu z Brna rozdiel cena v BA 4600 a v Brne 3200. A to ten isty material, profil a pod... na webe su ako centrum stinici techniky, ci tak nejako.
Odpovedať
Profilova fotka
skús K system, aj my o tom premýšlame
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my mame sice vonkajsie rolety, ale robia aj zaluzie: PRODAX Matuskovo :-)
Odpovedať
Ahoj my mame české Climax ale kupovali sme tam kde okna od LMJ Salamander a maximálna spokojnost
Odpovedať
dakujem za typy už som niektorým poslala rozmery tak čakám kedy my pošlú predbežne cenove ponuky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte prave riesim ext.zaluzie a chcela by som sa opytat ci mi viete poradit spolahlivu firmu Pk a okolie.Popripade mate skusenosti s firmou Sunsystem (sunmont)? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Jeden pán neviem číslo (je to asi top expert v Sk ) vo Veľkých Uherciach,má reklamné tabule popri cestách .Skúste pogogliť.
Odpovedať
@antonmesaros dakujem idem sa popozerat lebo mam cen. ponuky od 4900 eur po 10000 eur za zaluzie tak som z toho v rozpakoch. Dat rovnake peniaze ako za okna tak to dakujem neprosim idem sa poziet na ten kontakt. dik
Odpovedať
@antonmesaros pozerala som a nemohol by to byt Male Uherce zaluzie Cibula???
Odpovedať
Profilova fotka
@nadis1 ksystem sú dobrý, super práca a aj prístup
Odpovedať
Článok sa načítava...
@cubica dakujem pojem ich kontaktovat este sa chcem opytat montovali Vam ostenia a plechy pri tom ako davali okna alebo az po dokonceni stavby?Z jednej firmy nam hovoria, ze treba zarovno s oknami davat ostenia a plechy a dalsie zase, ze az po dokonceni. Dik
Odpovedať
my máme žalúzie z firmy sierrant - nitra. vyšli omnoho lacnejšie ako od ostatných
Odpovedať
Profilova fotka
@tinaja záleží od systému aký sa použije, ale určite Vám poradí dodávateľ.Ale ak chcete systém, ktorý sa má zaťahovať do kastlíka, ktorý má byť pod omietkou a zároveň s fasádou tak treba tu prípravu urobiť už s oknami.
Odpovedať
@cubica presne takyto system a zaluzie chceme my. Tiez zhaname nejaku spolahlivu firmu, takze ked o nejakej viete tak sup sem s nou :-)
Odpovedať
Tiez mame exterierove zaluzie od K-system Prominent. Mame ich 2 roky, za seba odporucam. Samozrejme predpriprava bola uz pri hrubej stavbe (na kastlik ako obrazok vyssie). Kamarat stavia dom a tiez momen. riesi ext. zaluzie. Ponuky mu chodia kadejake. Tiez mi hovoril ze co mal moznost si vsimnut je rozlicna hrubka lamiel od predajcov. Niektore firmy ponukaju uplne tenucke ako papier.
Odpovedať
Profilova fotka
Kritérií pre výber žalúzií je určite viacero. Tak ako povedal kamarát alzetae, rozdiel je aj kvalite použitého materiálu. Rozdiel môže byť aj v prístupe jednotlivých dodávateľov a v ich serióznosti. Istou zárukou môže byť aj dĺžka existencie firmy pod tým istým názvom. Je totiž viacero firiem, ktoré boli nútené ukončiť svoju existenciu, alebo ju ukončili sami, pričom jedným z dôvodov mohla byť napr. aj snaha vyhnúť sa reklamačným opravám. Iné firmy končia a sťahujú prevádzky za hranice pričom dlžia dodávateľom a pod. Ak je primárnym kritériom pre výber iba cena, zvyčajne sa to niekde prejaví skôr či neskôr. A samozrejme cenový rozdiel musí určite byť tam, kde má firma zázemie, serióznu kanceláriu alebo vzorkovňu, kde vám odborný personál vie poradiť, objasniť rozdiely, vysvetliť výhody a pod. To všetko totiž niečo stojí. Také náklady nemá firma typu "one man band", kde jediné čo vám predvedú najčastejšie pri návšteve u vás, je pár lamiel vo vzorkovníku. Ak požadujete vyšší štandard, ako je motorové ovládanie, vodítkom môžu byť napríklad firmy odporúčané výrobcom motorov (napr. Somfy). Tieto firmy majú vyškolený personál a sú certifikované k tomu aby mohli poskytovať na produkty Somfy až 5-ročnú záruku. Ak sa vám zdá niečo drahšie, pýtajte sa prečo to tak je. Aký je pôvod komponentov, materiálu...a pod. a motorov.
Odpovedať
aky mas system na ich umyvanie? @alzbetae
Odpovedať
@atlaska muz ich prebehne wapkou tak raz do roka, akurat mu ich natocim tak ako potrebuje. Nejak extra nie su spinave ani teraz a to boli umyvane minuly rok, skoro bezudrzbove :-D My mame strieborne.
Odpovedať
A ked uz to @mikenda_present nacrtol co sa tyka motoroveho a manualneho ovladania. To si ani neviem predstavit ze by sme to mali na manual, zdvihnut take zaluzky ..... To by som nepovazovala za vyssi standard ale za standard :-) Teraz este budem riesit asi dialkove ovladanie. Povodne som dialkove nechcela, lebo som mala obavy ze ho budeme vecne hladat ako ovladac od telky. Tak mame nastenne ovladace na oboch poschodiach. Ale uz som som volala dodavatelovi a v pohode sa to da zmenit aj na dialkove (+receiver a ovladac) - no zlenivela som a uz vymyslam aj nejaky casovy spinac ze to sam da hore trebarz o 8 rano a stiahne o 10 vecer. Naozaj treba mysliet na to ze fakt cloveka nieco napadne ze chce zmenit po troch rokoch, alebo nieco sa stane, ze sa ma na koho obratit. A v K-systeme su naozaj profesionali, zavolala som, vysvetlila som co by som chcela a do hodiny som dostala ponuku aj s montazou.
Odpovedať
Aby nedoslo k omylu tak k tej poslednej vete som myslela cenovu ponuku na to co som chcela komponenty vratane montaze.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinaja Áno máte pravdu sú to krpaté uherce. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae od porúčal by som počkať. Čo skoro bude aj na Slovensku k dispozícii nový systém diaľkového ovládania Somfy iO home control. Hlavne ak chcete zmeniť ovládanie na všetkých žalúziach v dome. Občas sa totiž môže stať, že na povel súčasného rádiového ovládania niektorá žalúzia nezareaguje, predovšetkým sa to stáva u centrálneho ovládania napríklad časovými spínacími hodinami. Jednoducho signál nedorazí k prijímaču umiestnenému v žalúzii najčastejšie preto, že ho po ceste niečo naruší. U Systému "Somfy Io home control" vysielač (napr. časové spínacie hodiny) nielen vyšle signál, ale aj komunikuje s prijímačom. Ak nedostane odpoveď o prijatí povelu, povel sa opakuje. Ale ak chcete doplniť diaľkové rádiová ovládanie len napr. v obývačke, alebo spálni, je bez problémov aj súčasný systém. My s ním úspešne pracujeme už vyše 10 rokov.
Odpovedať
@mikenda_present Dakujem za info, budem na to mysliet.
Odpovedať
Mne SOMFY problemy nerobi a mam ich neurekom tych zaluzii. Nedviham ich vsetky,mam cele steny sklenene a svetla mma aj tak dostatok. Ak je zamracene pootvorim ich. Vsetky su na dialkove ovladanie,vypinace sme zrusili este pred montazou.
Odpovedať
@cubica a co montovali zaroven s oknami u nas je to predpripravene na vlozenie tych kastlikov ale neviem preco by som mala teraz uz davat ostenia alebo plechy ci co. Ak dam okna tak potom sa to tam uz dodatocne neda doplnit??? posielam foto ako je to u nas. Riesili ste aj zaluzie na rohove okno??? ako sa to tam umiestni???? dik
Odpovedať
Profilova fotka
@tinaja ja som myslel tie kastliky, myslim ze by to malo stacit. rohove sme nerobili
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj my sme si objednávali z CLONA v pravenci pri prievidzi.
Odpovedať
K-system. Však pozrite si ich stránku na nete, mali by tam mať aj prezentácie prác, ktoré robili. Aspoň kedysi mali, keď som tam pracovala :-)
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?