Koľko vás vyšla montáž predsadených okien?

Koľko Vás vyšla cena za montáž predsadených okien? zatiaľ čo mi prišli ceny tak je to všetko cez 1300,- € bez pások čo sa mi zdá šialene veľa vzhľadom k cene výrobkov od 3500,- € a vyššie. Chcem stavať z vibrolisovaných tvárnic + 30 cm neopor a preto ta predsadená montáž, ale ak by to malo byť za takú cenu tak asi osadiť zarovno so stenou. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@campanol Uz si presne nepamatam, ale bolo to medzi 900-1000 eur bez DPH aj spolu s montaznymi paskami. Cela zakazka 9,000 eur vratane balkonovych, terasovych a vchodovych dveri. Cca 35m2 zasklenej plochy.
Odpovedať
Profilova fotka
u nás tiež tak 900 - 1000 e bez DPH aj s páskami, ale v tej cene sú 2 francúzke a vchodové, ktoré nie sú predsadené,len zalícované, ale zapáskované, celá suma 6000e
Odpovedať
Profilova fotka
Okenari neradi robia predsadenu montaz balkonovych a terasovych dveri. My sme to chceli a preto od nas ziadali spravit primurovku, na ktoru by sa tie balkonove dvere osadili. Betonova primurovka by ale sposobila brutalny tepelny most, ktoremu sa predsadenou montazou chceme vyhnut. Preto sme tam dali vopred naimpregnovany dreveny tram (dal by sa pouzit aj drevoplast), oblozeny zospodu a spredu styrodurom.
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 skús poradiť
Odpovedať
Profilova fotka
Ja neviem moc poradil len ukazat ako som si to robil sam: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... @daniela.u. @mom3 Inac pisete cenu iba za pracu, alebo aj material?
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 Pisem len cenu za montaz a pasky.
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 aj u nás to bola cena práce za predsadenú montáž a pásky
Odpovedať
miove riešenie mam napozerané), tuším si aj cenu kotiev spomínal ale už si nepamätám koľko to bolo. Neviem ako to je pri svojpomocnej montáži so zárukou na okná, či je obmedzená alebo úplne padá, budem dávať otváravé okná a ak by som to robil svojpomocne tak asi mi firma nepríde časom ponastavovať okná:)
Odpovedať
Profilova fotka
@campanol U nas bola zaruka 5 rokov, ked montovala okna firma, a 2 roky ak sam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?