Kedy sa dávajú parapety na okná? Pred zateplením?

Profilova fotka
Ahojte kedy sa davaju parapety na okna? Az po zatepleni domu? alebo hned pri kupe okien sa montuju aj ked neni este urobena podlaha v dome a ostavaju vlastne medzery medzi oknami a zatial zakl.doskou? Oplati sa to platit teraz alebo pockat az ked bude podlaha? Nejaka rada?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nam davali parapety rovno aj s oknami. Takze bez zateplenia a bez podlahy...Myslim, ze pri podlahach to je uuuplne jedno, ale viem, ze sa pytali, ako a cim budeme zateplovat, aby vonkajsie parapety sedeli podla hrubky zateplenia. Tak snad som pomohla.
Odpovedať
nam namontovali aj vnutorne aj vonkajsie parapety spolu s oknami a to bola najvacsia blbost, jaku mohli urobit, lebo vnutorne som musela zalepit proti spine a pod., budem rada, ked ich nebudem mat vydute od vlhkosti a pod. a vonkajsie mame tak doskrkane ze az, lebo remeselnici kde tu na ne nieco polozili, nechali zhrdzaviet klinec, ked sa robilo zateplenie, tak aj sem tam na tie parapety cosi popadalo teraz neviem ci mam tie vonkajsie dat vymenit alebo sa na to vykaslat, ale keby som to mala vratit spat, tak nedovolim, aby montovali parapety spolu s oknami, vela susedou okolo co som si vsimla ma zatail namontovane len okna
Odpovedať
Profilova fotka
monciky ma pravdu ;-) My uz mame domcek zatepleny a parapety este nemame zalozene , pockame s nimi az nakoniec. Obavame sa , ze sa poskodia ked sa bude malovat a robit vonkajsia fasada. Takze ja radim nezakladat este !
Odpovedať
Profilova fotka
parapety , aspon tie nase, boli obalene ochrannou foliou, takze sa moze pracovat a nic sa im nestane :) my sme davali parapety rovno s oknami :) neposkodili sa :)
Odpovedať
podla mna tiez az po vsetkych spinavych pracach - napr aj okna maju foliu a davat ju dole je teda pekny zaberak
Odpovedať
my sme davali hned s oknami a nic sa im nestalo,vsetko bolo od vyroby ofoliovane.Foliu sme davali dole az pri stahovani.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?