Aký máte názor na 5 komorový profil a 3 sklo?

Ahoj, chcela by som sa opytat skusenejsich, dostali sme ponuku na okna, konkretne je to profil Salamander- 5komorovy a k tomu 3sklo. Stretli sme sa aj s nazorom, ze tento profil je zastarany a nie je pre 3sklo dostatocne pevny. Tam, kde nam to takto nacenili, tvrdia, ze je to OK, samozrejme aj cena je o dost nizsia, ako v druhom pripade (u ineho predajcu), kde nam nacenili 3sklo so 7komorovym profilom. Prosim, poradte, uz nas tlaci cas, musime sa rozhodnut, ktore okna objedname, nechcem sa riadit len podla ceny, aj ked rozdiel je cca 2500 EUR. Vopred dakujem za rady a poucenia :-)
Odpovedať
Dobrý deň, nechápem, prečo ste dali svoj problém ako otázku... To si myslíte, že bude relevantná odpoveď ÁNO a NIE? A čoho bude viac, podľa toho spravíte? =-) Každý Vám môže odpovedať len raz. K tej lacnej firme: jej názov - možno sa zistí, že sú to podvodníci, veľa ľudí veľa vie ;-) . Aké trojsklo Vám dáva jedna firma a aké druhá? Hrúbky skiel a medzier, plnenie plynom. Tá prvá firma - má urobené merania pre trojsklo v uvedenom profile? Má to vnútri kovové výstuže? Máte len dve ponuky? To je dosť málo.
Odpovedať
takže je mám 5 komorový salamander s trojsklom už 5 rokov a 100% spokojnosť určite odporúčam, zatial žiadny problém ani reklamácia :-) :-) :-)
Odpovedať
tiez som chcela napisat ze taketo veci by si mali ludia davat ako diskusiu nie ako otazku. a tiez to ze je to dost chaba ponuka na okna ktore maju vydrzat cely zivot. cize viac ponuk lepsi vyber. my mame sedemkomorovve 3skla. salamander a este pises ze:Tam, kde nam to takto nacenili, tvrdia, ze je to OK... jasne ze to tvrdia kazdy predajca bude tvrdit to co mu vyhovuje ked chce predat. su tu rozne temy o oknach skus nastudovat a nevyberajte len preto lebo vas tlaci cas a cena.
Odpovedať
ahoj ,mi sme si dali spravit 13 ponuk ale nikto nam nespravil kvalitovo lepsiu poniku ako je SALAMANDER mame tiez 5 komorovy system ,ale nevidim v tom ziadny rozdiel ,ked niekto pise ze ma 7 komorovy bola som sa pozerat aj vo vyrobe a jedna komora tam je predelena na dve takze to je cele a tiez mame troj sklo a nikdy by som nemenila a ma to vyhodu v tom ze napriklad aluplast ti rokmi zozltne ale salamander ostane stale cisto biely . takze nevaj ja odporucam spokojnost na sto pro....a nedali sme malo za oka bolo to 10 000 eur...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?