Ako dať závesy nad 3 francúzske okná?

Profilova fotka
Zdravim vsetkych. Potrebujeme poradit so zavesmi do obyvacky. Mame tu 3 francuzke dvere vedla seba a vedlanich na kazdej strane je okno. Nemam fotku kde by bolo vidno vsetky 3 dvere a okna, tak prikladam dve fotky, na kazdej vidno 2dvere a okno. Nevieme sa rozhodnut kam umiestnit zavesy ked sa nepouzivaju na tienenie. Hlavne cast kde su okna - dat ich medzi dvere a okno alebo na stranu kde je uz len stena? Tyc bude pravdepodobne jedna po celej dlzke dveri a okien. Za kazdu radu , typ a fotku budeme vdacny.
Odpovedať
@madein1974 rozmyslal si nad japonskymi roletami, kedze ich nebudes vyuzivat ako tienenie tak by ty to tam slo, dalo by sa to farebne ladit s nejakymi doplnkami v dome, koberce, sedacky, obrazy a tak...... to mas celkom dobre mi mame 7 metrov velke okno a tam to je vacsi problem kedze nam to musi aj tienit :(
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z mame radi tazke zavesy - jednak kvoli akustike a aj kvoli tieneniu. a takisto aj pre tienenie. preco myslis ze ich nebudeme pouzivat ako tienenie? Dvere su na juh... Japonske posuvne rolety sa mi nepacia.
Odpovedať
@madein1974 ja som zle pochopila tvoj prvy prispevok :-N myslela som ze pises ze zavesy nebudete pouzivat na tienenie a ty si sa pytal kde ich odlozit ked nebudu tienit ;-) a co tak ich odlozit tam kde mas muri cize by si to urobil dvojito.
Odpovedať
@madein1974 možno tu nájdeš nejakú inšpiráciu ;-) http://ildi-interier.blogspot.com/201...
Odpovedať
v prvom rade nepíšeš v akom štýle bude zariadenie, pri hrubej stavbe je ťažko radiť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
závesy môžeš inštalovať aj na giády - koľajničky do steny alebo do stropu. Nemusí to byť len garniža. Pre nakopnutie si môžeš pozrieť galériu realizácii pre našich horeca partnerov. Ak máš stále záujem o závesy, na našom e-shope šijeme na mieru závesy, záclony, rímske rolety a všetko potrebné z bytového textilu. Radi poradíme, aj ak nám napíšeš e-mail. Na stránke máš možnosť objednať si vzorky tkanín zadarmo. Skús sa inšpirovať ;)
Odpovedať
@dekoria 2 roky stara tema...
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 ked ti to pristane k zariadeniu, daj si tú koľajničku je praktickejšia a závesy by som dala stále po tej pravej strane na tu stenu
Odpovedať
@katkaf25 zaujimave, ze odpovedate na 2 roky staru temu :D nemyslite si, ze uz to ma vyriesene?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 nevšimla som si , ked to komentovali tí predo mnou len dnes ........
Odpovedať
@katkaf25 komentovala to jedine dekoria, ktora si tu reklamu urobila ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 tak sme si teda podebatovali :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dekoria @vlado35 @katkaf25 Dakujem za prispevky no uz to mame 2 roky vyriesene...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?