Aké sú roletožalúzie K-system?

ma niekto skusenosti s roletozaluziami K-system
Odpovedať
baby to nikto nemate roletozaluzie? :-( :-S
Odpovedať
Profilova fotka
sklamem ta nemam.ale moj chlap nam s tym robi mam sa spytat na jeho nazor? ;-)
Odpovedať
mozes
Odpovedať
Profilova fotka
už som sa s tým stretla, ale doma ich nemám. Je to určite zaujímavé riešenie... ak nechceš dávať na okná žiadne záclony alebo záves, tak je to dobrá volba ;-)
Odpovedať
ahoj fajocka akurat som docitala tvoj email.Tie roletozaluzie som chcela chalanom do izieb.
Odpovedať
ahoj fajoska akurat som docitala tvoj email.Tie roletozaluzie som chcela chalanom do izieb.
Odpovedať
Profilova fotka
a skade si?vraj maju v studijach ukazky.a aj stranku si mrkni ak si to este nespravila :-) no teba asi zaujimaju skusenosti. po prednaske na tuto temu:vraj sa daju dokonca aj sprchovat a reciklovatelne su podla neho dokonca pevnejsie ako klasicke. podlamna je to v detskej fajn riesenie,u chlanou totis nikdy nevies :-) ...
Odpovedať
Rolety a podobné tienenia okien sú už v pase ... . Vracajú sa záclony, závesy. Ja som si dala poradiť a prvé čo návštevu zaujme je práve dekorácia mojich okien. A reči o tom, že je s tým veľa roboty neobstoja, lebo je to fakt úžasné čo to spraví s tvojou obývačkou. Tu je niečo na inšpiráciu. firma SimDekor mi poradila ako resp. kde mi poradia a tu to je úkážka
Odpovedať
Profilova fotka
katka, je reč o detskej izbe... o izbe pre chalanov, nie o obývačke... myslím si, že z tých obrázkov, ktoré si sem vložila sa ani jeden nehodí to chlapčenskej izby ;-)
Odpovedať
Je to len o tom ako si tú dekoráciu a materiály navrhneš a aj chlapčenská izba môže byť útulná. :-) :-) :-) No proti gustu žiaden ..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to ti nik neberie... chcela som len poukázať na to, že roletožaluzie sú jednou z najtop noviniek (ak to môžem tak nazvať) a ty tu píšeš, že nie sú v móde... najprv si prosím pozri o čom sa v téme hovorí. Áno Katka, máš pravdu, ešte stále sú medzi nami záclony a závesy, ale v dnešnej dobe sú aj iné tieniace + dekoračné vecičky... mám proste pocit, že nevieš o akom výrobku tu hovoríme |-| Ajuška, ja by som do toho šla. Poviem pravdu, neviem v akej cenovej relácii sa pohybujú, no oslovili aj mňa. Môžeš vyberať z veľkého množstva farieb a štruktúr látky a spĺňajú funkciu žaluzií aj roliet. Ak sa pre ne rozhodneš (ale aj keď nie) dopíš prosím do tejto témy svoju spokojnosť, svoj názor pretože som veľmi zvedavá ako sa ti osvedčia :-)
Odpovedať
hmm... to sa tu tuším v poslednom čase vyskytuje častejšie ... niekto sa opýta na niečo konkrétne, a niekto další ho začne presviedčať na niečo celkom iné ... ak dobre vidím, ajuška sa pýtala konkrétne na skusenosti s roletožaluziami, a nie na to, ako má zútulniť detskú izbu... nič proti závesom, samozrejme, určite sú v móde... . žial s roletožaluziami osobnu skusenosť nemam... ale kamoška ma japonske rolety (je to vzdialene podobné) a je veľmi spokojná, vyzerá to nádherne......len sa trochu bojí ich vyprať ... tak ak niekto viete, zaujímala by ma udržba roletožaluzií, či sa časom nevyčistiteľne nezaprášia ....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Baby: a kde je problem dat aj exterierove zaluzie a dovnutra zaclony ? ;-) Exterierove zaluzie nie su v prvom rade tieniaci a ochranny prvok na dome alebo byte . Na tienienie su exterierove zaluzie urcite ucinnejsie ako zaclony a zavesy ktore sice tienia ale teplo ostava neodvetrane medzi zavesmi a sklom a nakoniec sa aj tak dostane do volneho interieru. Zaluzie tienia a teplo vytvorene za zaluziou ostava vonku a dnu sa nedostane. Takze jednoznacne zaluzie a k tomu ako dekoracia zaclony . ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Fra... plne súhlasím :-) čo sa týka čistenia alebo teda údržby, myslím, že sa čistia podľa zvoleného materiálu (konkrétny typ textilu), ale prať v pračke sa asi nebudú dať, len umytie vlhkou handrou alebo hubkou a od prachu normálne vysávačom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
co sú to vlastne tie roleto zaluzie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mám ich doma už niekoľko rokov a sú super. Nemôžem súhlasiť, že o látkové rolety je menší záujem ako o záclony. Je to otázka vkusu. Kúpila som ich v predajni K-systemu v Banskej Bystrici. Je to dvojitá látková roleta a pásy sa pohybujú a buď sa prekrývajú alebo sú nad sebou a podľa toho cez roletu buď vidno alebo je zatiahnutá. Aj vidno, že prevedenie má vysokú kvalitu. K-system mi na roletožalúzie dal záruku až 5 rokov. Takže môžem len odporúčať. A kto by chcel viac, tak majú aj na stránke http://www.luxusnetienenie.sk/produkt....
Odpovedať
@druppi je uzivatel registrovany iba dnes, poslal iba 3 prispevky ,a to na ozivenie troch podobnych tem, z toho vsetko len chvalospevy na K-system. Prehladna reklama.. Tymto spamom robis svojmu zamestnavatelovi medvediu sluzbu... ;-)
Odpovedať
@matorado keby sa aj potvrdili Tvoje podozrenia,,,v com nema pravdu? K-system je slovenska spicka v tieniacej technika, a hlavne, je to domaci producent, ktory si dlhodobo drzi vysoku kvalitu svojej produkcie.
Odpovedať
@pemix Keby sem prisli zastupcovia kazdej SK firmy napisat o sebe "pravdu", chodil by si diskutovat na toto forum? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, chcela by som obnoviť stránku s roletožalúziami, aké máte skúsenosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
poradite firmu?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Dobrý Deň , Chcem sa spýtať či vydržia roletožalúzie dlhšie ako obyčajné žalúzie ? A je o lepšie na udržovanie ? za odpoved ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?