Aké okná na bungalov?

Zvažujeme aké vybrať najlepšie okná na náš bungalov. Zvažujeme že by sme dali hliníkovo - plastové. Zvonka hliník a vo vnútri plast. Aký máte na to názor??? Čo ste dávali vy alebo nad čím zvažujete vo vaších domčekoch???? V obývačke máme plánované zasúvacie okná. Viete poradiť aj nejakú dobrú firmu???? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
čo Vás vedie k takejto alternatíve? Vzhľad, životnosť, tepelný odpor, cena? Je to konštrukcia vhodná pre podnebie v Grécku alebo na repre administratívnu budovu, už chápem aj plast, ale za tie peniaze máte aj drevené.
Odpovedať
@atusa na velke posuvne francuzske okna jedine hlinik alebo drevo. Plast sa kruti, nezavres ich
Odpovedať
Ja mám tiež orech ,sú super ,firma má viac typov okien salamander veka a rehau www.inter-okno.sk
Odpovedať
@drift506 Ake okna si teda dal, resp profil? Ja uvazujem nad SALAMANDER bluEvolution.
Odpovedať
@atusa Přesně tak to máme (již ve druhém domě) - zvenku hliník antracit, uvnitř bílá plastová. Jsme naprosto spokojeni. Plastová okna, která se tváří, jako že jsou dřevěná (hlavně odstín zlatý dub) se nám prostě nelíbí. Za tu cenu by byla okna dřevěná, to je pravda, ale nechtěli jsme je kvůli údržbě. Přece jen se rámy občas musí přetřít. A při počtu a velikosti našich oken :-( Tahle jsou naprosto bezúdržbová, podle mě na moderních domech i pěkně vypadají. Máme k tomu i hliníkové vchodové dveře. Hodně lidí už nám okna i dveře pochválilo, nám se to také líbí, takže to snad byla dobrá volba. :-) Ale samozřejmě, každý má jiný vkus.
Odpovedať
@aneri53 a kto Vám dodával okná??? cena bola vysoká ???
Odpovedať
@atusa Stavěli jsme na klíč s jednou místní firmou. Okna jsou od Decro Bzenec, systém Trocal 88+ s trojskly. Cena myslím přiměřená.
Odpovedať
@drift506 Cena plastových je určitě nižší. Já jsem ale psala o plast.-hliníkových.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?