Výmena nábytku v obývačke

ahojte... mam dosť nešťastne riešenú obývačku. Chcela by som nábytok čo je na obrázku aj so stolíkom pod televízorom dať preč a dať tam niečo moderné. Sirka stien je na strane televizora 180cm a druhá dlžka steny je 170 cm. Nemám žiadne priestorové cítenie a neviem ci by sa tam hodila do rohu nejaká vysoká skrinka prip. to nejak na ten minimálny priestor skombinovať. Poradí niekto? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
prezvoňte, možno vám poradím.....0907559773
Odpovedať
uff, toto nebudete mˇat ľahké, skúšali ste s tźm ist do niektorej predajne IKEA, XXXLUTZ alebo k nejakźm odborníkom čo majú showroom, Vám hneď poukazujú nejaké konkrétne príklady.
Odpovedať
Profilova fotka
@sisi73 Netreba hneď stresovať. Nie je to až tak stratené. Pod televízor by ste mohli dať len takú malú skrinku aké sú teraz v móde (viď. obrázok). A namiesto tej veľkej, by som dala len nejakú obývačkovú zostavu taktiež moderného štýlu. Aká bude veľká a koľko poličiek a podobne to si navrhni podľa toho, koľko miesta úložného tam ty potrebuješ
Odpovedať
Nie je to tak malo miesta ako popisujes. Da sa s tym vyhrat a ono az ked vsetko vypraces, tak budes vidiet, kolko tam mas vlastne priestoru. Mozno ak by si sa vyhrala aj s umiestnenim gauca a dala ho na druhu stranu, tak je mozne, ze by ti vznikom vacsi priestor. Velku skrinu by som tam osobne neriesil, zabera vela miesta a neposobi dobre
Odpovedať
Ikea ma moc neoslovuje....pod televizor nieco mensie urcite, a na tu stenu nechcem ziadnu velku opachu :) skusim.nejaky showroom.kde vedia asi nieco navrhnut.....by sa mi pacili skrinky,ktore visia a nie su polozene na podlahe
Odpovedať
Odporúčam zbaviť sa televízora, resp. určite ho nemať ako hlavný prvok v obývačke. Dostanete omnoho viac možností pri zariaďovaní aj celkovo, v živote. ;-)
Odpovedať
@petiar to je velmi dobry napad z mojho pohladu,ale doma by mi to u ostatneho osadenstva asi nepreslo :)
Odpovedať
@sisi73 Možno skúsiť postupný "nátlak". :-) Ale aby som šiel k téme: ja by som vybral nejakú nižšiu skrinku, normálne položiť na zem, pokojne na šírku tej steny (vidím tam dvere - neviem, ako sú ďaleko, či by to nevadilo). Veľmi dôležité je aj zbaviť sa káblov, to strašne veľa spraví. Tam je riadne "klbko" pri tej zásuvke - kúpiť jednu riadnu predložovačku a schovať ju za skriňu.
Odpovedať
Profilova fotka
Aký štýl nábytku to bude to je asi na tebe, to by nemalo nejako veľmi ovplyvniť využitie priestoru, aby ste zase nemali jednu miestnosť zariadenú v takom štýle a jednu v takom, to si už musíš odsledovať sama. Ale dal by som tiež nejaký nižší stolík pod ten televízor, schoval tie káble ako už bolo navrhnuté popri tej stene až k dverám by som dal podľa dĺžky nejaké dve také obývačkové komody, ale iba také nižšie, tak do stredu výšky steny. Dnu môžete podávať veci čo máte v terajšej skrini, nejaké obrázky alebo fotky na stenu, ešte nejaké dekorácie na ne položiť a hotovo.
Odpovedať
@tremmo uznavam tie kable su hotova katastrofa :) dakujem za tipy
Odpovedať
Profilova fotka
Pošlite nám pôdorys priestoru /stačí aj nakresliť rukou/ a stručnú predstavu o obývačke na mail a my Vám vypracujeme vizualizáciu a cenovú ponuku. Ďakujeme :-)
Odpovedať
@sisi73 uz si to nejakym sposobom vyriesila? Vymyslela si nieco, ci este nie? Myslim, ze toto by nemal byt nejaky problem, najma by som sa drzal asi zasady, ze niekedy je menej viac a v tomto pripade duplom by som sa ja vyvarovat vysokych skrin ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@adam_matik dam si to spravit v jednom studiu aj celu obyvacku navrhnut,nech to mam v jednej linii...snad to nebude taky problem.hlavne to vsetko musim povypratavat.lepsie sa clovek rozhoduje ked ten priestor vidi prazdny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?