Ste spokojní s rohovou sedaciou súpravou Niagara?

Profilova fotka
Ahoj, prosím ak má niekto z vas tuto sedaciu supravu Niagara latka šenil Diablo, chcem sa opytat ci ste s nou spokojni a ci ste s nou nemali nejake problemy. Neviem vobec aky je vyrobca tejto sedacky, tak sa nechcem popalit, ale velmi sa nam paci tvarovo a latkou by sa hodila ako uliata, je to moja srdcovka konecne. Zalubila som sa do nej, ale bojim sa, kedze nie je tak draha, ci to nebude len nejaky nekvalitny vyrobok , hm. :-| :-S Teraz ju maju v akcii a zajtra by sme ju chceli kupit, tak by som bola rada, ak by ste mi poskytli svoje skusenosti. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Výrobcu by som teda zisťovala v prvom rade ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No uz som zistila prave cez internet ze je to polska vyroba :-| ako som aj tusila a hovorila som telefonicky s panom, ktory robi vo vyrobe nabytku jednej firmy, ktora ponuk aj tuto spominanu sedacku a odporucil mi podobnu, sice o troska drahsiu ale vyvazanu do Nemecka a vyrabanu na SR, myslim si ze sa oplati dohodit 200€ a mat naozaj kvalitnu sedacku. Aj tak si myslim ze by patrila eset do cenovo velmi prijatelnych sedaciek, vysla by nas na 750€, co si myslim je skvela cena za kvalitu - za tolko sme si kupovali toho casu nasu staru, xi. ;-) Len ta nie je roztahovacia, tak neviem, ci zvolit roztahovaciu alebo nie, my sme tu nasu pouzivali sem tam, nie casto, tak neviem, ale ten pan mi vravel, ze mnohokrat to roztahovanie ide na ukor kvality sedenia, ze Nemci vobec nepouzivaju roztahovacie sedacky a oni co to o kvalite tusim vedia! ;-)
Odpovedať
@kornelia Prosím ťa, nemôžeš mi napísať akú sedačku konkrétne si si objednala? My sme mali objednanú tiež tu Niagaru, a zavolali nám, že je vyrobená ibaže je na nej nejaka chyba a bude až po novom roku, tak sme tu objednávku zrušili.
Odpovedať
Profilova fotka
@lazorka Ahoj, ano aj my mame objednanu tu Niagaru a uz druhy tyzden nam vobec nevolaju ]-( ]-( ]-( uz som poriadne nasrana, lebo povedali nam ked sme tam boli prvykrat, ze ked chceme tu farbu ktora je vylozena tak ta je skladom, ak chceme iny potah, tak len po novom roku. Tak som na druhy den isla aj s manzelom nech sa na to pozrie, ci sa mu paci a tak sme ju objednali, v ten den uz tarali o tom, ze tam boli dvaja za nami, co si ju objednali a nevedia kolko je skladom a ci bude do vianoc, my ze my ju potrebujeme do vianoc a nechali sme zalohu. Slubili nam na nasledujuci tyzden ze dovezu tovar. To uz presli dva tyzdne. V ten tyzden co slubili som tam bola a este mi aj odvrkli ze naco som tam lozila :-o ze oni mi aj tak zavolaju, no a odvtedy uz dalsi tyzden presiel zasa a nic. Lezie mi to uz poriadne na nervy, lebo teraz v novej zelenej izbe mame staru terakotovu sedacku a vyzera to otrasne!!! :-p A to som planovala spravit fialovy vianocny stromcek - pani to bude vyzerat. :-D No fakt rozmyslam ze dnes tam zajdem - nechem volat, lebo ma odbiju, chcem hovorit pravdepodobne so sefom, lebo ludia vodia za nos kde sa len da a ja sa nenecham. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Inac na pocudovanie je ta sedacka velmi kvalitna, manzel si ju prezrel a jej konstrukcia na vytahovanie je kovova cela, nie drevena ako nasa a ta nam vydrzala dlho a stale je bezchybna, takze dufam, ze bude fajn. Ale teraz som dostala chut sa nan ich vybujarit, no nechce sa mi do tej zimy, ze by som im zasa len zavolala?? :-p =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lazorka Div sa svete, dnes nam volali, ze je tu sedacka, uz len sa nejak zbavit tej starej, aby sme ju mali kam dat, ale ideme rychlo pre nu, lebo nam ju este predaju :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sme sa rozhodli pre sedačku Niagara :-) tak dúfam, že nebudeme sklamaní @kornelia mohla by si potom keď bude doma urobiť foto a hodnotiť ako si spokojná? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@evita6 Jasne uz sa neviem dockat, no ze kam ju dame to je otazne, mame tu este staru a neviem ju kam dat, tak to bude problem, xixi :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj, aj my planujeme objednat sedacku niagara diablo. Ako ste s nou spokojni? Ďakujem za odpoveď ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@lemimax Dobrý deň, ja by som chcela bledo-šedú sedačku, no z tých vzorkovníkov sa to dosť ťažko dá rozoznať, no mne sa zdá, že najbližšie je k "mojej šedej" diablo 6 - je to tak? Ďakujem.
Odpovedať
Aj cena taburetky zavisi od zvoleneho potahu? Da sa dokupit len aburetka zvlast? ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kornelia @lazorka @evita6 @smirnoftka a ostatni, ak mate niagaru senil diablo aky je to material? vyzera to taky dost hrubo strukturovany, nie je to draplave alebo neprijemne na holu kozu? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch My sme si zvykli, zatial ale v satach, uvidime v lete, je to hrubsie tkane, ale mne to vyhovuje, ale neviem ako ostatni, no nam sa potah zacal zmolkovat, tak som zvedava, ked to odzmolkujem, ci to bude robit aj dalej. Nie je to vidiet, ale citim to ked na tom prejdem rukou. Ak ano ideme to reklamovat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@kornelia tak to je neprijemne. za tie peniaze clovek zazraky necaka, ale nieco by to vydrzat malo
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch ano urcite , ved aj ja dufam :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
my sme tuto sedačku kupili cez www.nabytkarstvo.sk dodali nam ju do týždna v pohode rýchlo, maju ich stále na sklade aj na kamenom obchode sme ju boli pozrieť a žiadny problem nebol ;-)
Odpovedať
v nobyte ju maju za 620 eur rozkladaciu s UP, ked je akcia bez DPH.
Odpovedať
my sme ju kupili za 586,- a dopravu sme mali zdarma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cunnika mate rozkladaciu s uloznym priestorom?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
hm..rozhodovala som sa medzi Niagarou a odporucanim znamej, kt. mi odporucila sedacku Malibu. Dala som na jej radu a kupila si Malibu, sedacku od slovenskeho vyrobcu a do dnesneho dna nelutujem :-) . Polsku sedacku som mala predtym a uz by som od nich nechcela na nu ani vankus. A cenovo to velky rozdiel nebol. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Tuto sedačku vyrába firma Stagra,viem ešte že sa dá vyrobiť aj s úložným priestorom,najnovšie viem,že sa vyrába aj ako sektor.Tieto info si nájdeš na internete,najlepšia cena je teraz na eshopnabytku.sk.My ju máme už asi 2,5 roka .Tá látka diablo sa trochu žmolkuje,inak všetko super.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte nasla som tu tuto temu.pozeram ze tema je asi 2 roky stara.tak by ma zaujmalo ako ste po dvoch rokoch spokojny zo sedackou Niagara? tiez sa mi paci.a zaujmalo by a ako vysoko je sedenie ci sa do nej moc nizko nesada?lebo nikde som nenasla v akej vyske to je.a mate aj ulozny priestor a rozkladaciu?a posledna otazocka kde sa nachadza ten kamenny obchod kde sa to da pozriet?moc dakujem
Odpovedať
@lejla55 kamenny obchod je v Novych Zamkoch. Sedacka nie je vobec nizko (41 cm od zeme je sedenie )a je fakt pekna. V skutocnosti vyzera ovela lepsie ako na fotke :-)
Odpovedať
@lejla55 takto vyzerala hned po rozbaleni, neda sa mi urobit lepsia fotka,fotim mobilom :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Prosím vás, máte niekto látku diablo? My máme a nehorázne sa žmolkuje. neskúšal to niekto z Vás reklamovať? Ďakujem :-(
Odpovedať
@kornelia prosím vás, boli ste tú poťahovú látku reklamovať?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?