Sedačky z poťahovej látky "teflón"

Ma uz niekto skusenosti s teflonom? Vraj je to najblizsie ku kozi a ma velmi dobre vlastnosti co sa tyka cistenia, ani to nie je lacny material.
Odpovedať
my mame gaucz tohoto materialu, som s nim uplne spokojna,keddeti nieco nan vyleju,takto tam ani nevidno a ked uzje fakt spinavy takibahubkoupretriem a je ako novy,mozem odporucit
Odpovedať
Profilova fotka
nam pride nasa "teflonova" sedacka zajtra vecer, tak som zvedava...potom dam vediet.... ;-)
Odpovedať
Tak to som rada. My ju uz mame tiez objednanu. Dufajme, ze budeme mat podobne dobre skusenosti!
Odpovedať
@katyer83 , aký typ ak sa môžem opýtať. Ja mám vyhliadnutú "teflónovú" sedačku od Beta Trenčín. Len mi vadí, že sa nedá rozťahovať. Tak zatiaľ váham, či nenájdem niečo iné :-) Tiež ma oslovil tento materiál.
Odpovedať
My sme objednali v Sconto Nitra, je to nemecky vyrobok, vsetko je mozne doobjednat, aj roztahovanie, ulozny priestor, relax funkcia, opierky hlavy.... Tvar do U alebo L.... fajn pristup maju a celkom dobre akcie.
Odpovedať
@katyer83 , nie, nedá sa doobjednať rozťahovanie na tej sedačke čo sme si my vybrali. Jasne, že sme to chceli. Hmm, proste ten typ robia iba pevný. Ponúkali inú rozťahovaciu, len tá sa nám až tak nepáčila. Čo už, musím hľadať dalej. :-) Potom daj vedieť ako sa ti osvedčil teflon. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?