Sedačky od Fines Žilina. Ako ste s nimi spokojní?

Máte niekto sedačku od firmy Fines Žilina? Aká je to kvalita, ďakujem.
Odpovedať
mam sedačku od roku 2006 a je super, som spokojna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my od roku 2004, tiež max. spokojnosť :-)
Odpovedať
my mame sedacku od nich cca 4 roky a to mame 2 deti a uplne v poriadku. Odporucam!
Odpovedať
máme od roku 2007 a som spokojná.
Odpovedať
rodicia maju fantazy asi 2 roky a zatial vsetko v poriadku, pohodlna, aj na prilez. spanie je fajn
Odpovedať
Profilova fotka
tiez pocuvam od zakaznikov len pozitiva o sedackach z finesu. :-)
Odpovedať
Prvú rozkladaciu pohovku sme kúpili v r.2002, po prestavbe bytu sme kúpili novú pohovku a veľkú sedaciu súpravu, a jedálenské stoličky. So všetkými sme max. spokojní. Boli sme priamo v ich predajni v Žiline, kde sme si mohli kombinovať drevo, doplnky, poťahovú látku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
chcela by som oživiť téma a spýtať sa na Ďalšie referencie, konretne na typ PAX. dakujem
Odpovedať
ja keď som ešte pracovala v predajni s nábytkom, predávali sme aj Fines...Sedačky boli síce drahšie, ale ak sme predali, nemali sme na ne žiadne reklamácie, aj dodanie sme mávali relatívne rýchlo..A ak sa aj náhodou niečo vyskytlo, technici z Finesu prišli až k zákazníkovi domov, opravili a bolo...A mne sa tá firma veľmi páčila (a aj páči) aj ako spolupracovníkovi, pozývali nás na kadejaké školenia, urobili nám aj exkurziu po výrobných halách, takže sme mohli zákazníkom presne povedať, čo a ako...Vedia sa postarať ako o svojich zákazníkov, tak aj o svojich predajcov. Veľmi solídna a spoľahlivá firma s výbornou kvalitou výrobkov...Ak si ja raz budem kupovať sedačku, tak od Finesu...;-) Ja môžem len odporučiť :-)
Odpovedať
pred mesiacom sme si kúpili sedačku PAX od výrobcu Fines a sme s ňou maximálne spokojný, výhodou je veľký priestor na ležanie a to aj bez rozloženia,ktorá je vhodná aj na každodenné spanie takže je výhodna aj pre ľudí, ktorý potrebujú 2v1. kúpili sme ju v Košiciach v Nábytku Luna na Toryskej ulici oproti nákupneho centra Galeria na terase, majú veľký výber týchto sadačiek priamo na predajni odporúčam perfektý, milý personál pre zákaznika urobia aj nemožné, nestretla som sa ešte s takou ochotou !!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ja tiez nadnou rozmyslam...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame od nich pohovku do hostovskej a musim povedať, ze je velmi kvalitna a pohodlna, ked clovek na nej sedi, alebo spi, tak ako na posteli... je pruzinova. takže myslim, ze aj sedacka, ak bude pruzinova bude robena rovnako :).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj my máme od tejto firmy sedačku od roku 2004 a sme veľmi spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame od nich rozkladaciu od 2006 a 2 roky sme na nej kazdu noc spavali (cize kazdy den rozlozit.zlozit), teraz ju testuje 2 deti a vsetko uplne super. doporucujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my sme si dávali robiť jednolôžko na mieru, čiže s úpravami. nebudem kritizovať, ani chváliť. úsudok si urobte sami. meškali nám s dodaním vyše týždňa, takže doba sa natiahla na 10 týždňov. po prebratí sme zistili, že predpäté lamely sú zapustené iba 2 cm, takže matrac po položení na lamely bol nad bočnicami a výška postele vrátane matraca je 61 cm. 6 ročný syn sa na ňu škriabe ako na poschodovú posteľ. na výklopný mechanizmus nedodali pružiny, po vyklopení matrac s lamelami padá dole. vo vnútri úložného priestoru chýba aj plastový kryt na výklopný mechanizmus, ktorý chráni pred poškriabaním na úchytoch šróbov. firma ako taká sa snaží vyriešiť všetky závady , no máme problém v komunikácii medzi nami, predajcom a výrobcom, na čom vznikli nové problémy a neviem či sa opravenej postele dočkáme ešte v tomto roku. dúfam, že bude všetko vyriešené k našej spokojnosti. rodičia majú manželskú posteľ od tohoto výrobcu, kupovali pred cca 4 rokmi a taktiež meškali s dodaním.
Odpovedať
No neviem, my sme si od nich kupili sedacku v roku 2007 a tento rok sme ju vysmarili na zahradu. Vrzgala uz asi 3 roky, minuly rok sa nam zlomilo nejake drevo v konstrukcii, takze ta rozkladacia cast bola nakrivo. Nic extra sa na nej nerobilo - sedeli sme na nej vacsinou len dvaja, prilezitostne na nej niekto spal a niekedy sa na nej robilo vselico, co sa da napisat az po 22:00 :-) Celkovo som si za tu cenu vedela predstavit lepsiu kvalitu. Tak sme tento rok kupili dve sedacky z nemenovaneho zlto-modreho obchodu a za cenu Fines sedacky sme mali 2. Takze za mna nespokojnost, ale nie nejaka vyrazna. Len som myslela, ze vydrzi dlhsie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
od prvej chvile nam vrzga...ideme ju reklamovat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
NIKDY viac Fines!!! Sucastou produktu su aj doplnkove sluzby (doprava) a tu zial uplne zlyhali! Sedacku Vam vedia dorucit do 14tej, co normalne pracujuci clovek nema sancu zvladnut, bez toho aby si zobral dovolenku! Idealne dorucuju doobeda, ked samozrejme sme v praci. A na otazku: Ci sa predajca nevie prisposobit, tak opovedia, aby sa laskavo prisposobil zakaznik. Absolutne neprofesionalny pristup. Nechapem, ako s takouto politikou funguju. A to uz ani nehovorim, ze doba dodania bola 9 tyzdnov!
Odpovedať
pripajam sa, rozhodne to nie je vyrobca ktoreho by som este niekedy znova planoval vyuzit. Vyrobok - postel - dodali poskodenu (podotykam ze v cene predajca zabezpecil dovoz a vynos do izby a odisli pred rozbalenim) t.j. mohli si domysliet ze je vysokonepravdepodobne zeby som postel niekam prenasal, poskodil a zas nosil spat. odpoved bez toho aby sa na poskodenie boli vobec pozriet bola hodna slovenskeho podnikatela: "Vašu reklamáciu sme v súlade so Zákonom č. 250 / 2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa v platnom znení, podľa § 2 písm. n) postúpili výrobcovi, teda spoločnosti FINES. Obratom sme od nich dostali stanovisko že reklamáciu prasknutého kontajneru neuznávajú (celé stanovisko v prílohe) a že prasknutý kontajner môžu po bližšej špecifikácii vymeniť proti úhrade 66 € bez DPH. Vašu reklamáciu považujeme týmto za ukončenú." Upratali sa az po kontrole SOI u predajcu, a poskodenu cast vymenili bezplatne. Ale nech si kazdy urobi obraz sam ci chce podporovat vyrobcu co si takto vazi zakaznika.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
bohuzial sme sa aj my dali zlakat na slovenskeho vyrobcu Finest. sedacku mame 5 mesiacov. Dodanie sa natiahlo takmer na 10 mesiacov, po mesiaci sme ju reklamovali s tym, ze pri sadani vrzga, technik dal na kovove haky latku ( jediny textil u nas boli stare body po detoch), vydrzalo to mozno mesiac s tym, ze sedackana okrajoch uplne klesla. kym suhlasite s tychnikom je vsetko OK ak mu vsak oponujete, zacne utocit az sm mala pocit, ze si to vrzganie vymyslam. Na nase naliehanie sedacku prevzali na reklamaciu s tym, ze do dvoch dni sa nam ozvu ako budu postupovat.Sam technik vsak povedal, ze pri konstrukcii mali byt minimalne dve nozicky naviac. Nik sa neozval az dnes pani, ze zajtra nam sedacku dovezu. Ked som sa opytala ako reklamaciu vybabili zvysila hlas ze mi sedacku zajtra privezu vybavenu, Ked som sa opytala ci musim suhlasit so sposobom opravy zvysila hlas ze co chcem ved ju opravili. Tejto firme urcite dobru reklamu robit nebudem Finest teda NIKDY VIAC
Odpovedať
No, ja uz rozmyslam, ze ked si budem davat hockde robit sedacku, tak ich poslem (hockoho) so sendvicovymi molitanmi do certa. k Finesu. rodicia pred 7 rok.i kupili fantazy, ucko, asi 3x3x2. kedze sedavali cca len na 4 z 9 matracov, tento rok sme objednali nove matrace-tie 4 co boli vysedene, resp. ste sa prepadli ako do periny. a co je sranda? nebudem pisat, ze najprv dosli mateace kazdy inej vysky, lebo v ramci reklamacie dodali nove. avsak tu som si vsimol, ze kazdy mal iny pomer lenivej peny (to mate tu kvalitnejsiu tvrdu) a tej lacnej peny, ktoru mate navrchu aby sa vam akoze lepsie sedelo-maksie. momentalne su matrace vymenene za nove co dodali, uprimne- uz od novoty sa do nich prepadnete a sedite ako na 100 rocnych vysedenych. sranda, ze tie 8 rocne na ktorych sa nesedelo su tvrde. a dodaju nove a prepadnete sa az na kostru (mam 90 kg, nie 150). cize..kam sla kvalita? pojde to znovu na reklamaciu. btw ja mam doma od Siposa, je to tvrdsie, no po roku tak isto zacina byt pekne vysedene. davajte si sakra pozor na molitany!!! dnes tam skoro vsetci pchaju najlacnejsiu penu ale povedia aky maju sofistikovany sendvic. bohuzial do tej od Siposa sa nedostanem, tam to je zosite.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Fines urcite nie radsej posledny polsky garazovy vyrobca sedacich suprav. Moje skusenosti ( 2002 - 2007 som pracoval ako predajca nabytku ) v tom obdobi boli fajn kvalita super, dodacie doby uz aj vtedy tazko zvladali, ale ludia to kupovali. Preto som sa v lete kedze som potreboval sedacku rozhodol pre nich. Moja skusenost tahajuca sa od jula 2017. Objednavka v obchode 29.7, potvrdeny predbezny termin dodania sedacej supravy resp. pohovky Lineta s taburetkou ta sa pripaja cize vyzera to ako rohova sedacia suprava.na datum 7.9.2017..... Zabudnite vsetci na to co Vam tvrdia predajcovia ze dodacia doba pri Finese bude 5-7 tyzdnov. Po niekolkych telefonatoch sa predajna rozhybala asi sa to uz aj im zdalo zdlhave bohuzial som sa nedozvedel kedy to bude presne dodane. Zazraky sa zacali diat az ked som k predajcovi nabehol zrusit objednavku a vyzdvihnut si zalohu dna 20.9.2017. Osem tyzdnov sa teda nedialo nic. Predajna mi nasledne oznamila ze moja sedacia suprava bude dodana 21.9.2017 dobre teda povedal som si ak som vydrzal dva mesiace jeden den este vydrzim. To je zial zatial iba zaciatok pribehu. 21.9.2017 mi pani z predajne v Sp. Novej Vsi zavolala ze sedacka teda pohovka je u nich ale ze ich to mrzi ale taburetku vo Finese zabudli nalozit ( druhy preslap ). Dobre clovek si povie kazdy sa moze zmylit a nahody sa deju. Dodanie taburetky mi bolo prislubene na dnes 25.9.2017.......... Pri prevzati sedacej supravy clovek rozbali obrovsky balik az doma samozrejme sedacka nebola dodana podla objednavky ( namiesto 3 ks operadlovych vankusov iba dva - treti preslap ) Vecer pri pokuse o montaz pohovky dalsie prekvapenie kovanie dodane k pohovke Lineta bolo urcene pre postele cize sa nedala pohovka zmontovat. ( stvrty preslap ) Mozno zacali pouzivat nejaky novy typ calunnickeho lepidla vo Finese a tak su tam vsetci veseli ako ciganske deti na Luniku IX. povedal som si ...... V piatok 22.9.2017 reklamacia u predajcu na rozmery pohovky ktore nesedeli s rozmermi pri objednavani plus na pocet vankusov ( piaty preslap ) s tym som sa zmieril rozmery vyhovuju ak je o 10 cm kratsia ( uprava nastala uz aj v aktualnom katalogu na to ma vyrobca pravo ) a vankuse sa mi viac pacia iba dva. Dalej som uz nenechal nic na nahodu a vsetko odfotil opisal pani v predajni ktora hned informovala Fines. Duplicitne som to vsetko napisal mailom pre istotu aj predajni aj reklamacnemu oddeleniu firmy Fines s tym ze pri slubenom dodacom termine dnes 25.9.2017 ocakavam dodat taburetku + kovanie komplet k pohovke a kovanie na pripojenie taburetky k pohovke. Dnes mi pani z predajne v SNV vitazoslavne volala ze taburetka je u nich plus kompenzacia nervov a nakladov, ktoru som si mimochodom vypytal vo Finesel. Realita je taka ze ked som si to dnes vsetko prekontroloval v predajni kovanie k pohovke opat chybalo, ( siesty preslap ) Dodana taburetka, kovanie na pripojenie taburetky k pohovke dodane trojmo slovom 3 ks ( potrebny je len 1 ks ) fakt asi dosledok inhalacie noveho typu lepidla ..... a kompenzacia nervov a nakladov na zbytocne behanie bol smiesny vankus a dva pary papuc. ( Odporucil som im nech si ten vankus a papuce strcia do zadku a to som bol este mierny v hlave vtedy cloveku bezia ine vyrazy ) Z toho si spravte obraz o firme Fines. Neprevzal som to a slubil vratenie nekompletnej pohovky spat do predajne. Ked zo mna opadli nervy mal som telefonat od pani z reklamacneho oddelenia Finesu ktora ma nejak ukecala na to ze vo stvrtok 28.9.2017 ich reklamacny technik pride ku mne domov da vsetko do poriadku a zmontuje tak ako ma byt ..... o vysledku budem informovat dufam ze sa siedmy preslap neudeje. FINES NIKDY VIAC ANI OMYLOM.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
U mna sa kozenkove casti rozpadli za 4 roky. A to ani neboli namahane, kedze casti, kde sa sedi, su z latky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
My máme PAX od roku 2013- keby ste ju videli tak zaplačete, vysedený - látka sa vlnila od začiatku, keby sme nebývali na treťom poschodí bez výťahu hneď by som ju reklamovala a koženka sa po štyroch rokoch tak popukala aj na miestach kde nebola namáhaná, že vyzerá nie na 5 ročný ale 100 ročný
Odpovedať
v Žiline je teraz nove Sconto a tam chodime nakupovat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tak má niekto aktuálne skúsenosti so sedačkami Fines ? pozerám Sarah Lux
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@tino2 Ahoj, my sme práve kúpili sedačku od Finesu. Veľké letisko, v tvre U, usadí sa na ňu pohodlne 6 - 8 ľudí. Za cenu 1600 € myslím super. Ešte som porovnával u firmy Sedačky Beta, tiež SK výrobca, ale tam som sa dostal pri rovnakej zostave na cenu o skoro 1000€ vyššie. Myslím že Fines je pragmatická voľba. Po pravde, dizajnovo to nie je žiadny unikát, ale kto si kupuje sedačku na to aby na nej sedel a nie sa na ňu pozral, bude spokojný. Vyhovujú mi vysoké operadlá, dobre tvarované sedáky. Trochu ma mrzí veľmi malý úložný priestor ktorý je len pod otomanom v jednom ramene sedačky. No a menšie výhrady mám aj ku precíznosti čalúnenia, proste spoje medzi sedákmi, tvarovanie operadiel a iné detaily by som si vedel predstaiť aj krajšie. Celé to k sebe akosi nelícuje a prehnaného detailistu by z toho mohlo poraziť. Ešte sa mi celkom páčili sedačky v predajni Drevona, kde ale mali obmedzený výber farieb a konfigurácií. Sám predajca ma odporučil na ich dodávateľa, ktorým je firma REA-nábytok v Ružomberku, na ich stránkach sa dá sedačka nakonfigurovať ako človek potrebuje. Osobnú skúsenosť alebo recenzie na tieto sedačky som ale nikde nenašiel. Sám som zvedavý čo tá sedačka spraví po čase.
Odpovedať
Dobrý deň,tino2, mame sedačku Sarah cca 2 roky a zatiaľ sme spokojní.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
S našou sedacou súpravou od tejto firmy sme až tak spokojní nie sme Bola reklamovaný 2krat Opravili niečo, ale stále niečo vrzga, zapiera suflik,Kvalitné to určite nie Je V obchode kde sme si ju vyberali vyzerá úplne inak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?