Sedačky - GKT alebo Fines? Ktoru firmu by ste odporucili?

Zdravím všetkých, zariaďujeme si náše prvé bývanie :) a uvažujeme investovať do slovenskej vyroby. Zvažujeme kupu od GKT- Sandra sedacka alebo od Fines - Fantazy sedacka. Ktoru firmu by ste skor odporucili? (Prečo?) Ide naozaj o rovnaky typ sedacky, len sa nevieme rozhodnut pre firmu. Aj cena je cca rovnaka, Fines trosku drahsia. Co by ste nam odporucili? Dakujem kazdemu, kto sa vyjadri. Velmi nam to pomoze.
Odpovedať
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@zuzana518 mame doma od GKT,ale iny model a sme nespokojni.Vrzga,skripe od zaciatku.
Odpovedať
@zuzana518 gkt, mam doma, segra tiez, svokra a dalsu 3 ludia co poznam a spokojnost.
Odpovedať
Ahoj my mame fines aj nasi maju uz asi 6 rok a max. Spokojnost.
Odpovedať
@zuzana518 vraj fines, gkt a mi&ca su najlepsie na slovenskom trhu... my sme objednali prave mica, sestra gkt...tak budeme vidiet...fines sa mne tiez pacia
Odpovedať
dakujeme vsetkym ... no na Fines som videla zatial len pozitivne ohlasy ... na GKT pozitivne, v niektorych pripadoch negativne, tak uvadza @kuracinarez .... aky typ sedacky prosim mate doma? Kedy ste ju kupovali? Dakujem
Odpovedať
@zuzana518 Iveta s otomanom tmavo hnedu s bielymi opierkami.Mame ju 4 roky,ale od zaciatku tam vrzgali pruziny,ktore su v tej otvaravej ,uloznej casti,tak som ich dal dole.Potom pri sedeni a pri kazdom postaveni nieco zavrzga,zaskripe.A to ma byt na kazdodenne spanie.No neviem si predstavit v akom stave by bola,keby sa tam denno denne spalo.Nie sme s nou proste spokojni.
Odpovedať
@kuracinarez dakujeme pekne za skusenost!
Odpovedať
kamoska ma Fines asi 2 roky a je maximalne spokojna ...
Odpovedať
@kuracinarez preco ste hned nereklamovali?
Odpovedať
@mima1 no prvy rok sme na nej casto nesedavali a mali sme nejake ine problemy,tak sme to velmi neriesili a ked sme to isli riesit,tak predajna bola zrusena.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam GKT- linda a velmi som spokojna
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My sme si pred rokom a pol kupili sedacku Linda od GKT... uz po roku bola evidentne vysedena na dvoch miestach kde sa sedava castejsie. Potvrdila to kazda navsteva (cca 20 ludi). 2x nam neuznali reklamaciu s odovodneni ze to je "bezne" opotrebenie a ze mame sedavat aj na inom mieste. Podla mna je to non-sense... Sme velmi sklamany s pristupu GKt (napr. reklamacie zasadne riesia na 29-30 den od podania - teda maximalna zakonom povolana lehota) Zvazujeme podanie na obchodnu inspekciu. Pri kupe sme uvazovali aj nad sedackami Fines alebo Phase, ale kvoli 200-300 euram sme sa ulakomili na lacnejsiu variantu ... GKT... uz nikdy viac!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana518 Mame GKT Nina a sme spokojni. Uz 5 rokov. Male deti na nej jedia aj kreslia a zatial ok. Da sa dobre cistit vdaka teflonovemu potahu, je sice drahsi, ale kvoli detom sme sa rozhodli pren. Inak sedacka ako taka drzi stale super.
Odpovedať
@zuzana518 môžem sa opýtať čo ste nakoniec kúpili? A ste spokojní? Tiež uvažujem nad GKT Sandra alebo Fines - Geneza.
Odpovedať
@chalupka Kupili sme GKT Sandra. Sme zatial spokojni, sice co citam ze nie vsetci maju dobre skusenosti... Nasi znami maju Lindu, je to to iste, len Sandra ma vyssie opierky, su tiez velmi spokojni, maju ju uz 4 roky, stale na nej sedia a praveze nemaju zatial pocit vysedenia. tak uvidime. Dufam, ze reklamaciu nebudeme nikdy riesit. Verime, ze my sme mali stastie na sedacku 😃 Vy ste sa ako nakoniec rozhodli?
Odpovedať
@zuzana518 ahoj my mame od Fines a sme spokojny ma uz rok a je stale ako nova my sme velmi spokojny mozem odporucat kupovali sme cez dekodom...
Odpovedať
@chalupka my mame fines velka spokojnost s kvalitov vyhotovenia
Odpovedať
@zuzana518 @filipe1 Sandra je už objednaná, príde niekedy v januári, tak dúfam, že tiež budeme spokojní. Hľadala som niečo s vyššími opierkami a táto sedačka bola aj vystavená na predajni, tak som si ju vyskúšala a je veľmi pohodlná. Na obrázku firmy GKT ma až tak nezaujala, naživo vyzerá oveľa lepšie :-)
Odpovedať
@chalupka Plne suhlasim, my ju uz mame druhy mesiac a naozaj sme spokojni. Ma uspech aj u kazdej navstevy ☺dali sme si taku menej tradicnu farbu, olivovo zelenu a velmi sa nam paci ... Uvidime, co budeme hovorit po nejakom case. Tak zelam nech sre spokojni aj vy ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana518 , pri 2 mesiacoch používania sa predsa nedá hodnotiť , možno tak dizajn a komfort sedenia., poťah Nič viac...
Odpovedať
@elisss54 ... a to je malo? :) podla toho sa vacina ludi rozhoduje pri kupe
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana518 , no ved to je prave ta chyba.
Odpovedať
ahojte, my uvazujeme nad kupou od GKT model bibiana. máte niekto ? a chceli by sme latku typu SEASON 210 espreso. mate niekto skusenost s takouto latkou ? (vyzera to ako koza ale je to latka a strasne to je hladucke)
Odpovedať
Máme Fines sedačku Sarah a sme s ňou veľmi spokojní. Odporúčam ísť do NR na výstavu nábytku a tam si vybrať. My sme to tak urobili pred rokom a kúpili sme sedačku za výbornú cenu, zľava 30%.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
GKT sedacku NIKDY v zivote viac. Je mi doplacu 1300 eur vyhodených do vzduchu. Po pol roku sa cela rozpadla. Slovenske H....O!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@tinta986 a akú ste mali? Reklamovali ste ju?
Odpovedať
@siberiax ahoj, ako si spokojná s touto sedačkou aj po rokoch používania? A poťah máš aký? Ja uvažujem nad kožou.
Odpovedať
@zuzana518 ako ste spokojný so sedačkou po rokoch používania? Nevysedela sa vám?ja uvažujem nad Lindou v koži ..no ešte stále neviem, čo vyberieme.
Odpovedať
Máme cca pol roka fines sione light zatiaľ spokojnosť.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?