Sedačka Beta alebo Phase?

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Rozmýšlame nad kúpou sedačky, ktorá by nám ako tak vydržala a po dlhom vyberaní sa nevieme rozhodnúť medzi sedačkami Beta a Phase. Od pracovníka sedačiek Beta sme sa dozvedeli, že vlastne oni vyrábali do určitého času pre Phase a iné firmy, ale potom spoluprácu zrušili. Dôvod nám povedal len jeden a taký ktorý mu možno najlepšie pasoval. Preto by sme chceli vedieť aj vaše skúsenosti, aby sme sa mohli konečne rozhodnúť. Ps.: Každý výrobca nám urobil 2 cenové ponuky z tých istých sedačiek a rozdiely sú 314,9e, 192e, 142e - Phase je drahšia. V poslednej ponuke bol rozdiel len 11e, takže to nerátam. Za každý názor ďakujem. :-)
Odpovedať
phase by som si uz druhy krat nekupil ...
Odpovedať
My máme Phase a som spokojná.
Odpovedať
Marekp a môžem sa spýtať prečo? slavikjs máte ju dlho? Práve si čítam na jednej stránke recenzie na Beta sedačky a nie je to bohvie čo.
Odpovedať
Profilova fotka
Nant my máme sedačku od sedačiek Beta..už dlho a sme spokojní. So skúseností viem, že je ťažké sa rozhodnúť. No na takýchto fórach a im podobných nájdeš veľa plusov aj mínusov na každého výrobcu či predajcu..ja sedačky od nich odporúčam
Odpovedať
@marekp a prečo? Aký si mal problém?
Odpovedať
@nant kazdy predajca povie co vyhovuje jemu. My sme sa rozhodli pre phase. Vysla nam 20%zlava lebo sedacka bola nad 2000e a plus 4rocna zaruka :-)
Odpovedať
my teraz tiez vyberame dali sme si spravit cenovu ponuku v Phase aj v Bete a nakoniec v Zarpe. Vsade maju rovnaku sedacku typu cosmo s minimalnymi zmenami. Avsak Zarpa ma tu vyhodu ze je rozkladacia a ma dva ulozne priestory plus odkladanie taburetiek v podrucke. Takze sme sa rozhodli pre zarpu model pravno. a cenovo asi o 300 eur lacnejsia. ale kolko ludi tolko chuti. Rozhodnite sa podla toho co sa vam najviac paci :-)
Odpovedať
Ďakujem za všetky príspevky. @skandy vďaka za tip na Zarpu. Zajtra im pošleme mail aby nám urobili cenovú ponuku. Nás zaujíma aj kvalita. Na beta sedačky sme našli až príliš vela negatívnych reakcií, hlavne čo sa týka reklamácie. Takže tie sme už zamietli.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame Phase a zatial sme spokojni, kvalita sa uvidi az casom zatial ju mame kratko
Odpovedať
@nant Neskusali ste aj Avaks? Maju tiez podobne modely, su kvalitne a ceny su o dost nizsie ako Phase.
Odpovedať
@nant My máme Phase asi 5 rokov.V čase kúpy som pozerala aj po iných sedačkách,ale nakoniec sme sa rozhodli pre Phase.Hodila sa mi dizajnovo,látku som si vybrala,s kvalitou som spokojná.Neskôr som od nich kúpila aj stoličky k jedálenskému stolu,ale s iným poťahom.Verím Ti,že je ťažké sa rozhodnúť.Ja som so svojim rozhodnutím doteraz spokojná.
Odpovedať
@nant my e tiez zvaOvali Phase a Fines. Nakoniec sme sa rozhodli pre Fines tiez je to alovensky vyrobca a je kvalitne spravena a hlavne rozkladacia. Mozem odporucit aj kvalitu potahov a aj celkove prevedenie
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nant sedacku mame uz piaty rok ... latka je zozmolena, opierky vrzgaju, a pristup predajcu k tomuto faktu je hanebny
Odpovedať
@marekp z akej firmy mate sedacku piaty rok?
Odpovedať
Profilova fotka
@skandy My sme mali predtým sedačku od P+P volala sa IZABEL..taka klasika.. tí sa potom rozdelili na Levi a ZARPU...rodinné nezhody či čo..vyrábajú vraj v tom istom areály niekde v Pravenci.. 3x sme ju reklamovali . vŕzgala, systém rozťahu nič moc..sedák na trojsede sa presedel..prístup nič moc....a to keď mi ju prišli ztiahnúť tak mi nabúraly do zábradlia a spravili väčšiu škodu..No pozrel som ich stránku..nič moc takto na pohľad....držim palce pri výbere.
Odpovedať
Rozposlala som maily do Fines, Zarpy a Avaks, tak uvidím. Pozriem si ešte recenzie na tieto firmy, pretože nebude to malá čiastka. Ďakujem za tipy, pomohli ste :)
Odpovedať
@marekp A z akej firmy máte sedačku?
Odpovedať
@nant my mame sedacku MI a CA a ja som velmi spokojna , tiez su to slovaci
Odpovedať
Profilova fotka
@nant marekP pisal ze s Phase
Odpovedať
my sme boli osobne v zarpe posedeli sme na sedackach ukazali nam material z coho je vyrobena a rozne latky rovno nam to aj nacenili a celkom v pohode. Prvykrat sme sedacky od zarpy videli v Drevone kde ju tiez maju. Do bety som pisal aj do phase a strasne mali drahe sedacky a bez rozkladu.
Odpovedať
@mixsiak no v Zarpe ta co sa vola pravno je identicka s Cosmom od phase napriklad akurat ze ma rozklad a dve vyklopne odkladacie miesta
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@nant To co Vám povedala pracovníčka v Beta sedačky, je lož. Nikdy nevyrabali sedacie supravy a ani iný sortiment pre Phasesedačky. Vyrobca pre Phase bola a aj je od zaciatku firma Duras s.r.o. .Prave tato firma zalozila firmu Phase.... ale to je uz mimo. Len objasnujem, že vás v Beta sedacky klamali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Poradte mi kde kúpit sedacku? Potrebujem nieco mensie na mieru na medziposchodie v obývacke máme velku sedacku ale sem potrebujem nieco mensie ale kvalitne
Odpovedať
@ondrej_2 Fines, Domark.....
Odpovedať
Profilova fotka
akú chces sedacku plysovu alebo nejaky kvalitny povrch ci kožu? Skus spresnit aké máš poziadavky podla toho vies aj zmensit ponuku :)
Odpovedať
Profilova fotka
mala by byt calunenna Lkova a kvalitna a rozkladacia :) Musi byt taka mensia aby sa tam zmestila
Odpovedať
my máme Phase a je super, krásna, kvalitná, bývame už skoro rok a je ako nová stále, každý nám ju obdivuje
Odpovedať
my tiež chceme kúpiť sedačku, ale nevieme akú a od koho. Ešte riešime hypotéku s priateľom a hľadáme najvhodnejšiu sedačku. Tú firmu Phase poznáme len z reklamy a z bilboardu ale majú veľmi pekne urobenú webovú stránku. Všetko prehľadné, kliknete a viete kde čo hľadať. Veľmi sa nám páčil aj príhovor majiteľa, pekne jeho fotka, email, všetko. Vyzerá byť celku seriozna firma. uvidíme ako sa rozhodneme. a fotky sú urobené veľmi profesionálne, Páči sa nám tá stránka. Tak uvidíme čo si vyberieme.
Odpovedať
Profilova fotka
@alaska1 tu znacku poznam ale nikoho kto ma od nich sedacku skor hladam niekoho kto ma konkretnu skusenost. ja pozeram a uz som mozno aj nasiel ale este nie som rozhodnuty cena verzus kvalita je dobra a majú aj dlhsiu historiu na trhu co je pre mňa velke +
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?