Sedačka Armano a jej nadštandardné rozmery

Kúpila som sedačku Armano u predajcu Galan v Bratislave. Objednávku som robila s vedúcou oddelenia, neporadila mi a neupozornila ma na nadštandartné rozmery sedačky. Keď mi sedačku doviezli samozrejme, že sa nestala cez dvere v našom bytovom dome (80). Nebola som prvý prípad. Vedúca oddelenia sedačiek a riaditeľ bratislavského Galanu sa k tomuto problému problému postavili neochotne niečo riešiť, až arogantne. Ide im totiž len o tržbu a zákazník s problémom ich nezaujíma. Riaditeľ Galanu mi poradil vybúrať podvoja, že to je lacnejšie riešenie ako zobrať sedačku späť. Je to seriózny prístup k zákazníkom? Sedačku som do bytu dostala po 3 týždňoch žeriavom za 150 Euro.
Odpovedať
prepáč,ale čo znamenajú tie nadrozmery????,pretože obyčajná sedačka by sa cez80 cm mala zmestiť,ja som pred týždnom sama vytrepala kreslo aj pohovku cez 80cm preč z bytu a čakám sedačku od Šipoša a tam mi povedali,že by to nemal byť problém a ked som si merala sedačku v predajni tak nevidím problém v nastahovaní,aspon dúfam.
Odpovedať
Nadštandartný rozmer sedačky je dĺžka 208 a šírka 101, chýbalo im 5 cm , aby sa s ňou vytočili v podvojách, ktoré vedú na schodisko Ja som to šťastie nemala a držím Ti palce.
Odpovedať
Profilova fotka
mas si to snad predtim premerit,ne? to prece neni problem vyrobce,ale tvuj
Odpovedať
no tak když kupuješ sedačku, tak si snad zjistíš rozměry, ne? jak má prodavač vedět, jakej máš byt??? jo, to si můžeš koupit sedačku za 100litrů a přijde ti domů návrhář třeba to okouknout, že jo, ale jako bežně se to nedělá
Odpovedať
armano, myslim ze tu maju dievcata pravdu... ked si kupujem sedacku tak si zmeriam svoj byt, dvere a vsetko - nasledne rozmery sedacky aby som vedela ci pasuje... nie je zodpovednost predajcu ta na nieco taketo upozornovat - mozno ze im sa to zda ako uplne normalny rozmer... uprimne ale pristup predajne je trosku slovensky - ja by som ju zobrala od teba naspat s tym ze si v tej istej hodnote mas kupit inu... trochu customer experiencu nezaskodi...
Odpovedať
nemyslím si že sedačka nad 200cm je nadštandard, ja som si objednala sedačku 240cm a vraj by nemal byť problém,naštastie mám dvere 80 cm a výška stropu 250-270 cm čo by malo stačiť aby to nejako vopchali dnu,dúfam že nebudú problémy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?