Môže ísť do sivo - fialovej obývačky a tyrkysová farba?

chcem sa opýtať máme šedú sedačku, koberec šedý s fialovým a bielym. chceme biely nábytok obývaciu stenu, stôl jedálenský, konferenčný a komodu. Za obývaciu stenu sivú tapetu. A strašne sa nám pačia stoličky v stejto farbe http://www.supersektor.sk/jedalenska-...
Odpovedať
Myslím že tá tyrkysová bude velmi pútat pozornost neviem či sa to hodí ale zas na druhej strane to môže byt pekné :-) Sto ludí sto chutí.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som do toho sla,farby sa k sebe hodia a ak na sedacku pridate fialove a tyrkisove vankusiky,tak pohoda...par doplnkov v tychto farbach a woala ;)
Odpovedať
Ide o to aby odtiene jednotlivych farieb mali priblizne rovnaku intenzitu. To znamena: neda sa povedat ci tyrkysova ladi s fialovou, ale aka tyrkysova ladi s akou fialovou :-) Ja mam momentalne fialovu, sivu, tyrkys... o pol roka to bude znova ine :-D Robim navrhy interierov a preto viem ze je velmi dolezite zladit jednotlive odtiene ale aj textury pouzitych materialov...
Odpovedať
preco by nemohla ist ? ak to nebude vadit tebe, tak kludne moze, ved tam budes byvat ty a nie my. takze mi je jedno ci budes mat vankusiky ruzove, alebo tyrkysove, dbaj na to, aby si sa tam ty a tvoja rodina citila pohodlne a prijemne, nie na ci " sa to moze " ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz. ano
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?