Mate tip? napad? Zariadujeme obyvacku a chyba nam inspiracia

Ahojte, chceme v kupenom a uz prerobenom byte zariadit po nasom obyvacku ale tak, aby sme to nedobabrali :-D Povodnu oranzovu farbu dame prec.. aj vzadu sivu prec, nejake ine farby.. mozno cista biela...? Rozmer obyvacky je 4,66 * 3,20 celkovo 14,80m2 Jeden vychod z obyvacky je do chodby, dalsi je prechod do kuchyne. Podlaha aj kuchyna je tmava hneda. Obklad v kuchyni je jemne zeleny... So zelenou som tymto skoncila, Viac doplnkov v tejto farbe nechcem. Problem je obyvackova stena a gauc.. gauc nevieme akej farby, potrebujem nejaky tip.. otoman musi mat okolo 170cm max 175 a dlzka gauca 300cm je v pohode. Obyvackovu zostavu aaaabsolutne nevieme akej farby.. a aky model. To co tam momentalne na foto vidite si odmyslite... Kriteriom je vela skla. Ja mam podedene nejake krist. vazy, tak si ich chcem vystavit a priatel je zberatel jednej znacky alkoholu tak chceme to za sklo vystavit.. Mame nasmerovane to asi do gycu zatial -))) comu by sme sa samozrejme chceli vyhnut, preto tu pisem -))) Mate napad co by nam tam bodlo a malo to nejaky nadych v zmysle ze "wau"? Rada sa inspirujem... dakujem za zazory x-)
Odpovedať
Par pripomienok. Podlaha je skutocne tmava. Vsetko by som uz ladila v svetlych farbach. Steny, potahy. Vystavovat flase od alkoholu mi pride nevkusne. Zavriet ich v skrinke. Izba nie je velka. Gauc 3 m ? Co tak mensi a maly servirovaci stolik. Doporucujem nakreslit si podorys v mierke.
Odpovedať
pripajam snimok. k flasiam tolko ze je to partnerov konicek a respektujem ho. to je vlastne to kriterium ktore tam je.. je ich mozno 8 dokopy cize ziadna prevadzka diskontu -)
Odpovedať
@livka_ ja by som dala steny biele, alebo smotanovobiele, a gauc mozno nieco bezove, prip. smotanove v kombinacii s hnedou... my mame tiez tmavu podlahu v ocelom byte, no nie az tak tmavu... myslim, ze to je orech nejaky... nepamatam... vsetky steny svetlo bezove az biele a jedn ustenu mame tmavo hnedu a v nej obklad bezovy kamen, to je podsvietene..., gauc bezovy
Odpovedať
podlaha je tmava, tak biele steny by presvetlili miestnost...nábytok by som volila v smotanovom dekore ako je na vrchnych skrinkach v kuchyni. Co sa sedacky tyka, dostatocne velku sedacku urcite neolutujete :) farba nejaka z bezovych odtienov. Ozivit to potom mozte farebnymi vankusmi, zavesmi, obrazmi....navyse pr takomto nabytku v neutralnych tonoch mozte zladit s akoukolvek farbou a ak sa vam zunuje, staci vymenit doplnky v inej farbe a mate opat novu izbu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@magic08 Ahoj, pises, ze mate podsvieteny obkladovy kamen. my sa prave rozhodujeme, ci dat zulovu zastenu v kuchyni podsvietit, ale nenasla som nikde, ako to vyzera. mas niekde foto alebo poznas na sieti nejaky link? dakujem vopred.
Odpovedať
@lubinkag. Ahoj, mame tak urobenu stenu v obyvacke, ale je to len 3 bodovymi svetlami osvietene. Nie su to led pasy, ako su teaz trendy. Ak mas zaujem o to, tak foto mozem poslat, no az zajtra.
Odpovedať
@magic08 Ano, budem rada, ked mi to ukazes. My planujeme etraz zulovu pracovnu dosku a zastenu v kuchyni nejako LED podsvietit, taky je navrh nasho architekta. Mna to solovilo, aj ked si to neviem predstavit :-) a hladam to niekde na sieti.
Odpovedať
@lubinkag. Este je to aktualne?????? Dlho som tu nebola. Ospravedlnujem sa
Odpovedať
Nic sa nedeje :-) Po vzhliadnuti cenovej ponuky sme od nasho zameru upustili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?