Kde majú dobrý výber sedačiek v okolí Nitry?

Ahojte! Vie mi niekto poradiť, kde majú najväčší a najlepší výber sedačiek? Samozrejme pri rozumných cenách. Uvažovala som aj nad očalúnením starej sedacej súpravy 3+2+1, ale to by ma vyšlo ešte drahšie (asi 15 000 sk). Okolie Nitra a Levice a dalo by sa aj z BB. Ďakujem, pa! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
AHOJ odhovaram od kupy v Ike i my sme kupili v BA na Mlynskych Nivach v takej rotunde su tam doteraz mame ju 2 rokz je roztahovacia a fakt kvalitna a stale ako nova
Odpovedať
lila77 , myslíš IKA, alebo Ikea? ja som hľadala a zatiaľ sa mi páči jedna v Ikee, len nepoznám kvalitu. kde ste prosím kupovali sedačku, ako sa prosím volá obchod? poprípade ak má obchod stránku, poteším sa ak pridáš link :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Oplatí sa dať prečalúniť 4 ročnú sedačku, myslím finančne? Kolko to asi stojí ? Mám rohovú 2,4 x 2,4 m
Odpovedať
ja som kúpila sedačku tu: www.lknabytok.sk/ , nevyhovovala mi ani jedna z ich ponuky, tak sme skombinovali a dotvorili tvar, čalúnenie aj poťahovú látku tak, aby to bolo presne podľa mojich predstáv... neúčtovali si za to žiadny príplatok, sedačku mi do 3 týždňov doniesli až do bytu (trepali sa s ňou po schodoch, lebo nie všetko sa zmestilo do výťahu) 8-)
Odpovedať
pozri aj legar.sk alebo sedackyphase.sk alebo interstyle.sk - toho posledneho sa nezlakni, su tam aj pekne, moderne :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?