Kam s drobnosťami v modernej obývačke?

Profilova fotka
Ahojte! Chcem sa s vami podelit o moju dilemu...co s drobnostami v obyvacke?? Konkretne darovane ci aj sama sebe kupovane sosky a podobne prkotinky a lapace prachu a nie moc skraslovace moderneho vzhladu obyvacky...?? Mam sosky, ktore som si pokupovala v zahranici na dovolenkach na pamiatku, pyramidy, gondolu, koloseo...atd atd...sosky, ktore som podostavala... ku tomu vsetkemu mam vztah, je to vsetko pekne, no ked si to clovek da do moderne zariadenej obyvacky, kde je jednotvarny nabytok, minimum veci na nom, jedna vaza a hotovo....kam s tym vsetkym??? Staviame dom a neviem si to predstavit to tam mat v obyvacke, teraz to tu v byte mam, kazde je inej farby, vysky, na pohlad proste taka klasika v klasickej obyvackovej stene :-S :-S :-S Nechcem sa nicoho zbavit, no mat to dakde ulozene v krabici na povale?? v skrini?? neviem... urcite nie som sama, ako ste si to vyriesili vy??? :-)
Odpovedať
hm take veci mam aj ja. urcite nieco pouzijem ale nie vsetko. ostatne zatial tiez neviem co s tym. asi to niekomu darujem alebo odlozim zatial do krabice kym sa nieco alebo niekto nenajde...
Odpovedať
Profilova fotka
Odlozit nieco do krabice a nieco vylozit, a po nejakom case, to zase obmenit, clovek ma aspon pocit, ze je ta obyvacka trochu novsia ked sa to tam trochu zmeni tymi doplnkami :-)
Odpovedať
sup s tym do uzavretej skrinky alebo skatule ;-)
Odpovedať
nuž svadobné dary ja mám do dnes v škatuliach, v pivnici. ak by som mala veci, ktoré sa mi do obývačky nehodia a neviem sa ich vzdať, dám ich napríklad do pracovne (ak takú miestnosť budete mať) tam nikomu nebudú prekážať a tebe budú robiť radosť ;-) alebo v niektoréj z vašich osobných miestností spálňa... vytrieď si tie, ktoré sa ti veľmi páčia a hodia sa k sebe. ak máš medzi nimi pekné kúsky, kľudne si daj 1-3 aj do obývačky ako dekoráciu :-)
Odpovedať
ked sme sa stahovali, islo to do krabice a odvtedy mi to nechyba. uz nic podobne nekupujem, nevystavujem. paci sa mi, ked vynikne napr. vaza s kvetmi, alebo nejaky jeden doplnok, nic viac. vacsiu radost mi teraz robi kniznica v obyvacke. tu vsak mam pred knizkami dve male drobnosti vlastnorucne vyrobene mojimi detmi. dalej vsetky ramiky s fotkami som odstranila z obyvacky a dala do spalne alebo detskej. cim menej toho tam mam, tym sa mi to viac paci. jedna z moznosti je aj, nechat si v kuchyni nejake otvorene policky a tam nieco vystavit.
Odpovedať
Profilova fotka
sestra ma "suveniry" z dovoleniek na polici v pracovni, ma tam taku jednoduchu policu nad stolom a nanej ma - vodnu fajku a pod. veci, co si doniesla sama, alebo znami z dovoleniek....sestra si inak nosi z dovolenky väčsinou tie zavesene strngacie a klopkacie veci, tie si vesaju do altanku a je to pekne celkom :-) ked zacnu moc strngotat, ma na ne take pekne kosiky v altanku...svokra si odvsadial nosi a my jej nosime hrnceky (salky) a na tie si dala v novej kuchyni spravit speci policku.... ja nic take nezbieram, tak neviem ako by som to riesila ja.... |-|
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vsetkym za prispevky x-) x-) x-) buduca hostovska to asi zmaaakne :-) tiez sa mi paci ked vynikne 1-2 veci... a rada by som uz nezbierala take sosky, len co ked to niekto furt nosi, teda ako uz takych klasickych postaviciek nie, ale skor z dovoleniek a to zase cloveka potesi... ono co take specificke z egyptu?? z benatok?? preto gondola, pyramidy.... ale asi to bude v hostovskej... s fotkami a ramy na fotky som raz videla daku relaciu, tusim nove byvanie a jedna /neviem uz kto/ znama osobnost to mala na poschodi medzi dverami do izieb na stene, proste taky mix rodinnych fotiek od narodenia, cez ine pamatne fotky... ramy neboli rovnake, boli len tak porozhadzovane kade jak, no na jednom vacsom mieste, vyzeralo to super aj v moderne zariadenej chodbe, proste niekto dojde alebo aj samotny domaci tam sa zastavia a zdrzia prezeranim fotiek... no tie prkotinky ostatne asi fakt do hostovskej ci pracovne...v kuchyni si to tiez neviem predstavit take cosi pri sametovo cierno-sedo-bielej...alebo tak proste v modernej kuchyni e-e... dakujem za napady vsetkym!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ale asi celkovo mam z toho dilemu len z momentalnej situacie, 1,5 izbak a obyvacka plna hovadin...v dome sa to asi strati a nakoniec aj vynikne inym sposobom x-) x-)
Odpovedať
@hanka274 známi ak uvidia, že nič nevystavuješ tak sami prestanú také veci nosiť. alebo im narovinu povedz nech nosia nejaké dobroty z dovoleniek. my to tak máme zaužité. nejaká dobrá mňamka špecifická pre tú krajinu ako orig. alkohol, med, likér, cukríky, čokolády, čaje atď. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tyli ano, moze byt, aj tak sa da... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to najprv dala z poličiek do skrinky, kde tie "prkotinky" nebolo vidieť, potom do škatule v pivnici, no a pri poslednom upratovaní som to všetko vyhodila.... najkrajšie spomienky mám predsa v srdci. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?