Je pri deťoch lepšia sedačka z kože alebo látky?

Pekny den, chcela by som aby sme mi poradili z vlastnych skusenosti, ci je pri 2 malickych detoch praktickejsia biela sedacky z koze (napr.sedacky.com) alebo sedacka phase z latky napoleon nanovel. Bola som rozhodnuta pre kozu, ale teraz aj tato druha moznost zamiesala karty :) Viac sa obavam tej latky pri bielej farbe. Ale uz inu ako bielu si u nas neviem predstavit ... Dakujem za rady.
Odpovedať
ja mam bielu sedacku a dve male deti,ach joo,uz ju necham dorazit a kupujem kozenuuuuuu,mam latkovu,sice matrace a vankuse sa daju zvliect a oprat,ale pevne casti jedine vytepovat-a pri dvoch krpcoch dost casto :-) ;-) takze dobre si rozmysli,je to krasne na pohlad ale teda fakt ze neprakticke...samozrejme ak tam nechces mat prehodene vselijake deky a podobne blbosti,potom to uz straca ten efekt..a ked uz teda tak kožu ale original,nie "ekokožu"..
Odpovedať
Profilova fotka
sestra ma 2deti a bielu latkovu sedacku cca 4rocnu a vyzera strasneeeeee.Uz len deky na nu dava,lebo nie a nie vycistit.Je latkova.Ja mam 2deti (3rocne) a kozenu sedacku,ale cervenu a ak niekedy sedacku,tak zase jedine kozu.
Odpovedať
Profilova fotka
takychto tem je tu minimalne 10! ... ale kazdy ti povie.. ze latku ak zaspinis.. flaku sa dokonale nezbavis kdezto koza sa da ako tak este aj silny flak umyt par krat... latka je latka...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte chcela by som poprosit o pomoc. Vyhliadla som si par sedaciek napr. zo stranky lunasedacky.sk len predavaju len kozene. Rada by som kupila latkovu nevedeli by ste mi poradit ci nahodou podobne dizajny nemaju niekde aj v latke? vopred velmi dakujem pridavam aj par linkov alebo nieco podobne: http://www.lunasedacky.sk/index.php/c... http://www.lunasedacky.sk/index.php/c...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?