Japonské steny

Máte niekto skúsenosti s japonskými posuvnými stenami? Kde sa to dá kupiť? Koľko to cca stojí?
Odpovedať
Profilova fotka
@peter2000sk my ich máme v celom byte. V dvoch izbách máme závesy z ikea a v obývačke ušité na mieru. Kolajnicivý systém Kvartal je tiež z ikea
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@copyandpaste prosim ta do akej miery dokazu tienit japonske steny? tak isto ma zaujima ci z von je vidiet dovnutra cez japonske steny? je potrebne preto riesit este aj zaluzie?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankapp zalezi od zvolenej latky, ak je zaclonovita tak cloni ako zaclona a ak husta zavesovita tak tienia ako zaves :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@copyandpaste aha ... neviem sa rozhodnut, ci dat zaluzie do celej obyvacko-kuchyno-jedalne + japonske steny alebo len vertikalne zaluzie alebo len zaluzie ... aby to posobilo "kompaktne" a pekne :-)
Odpovedať
ahojte, tiez uvazujem o japonskych stenach... je to krasne, len si neviem predstavit, ako to bude posobit aj so zaluziami... :-| nejake rady/fotky? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinaivan pokial by si chcel zaluzie aj japonske steny, tak potom navrhujem tie japonske steny mat len z velmi lahkeho materialu, priesvitneho, aby to posobilo vzdusne... ak neplanujes mat zaluzie, tak potom navrhujem to riesit z hrubsieho nepriehladneho materialu po stranach a na noc zastriet, aby nebolo vidno dovnutra... tiez som vo faze uvazovania a zvazujem ktoru z moznosti si zvolim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
@copyandpaste dobry den, chcem sa spytat, ako ste spokojny s tymi japonskymi stenami. uvazujem o nich, preto ma zaujima vas nazor, kedze ich mate. ten kolajnicovy system kvartal funguje o.k.? aku latku ste pouzili, tiez z ikea ? vopred vdaka za vas cas :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dankal sme spokojni, su lepsie nez zaclony, daju sa podla potreby odhrnut akokolvek. Nesada na ne az tak vela prachu. V obyvacke mame lsite panely na moeru a v pstatnych izbach z ikea kupene uz hotove panely. Kolajnice su tiez ok tie z ikea
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?