Čo na okná do obývačky?

V obyvke mame klasicke zaluzie.No vyzera to tam tak neutulne.Rozmyslala som nad roznymi variantami-zaclony-asi uz nemoderne a lapac prachu.JAponske steny-to by sa mi pozdavalo,len neviem,kolko kusov je najlepsie a najkrajsie...Cenovo to vychadza najlacnejsie v IKEA,tak neviem,ci kvalitou budu aj kolanicky ok.Mate nejake skusennosti,rady,postrehy?Vdaka za kazdy nazor!
Odpovedať
mne sa veľmi páčia záclony + závesy (ale nemyslím tie obyčajné) dá sa s tým krásne pohrať a človek si určite vyberie... Ale ty musíš vedieť aký máš doma nábytok, podlahu, dlažby...moderný štýl alebo nejaký iný. Dosť to záleží na tom, aby to tam pasovalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ukaz fotku obyvacky, ak mas, lahsie sa bude radit. ;-) Lahuckou cisto-bielou zaclonou sa neda nic pokazit, ta asi nikdy nevyjde z mody...
Odpovedať
Profilova fotka
@zyza Zalezi aj na tom, ake mas velke okno - ci velke po zem, alebo mensie a pod nim napr. radiator - v tom pripade by som asi japonske steny neriesila, lebo ked si zastries cele okno aj s radiatorom, nebude ti dobre prudit teplo do miestnosti. A tiez potrebujes mat priestor vedla okna, aby takato stena vynikla.
Odpovedať
klasicke okno,dole radiator a rolety chcem na celu stenu okennu...Neviem,tie zaclony ma teda nejako neoslovili...Skor ma zaujima,ci mate niekto tie zasteny z Ikea a ci ste spokojni?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?