Aká farba nábytku a sedačky do ružovej obývačky?

Chcela by som poradiť, aká farba nábytku a sedačky by sa hodila do ružovo omaľovanej obývačky. Ide o jemnučko ružovú farbu stien, je prepojená s kuchyňou citrónovo žltej farby. Ďakujem.
Odpovedať
Biela :-)
Odpovedať
tmavo hneda, je to velmi elegant kombinacia. Doplnky mozu byt kremove.
Odpovedať
k ruzovej stene by sla aj seda sedacka podla mna ... nie tmava seda, taky zlaty stred alebo svetlejsia ;-)
Odpovedať
treba mysliet aj dalej. ci bude ta stena stale ruzova. ak sa to premaluje na hoc aku inu farbu aby to sedelo aj potom.
Odpovedať
skus sa inšpirovat (http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...) možno ti pomože fotoalbum tejto uživatelky..pozri cely album Ja by som volila asi volila tmavší nabytok ..wenge alebo tak ..v kombinacíí s vanilkovou sedačkou a trebarz baklažanovými doplnkami by to bolo fajne .. ale aj kombinacia šedej a ružovej s bledým nabytkom može byt fajn .. vela štastia
Odpovedať
Profilova fotka
@miluska3 bola som v Taliansku v jednom byte, kde bola ruzova obyvacka.. nabytok obyvackovy bol takej ceresnovej farby, ale svetla ceresna, skor ako do jelše, ale zase od jelse tmavsie. taka prijemna ceresna :) A pohovku mali smotanovu, skoro bielu... bolo to uzasne :) pritom ta ruzova bola sytejsia a uplne bohovska.. byvala tam skoro 70r pani a byt presiel komplet rekonstrukciou a takto jej to jej syn architekt zladil, lebo chcela ruzovu obyvacku.. nemalo to chybu ! Lenze vela zalezi, aku ruzovu chces, je vela odtienov od staroruzovej az po barbiovsku (len priklad)... pises, ze svetlejsiu, ale aj tam sa da pohrať s odtienom...
Odpovedať
Ďakujem vetkým za rady. Aj ja sa prikláňam k šedej sedačke a bielemu nábytku, lebo máme tam mramorový kozub obložený na šedobielo. Už sa teším na konečný výsledok ;-)
Odpovedať
Ešte mi prosím Vás poraďte, že ak chcem zvýrazniť a namaľovať jednu stenu o odtieň tmavšiu ako ostatné, ktorá byto mala v obývačke byť? Tá za gaučom alebo tá s nábytkom. U nás sú tieto dva oproti sebe. No z dverí pri príchode je vidieť tú s nábytkom. A je vhodné dať na takúto stenu vinilovú nálepku? Ďakujem.
Odpovedať
ked by som vosla asi by som chcela vidiet tu svetlejsiu :-D
Odpovedať
skps popozerať tu http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?