Ytong preklady

Vie mi prosím niekto povedať, či je podstatné, ako sa dá nosný preklad nad okno či musí byť názov Ytong vo vnútri alebo vonku. Máme totiž majstrov, ktorý nám uložili preklady nad okná, avšak s názvom dovnútra. Tvrdia, že bočné šípky smerujú hore, to nám ostáva len veriť im. Len by som chela vedieť, či tieto preklady nemajú nejaké tepelnoizolačné podmienky, preto ich treba dať názvom von (alebo je to len kôli reklame?)
Odpovedať
@nadka2 strana 13/14 v pdf dokumente: http://www.ytong.sk/sk/docs/ytong-sta... - sipky hore a nazov citatelny,ci to ma byt z vnutra/ z vonku otom nepisu,ja som daval z vonku kvoli mojmu egu :-D
Odpovedať
@nadka2 Tento, hej? http://www.ytong.sk/sk/content/ytong-... Podľa TL šípky musia vždy smerovať nahor. „ Nápis Ytong musí byť po zabudovaní do stavby čitateľný v správnej polohe. Je jedno, či znútra, či zvonku. Dokonca v samotnej mont. príručke sú niekde nápisy smerom dovnútra, si všimnite. Lebo reklama musela byť na fotke... a keď oni to fotili z domu, no... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je absolútne jedno kde sa nachádza nápis.Dôležité je aby nebol hore nohami.
Odpovedať
@nadka2 http://www.ytong.sk/sk/docs/ytong-sta...
Odpovedať
OK, ďakujem všetkým, ste ma potešili, že nám teda nespadnú na hlavu :)
Odpovedať
@nadka2 Minule som sa nasmiala, keď nám známy hovoril, ako neďaleko od nich stavia tiež nejaká firma a dali preklady opačne. Upozornil na to majiteľa a ten hrdo vyhlásil, že nápis je vo vnútri lebo nemusí robiť reklamu Ytongu. Na to náš známy, že OK, ale šípky máte opačne a tie tam nie sú pre parádu :-D :-D :-D
Odpovedať
@ninka23 No nie je to sranda, keď investuješ všetky celoživotné úspory do vysnívaného domčeka a stavbári sa tvária ako najmúdrejší na svete a pritom nedokážu urobiť veľa vecí správne - viď preklady :D (samozrejme nie všetci, česť výnimkam), no ale povedzte mi niekto, či ste stavali dom bez problémov s nejakými majstrami, či už to boli murári, klampiari, obkladači...
Odpovedať
@nadka2 Nielen stavba, ale aj prerábka bytu bola jedna veľká kapitola ;-) ...ale Ja som strašne náročný klient ;-) Vycvičila ma k tomu moja práca, kde boli kladené extrémne vysoké nároky a životná skúsenosť, ten kto platí je pán ! ;-)
Odpovedať
@nadka2 celozivotne vrazat do domu tak to nie,nejaka rezerva musi byt...ale skor k robotnikom som chcel,ze aj ked si u mna pohundru a naco tolko zeleza a ku vsetkemu pripomienka,spytam sa ich ci je tu niekto statik a ak nie nech si len myslia svoje ale robia to co maju,zatial vychadzame v pohode a verim ze aj budeme,robia mi aj kavicku :-D
Odpovedať
@creator S tým železom to bolo aj u nás, že či postavíme mrakodrap a prišiel stav. dozor a museli ho tam dať. A náš dom stavajú aj iný tu na fóre a nedávali toľko železa aby ušetrili, ale čo to spraví o pár mesiacov(rokov) to bude ich problém. ;-) ...no a kávičku mi zatiaľ nerobia :-D a ani Ja im, dostanú zaplatené a kúsok od stavby je reštika, tak môžu ísť aj na obed.
Odpovedať
No mi sme mali podobné pripomienky a posmečky, či vraj staviame atómový kryt :) ... to bolo ošte pri základoch a pivniciach - už sme si to prestali všímať, mi tam predsa budeme žiť!!!
Odpovedať
@nadka2 super pravopis...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majster1 no to hej, hanba... zásadne po sebe nečítam a potom to takto vyzerá :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Mám nepoužité preklady, mal by niekto záujem? Odvoz Košická Polianka
Odpovedať
@morandia ake presne???
Odpovedať
Profilova fotka
@lienocka128 už to nie je aktuálne všetky sa predali, ako teplé rožky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nadka2 heh atomovy kryt, uplna klasika. Ale ked robotnikom poviem, ze urcite neplacaju len tak od brucha o mnozstve zeleza, teda nech mi ukazu svuj vypocet dosky ja im ukazem moj a mozme o tom debatit , tak stahuju chvosty. Lezie mi to dost na nervy, lebo ani na jednej stavbe nie su schopny vyviazat zelezo podla armovaku bez chyby, hlavne ze mudruju o mnozstve zeleza. :-D Videl som vystuz reaktorovej haly na atomke videl nazivo, a to by robotnici cumeli o kolko viac zeleza vojde do betonu. xi xi xi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?