Skúsenosti s firmou Solbet Slovensko

Ahojte, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s touto firmou . Chceli by sme si u nich objednať tvarnice, majú zľavu teraz do konca januára. Kedže je ešte veľa snehu dohodli sme sa že faktúra sa zaplatí do konca januára a solbet nám dovezú ked budeme chcieť . Máte niekto skúsenosť ? Ďakuje,
vy to chcete najprv zaplatiť a potom keď si poviete vám tvárnice dovezú? Neviem či to je správne riešenie. Predsa len keď to už bude zaplatené nemusí firma byť veľmi ochotná a tak sa ponáhľať s dovozom materiálu. Otázkou tiež môže byť, či budú mať ten materiál práve vtedy na sklade. Tým však nechcem poškvrňovať niekoho meno. Predsa len ešte existujú aj seriózne firmy, ktoré tu nie sú ohovárne v diskusiách, na fórach či Stavreku.
@severka222 Nám Solbet doviezli priamo Poliaci. Neviem či sa to zbytočne nepredraží :-)
ivetbal a cez koho ste objednávali ? Kolko vás vyšiel a kolko bol dovoz ?
@severka222 Aj mna by to zaujimalo . Diki
firhang a aké ? Ved ja nič neviem . len tolko že sa platí predfaktúra v plnej výške ...
Profilova fotka
@ivetbal aj mňa by zaujímal kontakt na poljakov....prosím ťa napíšeš ho??? budem ti velmi vdačná.
@mattiatko Objednávali sme si ho u nás v stavebninách ale doviezli ho priamo Poliaci. V cene bol Solbet, lepidlo aj dovoz. Vykládku sme si museli zabezpečiť my.
@mattiatko A ceny sme mali tieto: 30-ka kus 2,72€; 25-ka kus 2,18€
@severka222 Pre informáciu, ak sa chcete niečo opýtať konkrétneho užívateľa treba kliknúť na ikonku "odpovedať", tak ho systém upozorní, že sa ho niekto niečo pýta :-)
@severka222 aj my máme zo solbetu postavený dom ako ivetbal, tiež sme ho objednávali v tých istých stavebninách, doviezli nám ho poliaci a neplatili sme dopredu žiadnu faktúru v hotovosti!!!! dávali sme len zálohu v stavebninách a zvyšok sa doplatil postupne ako doviezli tovar - nám ho doviezli na 3x - 1x kamion a ešte 2x prišlo auto zo stavebnín, lebo sme ešte jednu paletu aj vrátili nazad. V cene materiálu dovoz aj lepidlo.
@zuzula80 a dala by si mi nejaký kontakt kde ste to objednávali ? ktoré stavebniny to boli ? Ďakujem
@ivetbal alebo ty máš prosím kontakt na tie stavebniny ? Ďakujem
Článok sa načítava...
@severka222 objednával som priamo od nich v roku 2010 v decembri, zaplatil som a doviezli mi to vo februári 2011 keď som to chcel, myslím že pán mi volal aj skôr,či to už nepotrebujem, takže dalo sa to aj takto bez problémov
@severka222 v IP máš internetovú stránku spoločnosti ;-)
@polskestavebniny Myslela som predraženie tým, že to ide cez ďalšiu firmu :-)
Profilova fotka
@zuzula80 z ktorek stavebnej firmi ste brali vi? Aj ja chcem stavat so Solbetu, ale neviem s ktorej firmi to objednat. Pôvodne som chcel so solbet slovensko, lenze vyplatenie celej faktury sa mi nevydí. Platit niekomu za prislub že doveziem kedy si poviete je podla mna nefer k zakaznikovy. Nasiel som st.firmu z Humenneho (Lum...stav).poznate ich niekto? Mate niekto kontakt na nejakeho pl. predajcu?
@severka222 Neviem odkiaľ si. Tieto stavebniny sú v Liptovskom Mikuláši ale majú pobočku aj v BB a BA. Napíš mi do IP, ak máš teda ešte záujem. Dám Ti tel. číslo, môžeš sa s nimi dohodnúť.
Profilova fotka
@severka222 my sme cez nich brali solbet a vsetko bolo v poriadku boli sme spokojni :-)
Profilova fotka
@matkoooo ja som si davala robit cenovu ponuku aj v lum.stav ale boli neporovnatelny v porovnani so solbet Slovensko
@zuzula80 aj ja poprosim kontakt dakujem krásne
Poprosím kontakt niekde v okolí Žiliny. Ďakujem.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

@zaciatok stavivá GARAJ v ŹILINE ;-)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?