Koľko sa dá získať zľava na Porfix a Ytong?

Ahojte, koľko sa v súčasnosti dá získať zľava z cenníkovej ceny? Ytong samotný dáva 30%. Najlepšie okolie BA.
Odpovedať
1
2
vacsia zlava by mozno bola , ak vam to kupi nejaky stavebnik, co nakupuje pravidelne
Odpovedať
viac vam neda ani stavebnik lebo on povie ze zadarmo to robit nebude :-)
Odpovedať
@1222bazant ale da ak ma pamat neklame tak len ked som posielal projekt automaticky bolo 34% a to sme sa ani nevideli ;-)
Odpovedať
@creator tak to je potom dobre :-) ze ludia niesu svine
Odpovedať
@1222bazant no je aj pravda ze treba oslovit skor tie vacsie stavebniny aj u nich funguju kategorie odberatelov tzn priklad zlaty strieborny brondzovi a podla toho idu aj zlavy ;-)
Odpovedať
Ved kupujte priamo od výrobcu a ten vám dá 40 %. Nesmie byť príliš ďaleko lebo preplatíte dopravu.
Odpovedať
my dostali na ytong tuším 40%
Odpovedať
@radopp mam pocit ze priamo sa kupovat neda nie ? takto funguje aj Premac v Kosiciach len cez ich partnerov...
Odpovedať
@creator Vykašlite sa na fabriky ktoré kašlú na vás. Stavebných materiálov existuje veľa, lepších a lacnejších ako porobetón.
Odpovedať
Takže,koľko ste dostali zľavu za posledné 3 mesiace?
Odpovedať
@radopp tuto otazku uz riesit nemusim,mam poriesene...podobne zmyslam ;-)
Odpovedať
ja mam na ytong 31% zo stavebnín.. Kde mi to uskladnia a podla potreby si mozme brat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Takže, zatiaľ som na 33%. Stiahol ich niekto viac? Máte skúsenosti f. Lechstav? Ponukajú pri 2 a viac kamiónoch až 36%.
Odpovedať
Profilova fotka
Ked som bol na skoleni vo fabrike, kde vyrabaju YTONG (Z.Kostolany), tak som sa ich pytal, kde sa da ziskat najvacsia zlava. Povedali mi, ze oni maju taku obchodnu politiku, ze najnizsie ceny dostavaju najvacsie stavebniny, cize najvacsie zlavy vedia dat velke stavebniny. Samotna fa. Xella (vyrobca YTONGu) ponuka mensie zlavy ako vacsina stavebnin. Samozrejme treba s kazdymi stavebninami zjednavat. Kazdopadne aj pri zlave 36% na tom nie su stratovi. Dokonca pri kompletnych kamionovych dodavkach je to tak, ze sa material vozi priamo z fabriky na stavbu, takze cez tie stavebniny idu len papiere a zostava im akurat marza.
Odpovedať
dost zle formulovana otazka....je uplne jedno aku vysoku zlavu dostanes, dolezite je z akej ceny ju dostanes...otazka mala zniet za kolko ste dokazali zohnat Porfix a Ytong?!
Odpovedať
Profilova fotka
@dfs My sme stavali RD pri Samorine a YTONG sme kupovali cez stavebniny v Malackach. A boli vysoko flexibilny, co sa tyka terminov dodavok. Zaplatil som dopredu (samozrejme na zmluvu) a potom ako postupovala vystavba som len par dni dopredu zavolal, ze kedy potrebujem, aby dosiel kamion aj s privesom a co ma doviest. Osobne by som sa teda neobmedzoval len na stavebniny v BA a blizkom okoli. Cez tie stavebniny material vobec neprechadza. Akurat potom treba do tych stavebnin odviest vratit palety, kedze su zalohovane a je to dost penazi...
Odpovedať
Profilova fotka
@rasto7764 Samozrejme pri pojme "zlava" sa vychadza z cennikovych cien od vyrobcu. Vid stranky www.ytong.sk: http://www.ytong.sk/sk/content/cennik... Ano, v konecnom dosledku je dolezita vysledna cena, v ktorej mozu byt zaratane aj ine polozky (doprava, vykladka,...).
Odpovedať
Cenníky od výrobcu obsahujú odporúčané ceny pre zákazníkov. Na celý dom na materiál dostanete v stavebninách 20 % zľavu, od výrobcu 40 %. Hádajte prečo.
Odpovedať
Ja som staval z ytongu a oslovil som priamo obchodného zástupcu. Je pravda, že priamo od výrobcu to kupovať nejde, je to jeho chyba. Ale obchodný zástupca ytongu bol maximálne ústretový, poradil mi cez ktoré stavebniny to bude najlacnejšie a dal mi aj zlavu. Ja som bral z ytongu kompletný systém, t.j. aj preklady a stropy, takže celková zľava bola okolo 40% oproti cenníkovej cene.
Odpovedať
@bajzo a kedy? Celý systém by som bral aj ja a zatial som len na 33. Na nete som videl aj 36, no keď som napísal tak žiadna odpoveď.
Odpovedať
@jozefgo ahoj, aj my prave zhaname, ak mozes, daj mi prosim Ta do IP blizsie info ohladom tej zlavy ( bez PP ?, lokalita stavebnin atd.. ). potrebujeme cca 50m3 obvodovky, zvysok do IP :) dakujem:)
Odpovedať
inak, chcela som sa este opytat na nazor- myslite si, ze je rozumne pockat par mesiacov ( napr. na take coneco ), alebo nakupit material teraz s tym, ze mi ho dovezu, ked zacnem stavat ( cca maj ) ? s muzom totiz mame prave obdobie "vymeny nazorov", kedy si kadzdy stoji za svojim :D on tvrdi, ze by pockal a neunahlil sa, ja tvrdim zobrat, lepsia ponuka ako teraz mimo sezonu v sezone urcite nebude.. ako to riesite vy ?
Odpovedať
@popellka3 presne pred rokom sme takto objednali, že na máj na privezú a platili sme až niekedy koncom mája ale za takú cenu aká bola vo februári, začiatkom marca ceny porástli. To iste ideme urobit aj teraz, lebo ideme ešte stavat garáž a terasu. Mali sme 30%zlavu
Odpovedať
rudlo ma pravdu. aj mne bolo povedane ze stavebniny mi daju lepsiu zlavu na material ako u vyrobcu.. vyrobca by nemal podliest ceny stavebnin, lebo by sa stal jeho vyrobok nepredajnym.. ale treba si to overit tym ze si vyziadate cenovu ponuku od vyrobcu a aj od stavebnin a rozhodnete sa.. napr. Heluz ma teraz jarnu akciu az 45% , percenta ale podla kraja..
Odpovedať
@dfs ja ti viem dať 34%
Odpovedať
@mslavik 34% z coho? Cennikovej ceny? Alebo akej vlstane? :-D
Odpovedať
@mslavik Odkiaľ si? To znie zaujímavo. :-)
Odpovedať
@cubicomp Existujú letáky a webové stránky kde sa zverejňujú oficiálne cenníky výrobu. Z toho dávajú predajcovia zľavy.
Odpovedať
@radopp ano, standartne to tak funguje. Ale nie vzdy..... aj oknari davaju 40-60% zlavy akurat nevies z coho. Pri tehlach je to velakrat podobne
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?