Koho na hrubú stavbu z Košíc?

Zdravim, Hladam firmu, resp. partiu zivnostnikov, ktori by mi postavili hrubu stavbu rodinneho domu v obci Ruskov. Rad by som sa informoval o vasich skusenostiach, s ktorou firmou v okoli Kosic, ste boli spokojny/nespokojny. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, môžem odporučiť chlapov, čo stavali nám, sú šikovní, rýchli a sú z Prešova. Ak chceš dám kontakt. Je to partia živnostníkov.
Odpovedať
@danielao Môžeš hodiť kontakt teda email ak majú?
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 kontakt je na p. Kamenčíka - s.kamencik@gmail.com
Odpovedať
@danielao No písal som mu asi pred 2 či troma týždňami odpoved, že pošle cenovú ponuku a to bolo všetko veru a nič viac hm, žiadna ďalšia odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
zajtra by som mala stýmto pánom stretnúť, pretože nám robia ešte nejaké dokončovačky vonku a kvôli počasiu sa dlhšie nedalo tak sa ho opýtam.
Odpovedať
Ahoj Daniela, Dakujem za odpoved, mozem vediet kde Vam stavali dom, a ci uz mate postavene ? A ked sa uz tak vyzvedam, len tak pre zaujimavost, aky dom ste si dali postavit ? Cize do roka vedia postavit hrubu stavbu, komplet od vykopovych prac az po strechu ? Dakujem predom, Milan
Odpovedať
... Daniela, pozrel som si Vas dom, vyzera sikovne, taky jednoduchy, nieco podobne by som chcel aj ja , ale poschodove, mam uz par projektov vybranych, zatial som v stadiu, ze si zistujem rozne veci, no je toho spusta ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?