Aké boli najväčšie problémi pri stavbe bungalovu?

chcel bi som sa opitat ake najvecie problemi ste zazili pri stavbe .chcem sa informovat co najviac co ma caka a coho sa mam vistrihat kebi sa niekto ohlasil a podelil sa zo skusenostani ci problemami D.
Odpovedať
Profilova fotka
no najskor by som pozrel slabikar :))) ked budete komunikovat s uradmi a s touto gramatikou.. neviem xiixii nic v zlom, mozno bola zla ucitelka na prvom stupni :D.... ale k veci... tu na fore najdes komplet stavby domov od vykopu po nastahovanie, papierovacky, doklady, material, komplet o stavbe... vsetko sa tu da precitat, poradit sa a inspirovat vo forach,galeriach kto mal ake trampoty a pod. Vela zdaru pri stavbe.
Odpovedať
nazdar,ptáš se na stavbu bungalovu a jaké problémi tě očekávají?obrať se na slovenskou firmu ISORASTbudeš mile překvapen,já si to zažil na své stavbě svýho domečku-rychlá a čistá stavba,fajnová partie,máš již zateplenou základovou desku(viď dole fotku) a samotné obvodové stěny jsou rovněž zateplené díky isorast lego elementum. Během 8 dnu mě stála základová deska a přízemí .......
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?