Máte skúsenosť so španielskymi obkladmi Fanal Line?

V albume mám vizualizáciu kúpelne z tohoto obkladu, len nie som si istá, či som "kvalitatívne" dobre vybrala. Zdajú sa mi tie obklady nejaké hrubé, bojím sa aby mi obkladač nenadával, neviem ako sa mu to bude rezať.....a vôbec celkovo by som uvítala skúsenosti ak niekto má.
Odpovedať
skallka, ake hrube su obkladacky?
Odpovedať
Profilova fotka
skallka: nas obkladac povedal, ze spanieli maju najkavlitnejsie obklad zo vsetkych a este bohemia( asi bohemia gres) ze su super,, takze by som sa nebala:) ja som ti napisala, ze mne sa zda ta 1 moc strakata asi a 2 a 4 taka jemnejsia, dala by som nieco z toho :)
Odpovedať
vivere, neviem presne, ale tipujem že 1cm to bude, možno do 1,2 cm Katrin, si ma potešila, tak hádam budú o.k....koniec koncov ani nie sú najlacnejšie (30€/m2, celá kupelka víde 1000-1200€, záleží od tej-ktorej verzie) Katka, ak chceš kukni ešte do albumu, som tam ráno napísala moje myšlienkové pochody čo sa výberu verzie týka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kukla som... no, ked sa malemnu nepaci mozaika, je to na tebe.. mozete tam daj aj len kachlicky na vysku... 1cm je dost, ano ale ved hadam sa bude dat... ale to vas nevyjde nejako vela, kolko ma ta kupelna? lebo mi pride dost velka, ci nie? sice nasa je asi vacsia, lebo nam este sprchac vojde..ale aj vasa mi pred velka:)
Odpovedať
my mame 1 cm hruby obklad a obkladac to rezal karboskou. Nestazoval sa, ale zase ani lacny nebol ;-) Mozno sa ti tym padom trochu predrazi praca.
Odpovedať
skallka, co som pozerala obklady, byvaju tensie, ale vela ich je centimetrovych
Odpovedať
katka, kúpeľna má 3,3 x 2 m evikg...nemám páru, koľko sa berie za robotu?
Odpovedať
vivere diky za info, hádam to už nejak narežú a nalepia, nemám chuť hľadať ďalší obklad :-|
Odpovedať
Profilova fotka
skallka:zem 10, kupelka od 15€ za meter a viac.. zalezi od narocnosti.. za mozajku v kuchyni sme zaplatili 170€!!! teda tolko chcel,vraj ako pre nas, ze bezne viacej .... :-p ale sme ho zrusili a dali mu 120 :-p
Odpovedať
Profilova fotka
aha.. no tak je dost velka :) nasa je az prilis, tato je tak akurat :)
Odpovedať
skalka my sme davali sice nie obklady ale dlazbu hrubu 1,15 a nasi obkladaci ju rezali normalne rezackou sice nie obycajnou ale mali taku co sa snou rezu aj vacsaieúhrubsie obklady a islo to uplne lahucko. Nic navyse sme neplatili ako za klasicku dlazbu si zauctovali.
Odpovedať
Profilova fotka
osobne tuto span. znacku nepoznam... videla som len uz spominanu cerveno-hnedu kombinaciu s dekormi z kvetov... ale osobne ti mozem len spanielov doporucit - my mame kupelnu (obklady + dlazbu) tiez od span. vyrobcu (el molino) a detto obklad v kuchyni je tiez spanielsky (aparici)... obklady su hrubsie - cim vacsi format obkladu /dlazby tým vacsia hrubka... obklady nie su urcite gresove :-) a preto si myslim, ze sa budu aj majstrom dobre rezat... ved keramika je v pohode rezatelna :-) ten nas majster nemal s tym najmensi problem... takze si myslim, ze spravna volba, len vybrat aj tu spravnu farebnu alternativu z vizualizacii... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?