Ktorý z týchto obkladov je krajší?

ktory obklad do kupelne sa vam paci?
Odpovedať
popravde mne ani jeden nemam rada kvetinove vzory :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ten druhy posobi dost tazko a myslim, ze by ta po case omrzel. Najviac sa mi paci treti. :-)
Odpovedať
ja sice mam rad kvetinove vzory, ale toto je aj na mna prilis vela.. Ak, tak to pouzit len ako maly detail, nie zabit tym celu kupelnu..
Odpovedať
posledny
Odpovedať
ten prvý nie je zlý len to neprehnať s tými kvetmi, druhý to by som skôr videla niekde v mat. škôlke ešte pridať pár motýlov a ten tretí ten sa mi pozdáva..... teraz že vraj najviac letia také farby ale volila by som to len pokial sa jedná o veľkú kúpelnu nie o niečo panelákové
Odpovedať
za mna 3 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa paci 3 ale aj 1. Ten druhy urcite nie, niekedy je menej viac ;-)
Odpovedať
Druhý je nápaditý a páči celkom ma oslovil. Prvý a tretí je podľa mňa trochu gýčový. Ale nedala by som ani jeden. Tie kvety sú teraz veľmi populárne ale za chvíľu vyjdú z módy. Na obklad do kúpeľne by som volila niečo nadčasovejšie a univerzálnejšie.
Odpovedať
Dala by som prvy. Bez tych kvetovych obkladaciek. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tretí :-)
Odpovedať
..daj si taky, aky sa tebe paci...nie ostatným
Odpovedať
Profilova fotka
číslo 3, ale trošku obrať z tých kvetov.....stačilo by menej
Odpovedať
Článok sa načítava...
prepac ani jeden obrazok nic moc, bud moc pochmurny alebo moc zivy,skus len jeden obraz na jednej stene,ak nemas veelikansku kupelnu tak to vynikne viac ako rozbyte po vsetkych stenach,ci iba jeden pas,ak mas najvatsiu stenu a budes tammat iba stolicku alebo tak tam tam daj bud velku mozaiku ci obraz a ostatne by tammohli byt len farebne odlisene...kukni net
Odpovedať
Profilova fotka
druhý je fakt super - ale urcite by som si ho do svojej kupelne nedala
Odpovedať
z tychto ten treti ale osobne asi ani jeden....ale daj si co sa paci tebe. :-)
Odpovedať
mne ani jeden.Aj ked my sme dali do WC tiež obklad z radu Selena tmavošedý s žltozlatým.Nádherné je to na stene a k tomu bol tiež vzor z ruží.To sme dali iba jeden kus nad malé umývadielko. Vela návštev,čo to videli nás nahovárali aj na kupelnu z toho. Kúpelnu som chcela bledú a nadčasovú. A podarilo sa.
Odpovedať
tretí :-)
Odpovedať
cislo 2 v ziadnom pripade. to je hrozne ciganske. a tie dalsie dve by boli ok, keby tam tie kvety neboli. inak konbinacia seda - biela je pekna a aj to prve hnede je pekne, ale tie kvety tam nepasuju. cele je to nejake nasilu kvetove. urcite sa ten priestor spravit aj krajsie.
Odpovedať
mne sa naopak ten druhy zda uplne super ale nie domov. je aspon taky vesely , letny, no po mesiaci by som bola unavena. jednotka a trojka mne pridu nevkusne, tie kvety by som tam vobec nedala a bolo by to ok. ale sto ludi sto chuti. aspon nie je svet nudny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dvojka urcite nie !!! ved to bude taky gýč o par rokov... rozmyslaj trochu nadcasovo... som za jednotku, alebo za trojku, ale bez tych kvetov.... tie podla mna tiez budu o par rokov moc okato kricať.... Ja by som si kvety nedavala nikde.... to je tak strasne kratkodoba zalezitost, ze budes lutovať o 3-4 roky.... menej je niekedy viac :) .
Odpovedať
Profilova fotka
3
Odpovedať
záleží len na vašom vkuse,ja osobne ani jeden,už za štvrť roka by mi liezli na nervy,nič v zlom ale menej je niekedy viac suhlasim s katrin21.
Odpovedať
Profilova fotka
ak z tých troch, tak 3. Podľa mňa však treba ctiť zásadu - ak veľký vzor, tak jemné farby , pri malom vzore môžu byť farby či kontrast výraznejšie..treba si proste vybrať, čo má byť v danom priestore prvoradé...či vzor na stene alebo farby alebo nábytok, alebo čo...v zásade nemá byť priveľa "vypichočiek" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prepac ale brutalne otrasne su vsetky
Odpovedať
Tie farebné kombinácie sú uchvatne, keby to neboli kvety, ale abstraktne vzory. A vyber kombinácie farieb, 1,2,3 podľa vašich pocitov, čo vás upokojuje a nebude vás po rokoch nudiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Všetky sú niečím zaujímavé, mne sa kvety páčia v hocijakej forme a vôbec by ma netrápilo, ak by si niekto o tom myslel, že to nie je nadčasové, alebo je to gýčové :-) , dajte si ten, ktorý na vás najviac zapôsobil. Kúpeľňu si predsa zariaďujete pre seba a nie pre ostatných. Ja osobne by som si z týchto troch vybrala asi prvý, vo vhodnej farebnej kombinácii so svetlejšími farbami a vzor v minimálnom množstve.
Odpovedať
Na konkrétnu otázku treba dať konkrétnu odpoveď : Mne sa nepáči ani jeden. Všetky sú hrozné. Nikdy by som si ich do kúpeľne, ani nikde do domu nedala.
Odpovedať
záleží od veľkosti kúpeľne a či tam bude okno a aké veľké. Do malej kúpeľne svetlejšie, pastelové farby, menšie formáty, menšie vzory.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?