Kto vyrába peknú tmavú čokoládovú mazaiku?

Ahojte, rekonstruujeme byt a a prave vyberam obkladacky do kupelne a wc. Kupelna je mala, 1,6 x 1,6 m. Velmi sa mi paci kombinacia cokoladovej a bielej, prip. svetlobezovej. Bez nejakych vzorov, len cisto svetly obklad a do toho cokoladova mozaika alebo take obdlznicky. Vyhliadla som si v katalogu Marazzi Nova a Marazzi Minimal, ale ked som to videla nazivo, bola som z tej hnedej velmi sklamana. Je taka vyblednuta. Neviete mi poradit nejakeho ineho vyrobcu, co by mal peknu sytu tmavu cokoladovu mozaiku? Cele najlepsie v matnom prevedeni. Podobne hladam aj do kuchyne zelene obdlzinicky alebo stvorceky ako obklad, nieco ako Marazzi Fresh ma, len to sa mi zda moc svietive a dezen je akoby pasikavy. Zelena v kombinacii so strednou sedou... Budem vdacna za kazdy tip a skusenost. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@catusca a chces vyslovene cokoladovu mozaiku? My mame cokoladovo-bielu kupelnu, pozri do albumu. Obklad je seria Ragno Stripes.
Odpovedať
Vivianba, mate excelentny vkus! Pekny domcek, velmi. Presne tak si kupelku predstavujem, aj s polickou na orchideu :) Mozaika, resp. obdlznicky ma sice stale drzia, ale vasa kupelka vyzera velmi vkusne, takze je moznost, ze svoj nazor postupne prehodnotim. Dakujem moc za tip a ak si este pamatas predajnu odkial ste brali ten obklad, prosim napis, poobzerala by som sa tam... ;) Pozrela som aj dalsie obrazky, vasa kuchyna je super. Tiez sa rozhodujem medzi takouto bielou linkou alebo takou stredne hnedou.
Odpovedať
Profilova fotka
@catusca - dakujem za pochvaly :-) Obklad do vsetkych kupelni (vsetky su z tej istej serie) sme kupovali v BA v kupelnovom studiu Armaturex (nam. Martina Benku - oproti Justicaku), ale ak sa nemylim hlavnym dovozcom je CERSA (maju predajnu v R1 a tam mali aj vystavnu koju z tejto serie spravenu). Ak si kliknes na web Cersy a potom na Ragno su tam obrazky aj presne z tejto nasej serie. Inak ceny v Armaturexe a Cerse boli presne rovnake. Drzim palce pri vybere, nech sa dobre rozhodnite a nech ste spokojni!
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/b...
Odpovedať
Dakujem vivianaba za info. Urcite tam pojdem pozriet! Ak sa este mozem spytat, kde ste si dali robit kuchynu, prip. kde ste ju kupili? Dakujem pekne!
Odpovedať
brinzulka, dakujem za tip. Paradyz ma ani nenapadol. Pojdem obhliadnut sytost tej hnedej. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@catusca - nemas za co, kuchyna je od Hanaka. @brinzulka - krasne inspiracie na kupelnu mas v albume, tak nech je vasa nova kupelna presne taka aku ste si vysnivali a nech sa v nej dobre umyva! ;-)
Odpovedať
@vivianaba tak to uvidime...v utorok burame umakart ;-) ;-) ;-) ;-) fotime.... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@catusca a kde si posim Ta videla Marazzi Novu nazivo? MNe sa tiez v katalogu paci, ale este som ho nazivo nevidela...
Odpovedať
Neviem odkial si, ale ja som kupovala mozaiku v Bratislave v obchode Maag. Maju neskutocny vyber. Potrebovala som kupit relativne nestandardnu mozaiku v zlatej farbe. Nikde inde nic podobne nemali a tu som sa nevedela rozhodnut. Mali asi 30 moznosti... Aj s hnedou ti urcite pomozu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?