Kde zohnať v Poľsku obklady do kúpelne?

ahojte, nakupoval niekto do kupelne sanitu obklady a ostat. veci v polsku? kde a co sa oplatilo, prip. nevyplatilo...? diky za cenne rady... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme kupovali v Polsku obklady do kuchyne, dlazbu do kuchyne,umyvadlo, ale sklenene, nie klasicke, lebo som pocula, ze tie klasicke a aj vane nie su moc kvalitne, ze dost rychlo zazltnu, no podla mna aj tam je to o tom aku mas zancku, urcite sa to neda brat vseobecne. Co sa tyka cien, tak to umyvadlo sme kupili fakt super, ale obklad a dlazbu asi tak normalne, my mame v Ziline uz vela obchodov co dovazaju z Polska a maju naozaj dobre ceny, tak sa tam pomaly ani neoplati chodit na tie obklady. No a do kupelne a WC sme tie obklady co sme chceli uplne najlacnejsie zohnali na nete, boli tam polovicne ceny oproti obchodom na uplne ten isty obklad, tak to sme brali vsetko z netu. Inak z polskeho netu mame baterie Hansgrohe a su tam ovela lacnejsie ako u nas, takze to odporucam. Normalne nam ich doviezli az domov a nebolo to drahe ten dovoz. Kupovali sme tam aj doplnky do kupelne a nejake blbosti do bytu a ja som s nakupmi spokojna.
Odpovedať
prosím ťa, suzzanne, nemohla by si mi dať tipy na www-stránky na nákup obkladov? ja by som potrebovala skôr kuchynské obklady/obkladačky... (môžeš aj do IP) dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
pozri aj dlazba z polska http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
jaminama • Včera o 22:49 Ak máte niekto konkrétny tip, budem rada. Chceli by sme hlavne-vaňa+zástena, umývadlo,batérie, príp. obklady. Zaujímal by ma nejaký konkrétny obchod, nie ďaleko od Žiliny. A ešte keby ten obchod mal aj netovú stránku-aby sme mohli v kĺude popozerať, to by bolo úplne super suzzanne • Dnes o 08:47 Ahoj, tak v Polskom Tesine je Castorama, tam maju v podstate vsetko co potrebujes, my sme si tam kupovali aj ine veci do bytu, potom po ceste do Bialsko Biala je obchod s obkladmi a dlazbou, spravia ti aj navrh kupelne, WC, no vsetko co potrebujes, obklady tam priamo vyrabaju, takze maju dobre ceny, len si neviem spomenut na nazov a potom v Bielsko Biala je Leroy Merlin na zaciatku, je tam velka tabula, ze nakupne centrum a tam maju tiez sanitu, umyvadla, vane, obklady, dlazby, proste vsetko do bytu a domu, tam sa da tiez dobre nakupit. No a daj si do google tie obchody, maju aj svoje stranky..
Odpovedať
Ten obchod s obkladmi, nie je to keramička Pilch? Lebo to som už niekde počula. A neviete náhodou, či niektorý z tých obchodov nerobí aj rozvoz na Slovensko:?
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej keramika Pilch, som si nemohla spomenut, je to na dialnici do Bialsko Biala po pravej strane, my sme to prvykrat presli, ked sme to hladali, treba sa sustredit ;-)
Odpovedať
Ahojte, my sme tiež kupovali v Pilchu, doviezli nám všetko do ZA...ale boli limitovaní nosnosťou auta - 1,5t myslím, tak museli prísť 2x. Jeden dovoz vyšiel 110 EUR...rátajú to 1,8 polského zlotého za km a treba rátať tam aj späť.
Odpovedať
Je to aktuálna info, lebo nám to doviezli asi pred týždňom ;-)
Odpovedať
My máme v kúpeľni obklad a dlažbu Fascia CAO od PARADYZ a v kuchyni máme Organic od Opoczno. Kúpili sme ich na Slovensku ( pozri firmy Ingema a Kod Plus) ;-)
Odpovedať
Ahojte, my sme boli v sobotu kupovat v polsku obklad do kupelní, umyvadla, vanu, Wcka a podlahy. A nam sa to fakt oplatilo.
Odpovedať
Catcate a kde presne ste boli, lebo my sa tiež chystáme, len ešte neviem ktorým smerom sa rozbehneme. A aké ste pokúpili?
Odpovedať
Boli sme v Nowom Targu. Vedla Eleclercu je predajna s obkladmi od firmy PARADYZ. Predajna sa vola GUT. Maju aj webovu stranku. Vemi ochotni su. Kupovali sme obklad Bambus Bambo. Vysiel nas o dost lacnejsie ako keby sme ho kupovali tu v PP. V tej predajni predavaju aj vane, wecka, umyvadla od vymyslu sveta. Dokonca tam maju aj baterie. Tie sme este nekupovali, nevedela som si vybrat. Celkovo mam v bateriach chaos, neviem ake mam vybrat. Sanitu sme kupovali KOLO ale aj cosi ine ale uz nepamatam, musim pozriet do papierov. Robia aj dovoz ale cena zavisi od dlzky cesty. Do PP by sme zaplatili 40 Eur, my sme vsak boli na velkom aute tak sme to zobrali vsetko. A podlahy sme kupovali v jednom obchode este pred Nowym Targom.Tiez super cena, treba sa pytat aj na nejake zlavy, nam dali aj v GUTe aj v obchode s podlahami. Takze s nakupmi sme spokojní. Obklad je super zatial, uz sa nam obkladaju kupelky a obkladac zatial nema ziaden problem. Kdezto, ked sme davali dlazbu do kuchyne, ktoru sme kupovali v PP v Komplete, tak to bola hruza. Dlazba prvej triedy, nenormalne kriva. Hruuuuza.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Catcate, môžeš prosim Ta poslat webovu stranku na firmu GUT? dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
logacek, a Ty si z firmy kupelne24, ale máš provízku? :-D
Odpovedať
tiez mi to tak pripada, uz v tretom fore o poliakoch to iste :-D
Odpovedať
stanislava111 nevím jak to je s nějakým logackem, ale je mám s koupelnou24 taky dobré zkušenosti, je pravda že tahají věci z Polska
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... pozrite si koniec diskusie, kde som dal aj obrazky. Asi to hovori za vsetko
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
viete poradiť ako sa reze sklenená listela? Obyčajnou rezačkou na obkladačky, alebo špeciálnym kotúčom do karbobrúsky? dakujem vopred za všetky odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja som kupoval obklady v poľskú teraz v zivci a Obkladac hovoril že celé zle nech mu s Poľska nenosim že sú krive tie dlzaby majú tam smejdy
Odpovedať
@petulikmakac Polsko je velka krajina a vyrobcovia kvalitni aj nekvalitni. Treba si vediet vybrat a samozrejme aj v Polsku plati: cim kvalitnejsie, tym drahsie. Kazdopadne je tam ale omnoho vacsi vyber ako u nas a vsetkym odporucam obchod Bomar2 - fantasticky vyber kvalitnych obkladov i sanity polskych aj zahranicnych. Vybrali sme si spanielskeho vyrobcu a cena od nich je nizsia ako cenove ponuky od 10 slovenskych firiem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@stanica prosim ta a v akom meste je ten obchod Bomar2? Pytam sa lebo my sa tiez chystame na nakupy do Polska ale sme z Kosic..dakujem
Odpovedať
@lusssyk http://www.bomar2.pl/kontakt/ z Kosic mas najblizsie Nowy Sacz
Odpovedať
@lusssyk ale musite ratat s tym, ze len niektore obklady maju na sklade, objednavaju sa, ale su schopni zabezpecit dovoz na na SK
Odpovedať
Dakujem pekne:)pojdeme sa pozriet
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?