Je kamenný obklad stále in?

Poraďte mi, je ešte stále moderný kamenný obklad v obývačke? Mne sa to páči, len neviem, či je to ešte v kurze :) Zároveň vás prosím, kto máte v albumoch ozvite sa, nech sa viem inšpirovať, vďaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ty si davas do domu to co je v "kurze", alebo to co sa ti paci? :-.
Odpovedať
Dávam čo sa páči mne, ale zasa ak to vyšlo z módy, dokážem to oželieť ;-)
Odpovedať
@zlatovlaska123 kamenny obklad je a asi aj bude IN stale. je to taka pekna klasika. aj ja by som to velmi chcel,a mozno sa raz k tomu dostanem. cize urcite ano.
Odpovedať
daj si to s čím budeš ztotožnemá dlhšie ako len 2-3 roky. osobne- ani neriešim či je kamen v mode a hlavne každý ho dáva aj na sokel- mne je to šuma-fuk, mne sa to nepáči, tak si ho nedám, nepáčia sa mi šambrány na oknách, tak si ich tiež nedám ....tvrdím, že dom má byt domovom pre tých, ktorí v nom žijú, tak si to urobíme ako sa nám páči..ostatní prídu len na návštevu ...Takže ak sa ti to páči, tak si to daj-určite to nerob kvoli ludom ale kvoli sebe! ;-)
Odpovedať
V kurze pri zariadovani mojho domova je vzdy to, co sa paci mne a mojej rodine a nie to, co kde, ake magaziny omielaju a diktuju :-) Kazdy dom, ci byt by mal byt prisposobeny jej majitelom a nie kopiou obrazku domu, stiahnuteho z netu z druheho konca zemegule / ako sa to u nas casto stava/... Riad sa svojim srdcom a urcite nic nepokazis ;-)
Odpovedať
presne je to len na vás vy tam budete žiť
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna to in nie je iked si to lidia stale davaju... Poznam ludi co to mali zopar rokov a zhodili to. Vsetko sa casom okuka... Hlavne tie imitacie z betonu alebo sadri alebo tapety...
Odpovedať
Podľa môjho názoru to moderné je, lebo to je teraz všade a je to in a dávajú si to všetci, a presne z tých istých dôvodov je to aj gýč a určite si to do svojho bytu nedám...
Odpovedať
podla mna je zu davno out, ak pozriete moderne interiery, kamen tam teda nenajdete. mne sa to tiez nepaci, tak ako tie gyove tapety. ale dajte si co chcete :-) ak sa vam paci tak preco nie? je jedno ci je to in alebo nie.
Odpovedať
@manilla ktore su gycove tapety ? (aby som sa tomu vyhol) A co japonske steny? Je to ok?
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan take tie velke kvetove vzory, to su podla mna tiež gyčove tapety... rok dva su " in", ale pojdu na nervy.... po case... take moc ordinarne su..... Japonske steny su na okna, ak myslis to.... namiesto zaclon :) @zlatovlaska123 kamenny obklad by som neporovnavala ale s nejakou vzorovanou tapetou a pod.. Podla mna obklad nikdy nevyjde z mody.... opakuje sa.. staci zmenit nejake veci a interier je iny hned a moze byt stale pekny... zaleží aky kamen das... Nedavala by som tie umele kachlicky, co sa tvaria ako kamen a vidno pomedzi to spary a spoje... :-p to sa mi nepaci, to radsej nic, ak to nema byt prirodny kamen.. a prirodny kamen je krasny, ten z mody nevyjde..... je to skor klasika, ktora zaziva boom v istych obdobiach,ale ked sa vam paci, tak si ho daj .
Odpovedať
@katrin21 ano, myslim tie. Kedze sa neorientujem v tychto trendoch, v podstate do oktobra som ani nevedel, ze japonske steny existuju. Viem, ze to nie je obklad, ale otazka je, ci je to "in" a ak ano, ci je to aj nadcasove?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@catscan in to je uz asi 3 roky :) nadcasove - hm.. to tažko povedat... klasicke su aj zostanu dekoračne zavesy z kvalitnej latky, tie su stale " in"... ale japonske steny ťažko povedať.. v Japonsku urcite nadcasove su :-D Ale ked sa daju s citom, ziadne vzorove prehnane, skor jemne, mozes ich mat roky :)
Odpovedať
@catscan mne sa tie japonske nepacia, uz to tu bolo 2-3 roky dozadu, najskor ma to velmi zaujalo, ale chvalabohu som nepodlahla :-) lebo teraz by som asi lutovala... Mame obycajne biele zaclony bez vzoru. Mozno raz dame aj nejake zavesy na ozivenie, ale zatial sme spokojni, ak chcem zatienit, mame zaluzie. Ale ked sa Ti to paci, preco nie... zavisi aj od ostatneho zariadenia interieru.
Odpovedať
Profilova fotka
Ono je to fakt asi o tom, aky mate ciel pri zariadovani. Chcete aby vas dom/byt bol dost atraktivny pre najnovsi magazin o trendoch byvania, chcete aby sa pacil sirokej skale vasich navstev a aby vam to obdivovali/zavideli/kritizovali, chcete aby ste zvysili cenu vasej nehnutelnosti pre potencionalnych kupcov v kratkodobom horizonte (ak teda planujete rychly predaj, kedze pri predaji o viac nez 5-10 rokov to uz aj tak vsetko bude "out"), alebo si proste chcete zariadit svoj dom/byt tak, aby ste sa v nom dobre citili, lebo sa paci prave vam. My Slovac sme divny narod v tom, ze sa velmi trapime tym, co si o nas mysli nase okolie a mame chut byt rieseni a niekoho riesit, namiesto toho, aby sme si uzivali zivot aj bez toho :) Osobny priklad, my sme si postavili dom absolutne netradicny pre konzervativny francuzsky trh s nehnutelnostami, najma ked beriem do uvahy, ze je dom v blizkosti Pariza a nie niekde v horach, kde sa drevostavby z masivu hodia viac. Ano, nechali sme si v interieri viditelne (a vonave) drevo v prirodnom prevedeni, bez lazur, bez fialovych/oranzovych/zelenych a pod naterov, lebo sa nam to tak proste paci. Pre vela ludi sme divni, zijeme na chate, v saune a podobne nazory...ale tito ludia tam neziju :) Zijeme tam my, dakujeme im za nazor a my sme spokojni tak ako sme, s usmevom na tvari. K tomu kamenu, tiez sme chceli dat jednu kamennu stenu, ale ani nie kvoli dekoru ako takemu, ale skor ako protekciu za krb, no neskor sme to zrusili a nechali sme len drevo. Tolko k teme...kazdopadne je fajn sa pozerat, inspirovat a aj opytat na nazor :) No rozhodnutie si uz kazdy musi robit sam :-D
Odpovedať
@katrin21 @ingeborg78 ja som skor za jednoduchost, napr. sterilna biela, chcem vsetko biele :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?