Dá sa použiť laminátová podlaha ako obklad?

Dá sa použiť laminátová podlaha ako obklad dverí na vstavanej skrini?Rozmýšľam, že keď kúpim 12 mm DTD a na ňu pripevním laminát. podlahu napr.6mm dostanem 18mm hrúbku, čo je presne rozmer na posuvný systém do vstavaných skríň. Hodí sa to??
Odpovedať
Profilova fotka
Secko sa da. Len vmysliet olistovanie, akym lepidlom to na to dat...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, moje odporúčanie je kúpiť sololit 3mm a nato nalepiť tú podlahu napr. chemoprén na to určený, ak dáš hrúbku podlahy 7mm tak to môžeš osadiť do šírky profilu 10mm a znížiš si váhu dverí, lebo tie kolieska to nemusia prežiť takú váhu, ale určite sa to dá, viem o takej realizácii, vydarenej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dá sa všetko strýko má obloženu celu stenu z plavajucej podlahy
Odpovedať
ja by som volil aka bude hruba podlaha tak taku istu hrubku dosky aby pnutie bolo priblizne rovnake aby ich nevykrucalo a s hrúbkov si dilemu robiť nemusis kup listu na 18mm a dotoho klips ktorim zacvaknes hociaku hrúbku a co sa tyka kolieska ja som uz robil aj dvere hrubé 3cm a pokial viem funguju dobre aspon sa mi nik nane nestazoval.
Odpovedať
Profilova fotka
Sú originál obklady na steny .Veľmi podobné ,alebo takmer identické s plávajúcimi podlahami.Je to lacnejšie a ľahšie ako podlahová doska.
Odpovedať
Podla mna uplna komplikacia davat podlahu na zvislo, ved je tolko roznych materialov na vstavane skrine, aj farebnych prevedeni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?